Şimdi Ara

Blackberry Q10 [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.088
Cevap
9
Favori
87.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qwerty38

quote:

Orijinalden alıntı: rosebud32

quote:

Arkadaslar sizlerde rahatsız ediyorum ama bildirim ışığı rengi sadece kırmızımı var yoksa renk ayarlanabılıormu ayarlarda karıştırdım bulamadımda saygılar

bununla ilgili bende yazdım ama hal cvp yok. Berrybuzz program bu işi görüyor sanırım. kurup kullanan var mı arkadaşlar?

berrybuz programını appworlda bulamadım ben

Uygulamanın Adı BeBuzz 10 Pro 2,99$ her uygulama için ayrı ledler hatta tek uygulama için ayrı iki led bile verebilmenizi sağlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kyser Sozey

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rosebud32

quote:

Arkadaslar sizlerde rahatsız ediyorum ama bildirim ışığı rengi sadece kırmızımı var yoksa renk ayarlanabılıormu ayarlarda karıştırdım bulamadımda saygılar

bununla ilgili bende yazdım ama hal cvp yok. Berrybuzz program bu işi görüyor sanırım. kurup kullanan var mı arkadaşlar?

berrybuz programını appworlda bulamadım ben

Uygulamanın Adı BeBuzz 10 Pro 2,99$ her uygulama için ayrı ledler hatta tek uygulama için ayrı iki led bile verebilmenizi sağlıyor.

ladım şimdi bakalım güzel bir uygulamaya benzior asphalt 7 de aldım ama bu cihazda nsl performans verir hiç bilemiyorum

• BeBuzz gerçekten çok kullanışlı ve kişiselleştirilebilir bir uygulama. En azından sadece kırmızı ledden benim gibi şikayetçi olanlar için :)
  • quote:

BeBuzz gerçekten çok kullanışlı ve kişiselleştirilebilir bir uygulama. En azından sadece kırmızı ledden benim gibi şikayetçi olanlar için :)

hocam bende uygulamayı aldım ayarları yaptım kapadım açtım cihazımı yine sadece kırmızı geliyor mesajlar
  • aramalarda oluyor mesajlarda sadece kırmızı gösteriyor bende:S
  • quote:

quote:

BeBuzz gerçekten çok kullanışlı ve kişiselleştirilebilir bir uygulama. En azından sadece kırmızı ledden benim gibi şikayetçi olanlar için :)

hocam bende uygulamayı aldım ayarları yaptım kapadım açtım cihazımı yine sadece kırmızı geliyor mesajlar

Telefonunuzda ayarlar penceresinde, bildirimler altında tüm Modlarda Sessiz dahil, Led bildirimlerini kapalı konuma getirmeniz gerekiyor. cihazın tüm bildirimler için kullandığı ledleri kapatırsanız çalışacaktır. ayrıca BeBuzz da ana ekranınızda çalışır konumda beklemeli.
  • quote:

Bununla ilgili çeşitli uygulamalar var. Çoklu çeşit ışık ayarları yapabiliyorsunuz... (Renk renk....)
  • quote:

quote:

quote:

Telefonunuzda ayarlar penceresinde, bildirimler altında tüm Modlarda Sessiz dahil, Led bildirimlerini kapalı konuma getirmeniz gerekiyor. cihazın tüm bildirimler için kullandığı ledleri kapatırsanız çalışacaktır. ayrıca BeBuzz da ana ekranınızda çalışır konumda beklemeli.

Alıntıları Göster
    "ayrıca BeBuzz da ana ekranınızda çalışır konumda beklemeli."

güvenilir bir program mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rosebud32 -- 3 Ağustos 2013; 0:30:12 >

• Z10 konusuna yazmıştım, burada da olması faydalı.
    Youtube'da 10.2.0.1047 leak inceleme videosu mevcut. Crackberry moderatörlerinden Kris Simundson tarafından yüklenmiş. Üstünkörü inceledim, ana ekrana hub ikonu gelmiş. Radyo dosyaları işlevsiz, bu nedenle yükleseniz bile telefon özelliğiniz çalışmayacak.

http://m.youtube.com/watch?v=ItdWhMFj8jA

Edit: biryerlerde radyo dosyalarının çalıştığını gördüm. Ama teyit edilmiş değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan0075 -- 3 Ağustos 2013; 1:18:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu gordum ve biraz inceledim gercekten cok hosuma gitti. Insallah bende S3'ten gecis yapacagim. Fiyatinin biraz dusmesini bekliyorum sizce duser mi fiyati yoksa bosuna beklemeyeyim mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinwheel

Telefonu gordum ve biraz inceledim gercekten cok hosuma gitti. Insallah bende S3'ten gecis yapacagim. Fiyatinin biraz dusmesini bekliyorum sizce duser mi fiyati yoksa bosuna beklemeyeyim mi ?

