Şimdi Ara

Blackberry Q10 [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.088
Cevap
9
Favori
87.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Ben de düşünüyordum ama Z10 un geniş ekranından sonra Q10 un ekranından memnun kalamam gibi geliyor bana...

Q10 un tam kare 3" ekranı gayet yeterli büyüklükte. ekran, göstermesi gerekeni tam olarak gösteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanuzay

Sırf merak'tan Z10'dan,,,Q10'a geçmek istiyorum...:( Ama yine zarar edicem sarınım...

Delirdim ben...
    SOnum Porsche Design 9981 black olabillir...

Porsche'nin ekran q10 unkinden küçük göründü bana. Önemil bir detay, kibrit kutusu kadar ekranla da bi halt yapılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvncrylmz -- 11 Temmuz 2013; 13:14:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderbolt

quote:

Orijinalden alıntı: kvncrylmz

quote:

Orijinalden alıntı: cleanton

quote:

Benim meselem minimum 3 günü çıkarmak

3 gün çıkarman mümkün değil gerçekçi de değil. Konuşma çok pil harcamıyor, sadece konuşup internet kullanmazsan belki 3 gün idare eder.

Pil konusunda bu kadar takıntılıysan yedek pil almalısın. Yedek pil ve şarj ünitesi 55 USD'ye evime teslim mal oldu. Alınmayacak bir şey değil.

Sattığım telefonda 2 günü ancak görürken aynı kullanım performansı ile (Toplamda 2 saat kadar telefon görüşmesi, günde 50 kadar mesajlaşma) Q10 umu 5 gün kullandım. GSM bekleme modunda. 30 dakikalık telefon görüşmesinde de %4 tüketim yaptı.

Telefon aramaları için led bildirimi, sadece ve sadece BAŞUCU modunda iken sürekli yanıyor, onun dışında sadece mesajlarda sürekli yanıyor led.

Netice itibariyle benim beklentim, telefonun bekleme süresinin uzun çıkmasıydı ki beni tatmin etti. Uçak modu + başucu modunda tüketim % O

Elbette yoğpun kullansam bu 5 gün, 2 güne iner ama öteki telefonuma elimi sürsem şarjı boşalıyordu, bu ise öyle değil, şarjı dirençli çıktı. Hele hele % 10 la ben, rahat bir günü çıkarırım.

Q10 u aldınız sanıyorum? hayırlı olsun...

Sayende ikna oldum, cevaplar için teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thunderbolt

quote:

quote:

quote:

Benim meselem minimum 3 günü çıkarmak

3 gün çıkarman mümkün değil gerçekçi de değil. Konuşma çok pil harcamıyor, sadece konuşup internet kullanmazsan belki 3 gün idare eder.

Pil konusunda bu kadar takıntılıysan yedek pil almalısın. Yedek pil ve şarj ünitesi 55 USD'ye evime teslim mal oldu. Alınmayacak bir şey değil.

Sattığım telefonda 2 günü ancak görürken aynı kullanım performansı ile (Toplamda 2 saat kadar telefon görüşmesi, günde 50 kadar mesajlaşma) Q10 umu 5 gün kullandım. GSM bekleme modunda. 30 dakikalık telefon görüşmesinde de %4 tüketim yaptı.

Telefon aramaları için led bildirimi, sadece ve sadece BAŞUCU modunda iken sürekli yanıyor, onun dışında sadece mesajlarda sürekli yanıyor led.

Netice itibariyle benim beklentim, telefonun bekleme süresinin uzun çıkmasıydı ki beni tatmin etti. Uçak modu + başucu modunda tüketim % O

Elbette yoğpun kullansam bu 5 gün, 2 güne iner ama öteki telefonuma elimi sürsem şarjı boşalıyordu, bu ise öyle değil, şarjı dirençli çıktı. Hele hele % 10 la ben, rahat bir günü çıkarırım.

