Şimdi Ara

Blackberry q5 ve os 10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Blackberry q5 almayı düşünüyorum os 10 nasıldır kasma takılma yapıyor mu ön kamera ile fotoğraf çekinebiliyormuyuz yoksa sadece görüntülü görüşmeye mi yarıyor android uygulamaları sorunsuz bir şekilde kurulabiliyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hiçbir kasma donma yaptığını görmedim, z10 kullanıyorum. ön kamerayla fotoğraf çekebilirsiniz. android uygulamaların %80 ini rahat çalıştırıyor, ekim başında gelecek yeni sürümle bu oran %90 ın üzerine çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faal

hiçbir kasma donma yaptığını görmedim, z10 kullanıyorum. ön kamerayla fotoğraf çekebilirsiniz. android uygulamaların %80 ini rahat çalıştırıyor, ekim başında gelecek yeni sürümle bu oran %90 ın üzerine çıkacak.

Q10 kullanıcı olarak +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaiKiseN

quote:

hiçbir kasma donma yaptığını görmedim, z10 kullanıyorum. ön kamerayla fotoğraf çekebilirsiniz. android uygulamaların %80 ini rahat çalıştırıyor, ekim başında gelecek yeni sürümle bu oran %90 ın üzerine çıkacak.

Q10 kullanıcı olarak +1

Q10 ve q5 arasında çok fark varmı bb 9320 kullanmıştım klavyesi onun ki gibi mi?q5 te klavyede bir tuşa basınca diğerinde oynuyorumu curvelerdeki gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukg

quote:

Orijinalden alıntı: KaiKiseN

quote:

Q10 kullanıcı olarak +1

Q10 ve q5 arasında çok fark varmı bb 9320 kullanmıştım klavyesi onun ki gibi mi?q5 te klavyede bir tuşa basınca diğerinde oynuyorumu curvelerdeki gibi

Q5 ile Q10 arasındaki teknik farkları ,satışta oldukları sitelerden bakabilirsin. Ben daha önce 9700 ve 9780 kullandım ,Q10 kesinlikle klavye olarak çok ileri ve tabi ki işletim sitemi. Eski BB deki sorunları ve sıkıntıları unutun ;) Klavyede de dediğiniz tarzda bir durum söz konusu değil... Tabi ki bu dediklerim Q10 için ;)

• yabancı forumlardan gördüğüm kadarıyla q5'in klavyesi biraz "plastik hissi" uyandıran, pek kaliteli olmayan bir klavyeymiş. ben q5 almayı düşünüyorum siz aldınız mı, aldıysanız önerir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.