Bence Z10 kadar düşmeyebilir. Q10 türü Q klavye telefonlar çekirdek kullanıcı kitleye hitap ediyor, BBRY de bunun farkında. Z10 yanılmıyorsam 1800'den giriş yaptı, sonra resmi fiyatı 1600'e düştü ve güvenilir online satıcılarda 1400 civarına alınabiliyor.
    Eğer Q serisi düşünüyorsanız Q5'e de bir gözatın. S. Amoled ekran yerine 720*720 IPS ekran, S4 Pro 1.2 ghz işlemci, 5 megapixel kamera, plastik gövde ve çıkartılmayan pil özelliklerinde. Resmi fiyatı 1000 TL iken vatanın zaman zaman yaptığı kampanyalarda 932 TL'ye gördüm. Henüz önsipariş aşamasında. Ama bence BB10 işletim sistemi ful dokunmatiğe göre hazırlanmış. Ben de Q ve z serisi arasında kararsızım ama siz s3'ten geçince Q serisinin ekranıyla yetinemeyebilirsiniz. Veya 2000 TL bandında düşünüyorsanız Z30 çok yakında çıkacak gibi, z10 anakonuda yazdığım mesajlardan inceleyebilirsiniz. Z30 5" ekranla gelmekte birlikte ekran çerçevesi daraltıldığı için Z10 ile hemen hemen aynı boyutlarda olacak.

Ekleme: BB10 cihaz almak için ben yazılım aşamasında olgunlaşma bekliyordum, şu ana dek okuduklarım 10.2'nin alınabilir düzeyde olgun bir işletim sistemi olduğu yönünde. Yanılmıyorsam IOS 1. Versiyonda MMS desteği bile yoktu, playbook os2.0 ile native email uygulama geldi, her işletim sisteminin olgunlaşması zaman alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan0075 -- 3 Ağustos 2013; 21:53:42 >

• arkadaşlar bende kvk garantili faturalı 2 aylık bb q10 var htc one yada iphone 5 ile takas düşünüyorum ilgilenen arkadaşlar pmden ulaşabilirler
  • Q10 kullananların pil durumları nedir? Nette bulabildiğim tüm tavsiyelere göre ayarları yaptım ama olabilecek en az kullanımla pil bir gün gitmiyor. Resmen eriyor pil. Benim pil mi bozuk acaba yoksa durum bu mu?

• rosebud32 R kullanıcısına yanıt
    Evet guvenilir uygulama kanaatindeyim. Bende surekli olarak acik bekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyser Sozey -- 5 Ağustos 2013; 13:45:53 >
  • superbia S kullanıcısına yanıt
    Pl konusunda aynen dediiniz gibi bir gun gidiyor. 5 adet mail account surekli push halde whatsapp ve sms derken bir gun anca gidiyor.
  • turkcell de turbo 3g kullanabilmek için için çift taşıyıcılı telefon gerekiyormuş q 10 bu özelliğe sahip midir? bu özelliği kullanan turkcell abonesi var mı performansı normal 3g ye göre gerçekten farkediyormudur?
  • Beyler q5 in ana konusu olmadigi icin buraya soruyorum.

q5 in klavyesi curve serisi gibi sert ve yerinden oynuyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil performansı derdi çözülür umarım
  • az önce teknosada elime aldım inceledim
    bold 9900 kullanıyorum 1,5 yıldır
    q10 u bu kadar sevebileceğimi beklemiyordum
    ama 1.999 vermem

• Q10 kullanmak çok hoşuma gidiyor da bu pil olayı beni delirtecek. Optimizasyon sorunu var bariz, ios 5'de böyleydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superbia -- 6 Ağustos 2013; 11:12:36 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.