Q10 u aldınız sanıyorum? hayırlı olsun...

Sayende ikna oldum, cevaplar için teşekkürler.

Önemli değil yardımcı olabildiysem sevindim...

• quote:

quote:

Ben de düşünüyordum ama Z10 un geniş ekranından sonra Q10 un ekranından memnun kalamam gibi geliyor bana...

Q10 un tam kare 3" ekranı gayet yeterli büyüklükte. ekran, göstermesi gerekeni tam olarak gösteriyor

ya arkadasım internete gırdıgım zaman serch kısmının bı turlu kaldırıp ekranı tam ekaran yapamıyorum
    acaba ne yapmam gerek yardımcı olabılırmısınız
  • Arkadaşlar, Q10 bir haftadır kullanıyorum yoğun olarak. Ya wifi sürekli açık yada internet 2G, sjarzım tam 2 gün gidiyor. Sürekli whatsapp, maillerim telefona geliyor, telefon konuşması vesayre bence çok iyi. Ben Q10den kesinlikle memnunum. Batarya dahada iyi olacak birkaç kez tamamen bitirip tekrar sjarz edince. Bu arada tasarruf modlu kılıfda kullanıyorum. Belki bununda etkisi olabilir. Tek sıkıntım 'Viber' henüz TR BB markette yok. Yada ben bulamadım. US markette gördüm. Yükleyen yada kullanan varsa yazabilir mi acaba. * Bu arada klavyesi zaten 10 numara!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzytaste -- 12 Temmuz 2013; 16:54:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufoufo

quote:

quote:

ya arkadasım internete gırdıgım zaman serch kısmının bı turlu kaldırıp ekranı tam ekaran yapamıyorum
    acaba ne yapmam gerek yardımcı olabılırmısınız

Telefonun kendi ana menüsünde iken de, sol altta ahize, sağ altta kamera seçeneği sabit görünüyor. İnternetteki o sabitleme de, hazır bir tuş takımı işlevi görsün diye mevcut. Çünkü telefonda klavye dışında sağ sol vs. gibi yönlendirme tuşu yok. Dolayısıyla sanırım vidyo izleme dışında tam ekran olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzytaste

Arkadaşlar, Q10 bir haftadır kullanıyorum yoğun olarak. Ya wifi sürekli açık yada internet 2G, sjarzım tam 2 gün gidiyor. Sürekli whatsapp, maillerim telefona geliyor, telefon konuşması vesayre bence çok iyi. Ben Q10den kesinlikle memnunum. Batarya dahada iyi olacak birkaç kez tamamen bitirip tekrar sjarz edince. Bu arada tasarruf modlu kılıfda kullanıyorum. Belki bununda etkisi olabilir. Tek sıkıntım 'Viber' henüz TR BB markette yok. Yada ben bulamadım. US markette gördüm. Yükleyen yada kullanan varsa yazabilir mi acaba. * Bu arada klavyesi zaten 10 numara!!!

40 dakika konuşma yaptım, şarj % 3 boşaldı sadece (konuşmayı kulaklıkla yaptım, GSm modunda) Eski HTC desire SV de bırak konuşmayı, telefona elimi sürsem şarjı gidiyordu. (Kapıcılar kralında bir laf var, karının üzerine ceketimizi assak hamile kalıyor yav!) 20 dakka konuşmuştum bir kere, tam % 7 şarj gitti. Sonra bir iki mesaj attıım, dibi delik kova gibi şığır şıpır dam akıyor sanki. Telefona elimi sürdüm die şarjı gidiyordu.

O açıdan q10 çok çok iyi. Hele hele yüzdeler 20 nin altına indikçe şarjın direnci artıyor, % 5 şarjla abartmıyorum, ekran kapalı kulaklıkla yarım saat konuşulur diye tahmin ediyorum hesaplamama göre. Belki daha fazla.

• quote:

quote:

Arkadaşlar, Q10 bir haftadır kullanıyorum yoğun olarak. Ya wifi sürekli açık yada internet 2G, sjarzım tam 2 gün gidiyor. Sürekli whatsapp, maillerim telefona geliyor, telefon konuşması vesayre bence çok iyi. Ben Q10den kesinlikle memnunum. Batarya dahada iyi olacak birkaç kez tamamen bitirip tekrar sjarz edince. Bu arada tasarruf modlu kılıfda kullanıyorum. Belki bununda etkisi olabilir. Tek sıkıntım 'Viber' henüz TR BB markette yok. Yada ben bulamadım. US markette gördüm. Yükleyen yada kullanan varsa yazabilir mi acaba. * Bu arada klavyesi zaten 10 numara!!!

40 dakika konuşma yaptım, şarj % 3 boşaldı sadece (konuşmayı kulaklıkla yaptım, GSm modunda) Eski HTC desire SV de bırak konuşmayı, telefona elimi sürsem şarjı gidiyordu. (Kapıcılar kralında bir laf var, karının üzerine ceketimizi assak hamile kalıyor yav!) 20 dakka konuşmuştum bir kere, tam % 7 şarj gitti. Sonra bir iki mesaj attıım, dibi delik kova gibi şığır şıpır dam akıyor sanki. Telefona elimi sürdüm die şarjı gidiyordu.

O açıdan q10 çok çok iyi. Hele hele yüzdeler 20 nin altına indikçe şarjın direnci artıyor, % 5 şarjla abartmıyorum, ekran kapalı kulaklıkla yarım saat konuşulur diye tahmin ediyorum hesaplamama göre. Belki daha fazla.

Pil muhabbeti bitmeyecek anlaşılan.

• quote:

quote:

quote:

Pil muhabbeti bitmeyecek anlaşılan.

Bu son istatistikti
    bitti merak etmeyin

• Sarj biraz hızlı bitiyor sanki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İplenmeyen Adam

Sarj biraz hızlı bitiyor sanki ?

ben neredeyse, normal kullanımla 5 gün kullanıyorum, 4 günün altına hiç inmedim. ki bunun içinde toplamda 2 saat kadar teelfon görüşmesi, günde 30 kadar mesajlaşma var. Face e de arada girip çıkıyorum. GSM modunu tercih edin, ağ bağlantılarından. LTSe midir nedir onlara pek bulaşma lazım olmadıkça, ki zaten bu hizmet ülkemizde yok bildiğim kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvncrylmz -- 15 Temmuz 2013; 15:52:25 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İplenmeyen Adam

Sarj biraz hızlı bitiyor sanki ?

ben neredeyse, normal kullanımla 5 gün kullanıyorum, 4 günün altına hiç inmedim. ki bunun içinde toplamda 2 saat kadar teelfon görüşmesi, günde 30 kadar mesajlaşma var. Face e de arada girip çıkıyorum. GSM modunu tercih edin, ağ bağlantılarından. LTSe midir nedir onlara pek bulaşma lazım olmadıkça, ki zaten bu hizmet ülkemizde yok bildiğim kadarıyla.

Yinede hoş telefon ya
  • Birde blacklist tarzı adam gibi bir uygulama olsaydı harika olacaktı.Belki 10.2 ile bu sorun ortadan kalkar...
  • Merhaba ArkadaşIar

Bende bu modeli almayı düşünüyorum.Ancak aklıma takılan birkaç nokta var.Kullandığınız için sizlere sormak istedim.Daha önce 9700 ve 9780 Modellerini kullanmıştım.

Öncelikle sormak istediğim daha önce kullandığım modellerde mail gönderirken eklerde belli bir limit verdi.Yeni maile ne bileyim 10 mb lık bir fotoğraf eklemek mümkün değildi.BB 10 da da bu tür kısıtlamalar var mı?

Kullandığım BB modellerinde telefon ilk açılışı o kadar uzun sürüyordu ki insanı gerçekten yoruyordu.BB 10 da da açılış bu şekilde mi?

Birde telefonun fotoğraf ve video çekim kaliteleri eşdeğer cihazlara oranla nasıl acaba?

Şu an Note 2 kullandığım için multimedya beklentim yüksek biraz:)

Sizce Beyaz mı Siyah mı?Takas yapmak istediğim telefoncuda Beyaz renk var.Kutusunu benim için açtı ama telefonun space tuşu gacur gucur ediyor.Sizde öyle bir problem oldu mu?

Kılıf tavsiyeniz var mı?

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Cevaplarsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: umutokumus

Merhaba ArkadaşIar

Bende bu modeli almayı düşünüyorum.Ancak aklıma takılan birkaç nokta var.Kullandığınız için sizlere sormak istedim.Daha önce 9700 ve 9780 Modellerini kullanmıştım.

Öncelikle sormak istediğim daha önce kullandığım modellerde mail gönderirken eklerde belli bir limit verdi.Yeni maile ne bileyim 10 mb lık bir fotoğraf eklemek mümkün değildi.BB 10 da da bu tür kısıtlamalar var mı?

Kullandığım BB modellerinde telefon ilk açılışı o kadar uzun sürüyordu ki insanı gerçekten yoruyordu.BB 10 da da açılış bu şekilde mi?

Birde telefonun fotoğraf ve video çekim kaliteleri eşdeğer cihazlara oranla nasıl acaba?

Şu an Note 2 kullandığım için multimedya beklentim yüksek biraz:)

Sizce Beyaz mı Siyah mı?Takas yapmak istediğim telefoncuda Beyaz renk var.Kutusunu benim için açtı ama telefonun space tuşu gacur gucur ediyor.Sizde öyle bir problem oldu mu?

Kılıf tavsiyeniz var mı?

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Cevaplarsanız sevinirim.

Ben de BBRY Q serisi almayı düşünüyorum, konu hakkında biraz yardımcı olabilirim, ancak sahibi arkadaşlar daha iyi bilgi verebilir.
    Bildiğim kadarıyla bb10 cihazların açılış süresi genelde 1 dakika 20 sn civarıymış. Kullandığım playbook ta çok farklı değildi boot süresi açısından.
    Fotoğraf çekim kalitesi açısından birçok teknoloji sitesini inceledim, yorumlar birbirini çok tutmuyor, çok başarılı ile ortalama arası yorumlar mevcut. Ancak kimsenin sahip olmadığı time shift özelliğini göz önünde tutun bence.
    Halihazırda note kullanmaktaymışsınız. Multimedya yönü de sizin için önemliymiş, eğer kastettiğiniz video izlemeyi de kapsıyorsa Q serisini direkt eleyin, Z10(Zaten Z10 fiyatı da sıfırı 1400 TL bandında, kredi kartı kampanyaları ile 1300 civarına maledilebilir) ve sonbaharda çıkacak olan Aristo serisine( 5" ekran, dokunmatik) yönelin bence. Tam kare ekran video izlemek için kötü bir seçim, S3 ekranında dik tutarak video izlemekle eşdeğer olacaktır Q serisinde video izlemek (video genişliği 56 mm civarı olacak). Ancak audio kalitesi şu anda piyasadaki telefonlar içinde tepe noktada(gsmarena değerlendirmesine göre).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan0075 -- 20 Temmuz 2013; 22:51:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler Erkan Bey

• Q10 kullanan arkadaşlar telefona android uygulamaları yüklenebiliyormuş biriniz snapchat adlı uygulamayı indirip kurabilirmi nasıl oluyor diye?

• z10 nu eşime verdikten sonra bende q10 aldım beyaz.

hertürlü sorularınıza cevaba hazırım.
  • Yukarıdaki sorumu cevaplayabilirmisiniz hocam rica etsem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.