Şimdi Ara

Blackberry Saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar o kadar yazı okudum bu blackberry'nin internet olayını anlayamadım.
    Telefonu Vodafone kampanyası ile aldım. Avea faturalı hattımda kullanıyorum.
    İstediğim wi-fi olan yerlerde tarayıcısını kullanarak internete girmek.
    Facebook twit felan ihtiyacım yok olursada tarayıcıdan girerek kullanmak?
    Bunları yapabilmek için bis abonesi olmam gerekir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: ey44719

Arkadaşlar o kadar yazı okudum bu blackberry'nin internet olayını anlayamadım.
    Telefonu Vodafone kampanyası ile aldım. Avea faturalı hattımda kullanıyorum.
    İstediğim wi-fi olan yerlerde tarayıcısını kullanarak internete girmek.
    Facebook twit felan ihtiyacım yok olursada tarayıcıdan girerek kullanmak?
    Bunları yapabilmek için bis abonesi olmam gerekir mi

bence saçma olan vodafone kampanyasından blackberry alıp avea ile kullanmaktır. aldığın kampanya kapsamında zaten bis dahil. bis olmadan cihazın tüm özelliklerinden faydalanamıyorsunuz. tarayıcıdan girersiniz ama push olayı olmadıgı için anında bildirim alamazsınız.
  • şu bis aboneliğini hiç anlamam arkadaş
  • Bis te anlasilmayacak ne varki, blackberry internet service.. RIM in operatorlerle anlasmali oldugu bir internet serveri,akis bu servis uzerinden gerceklestiriliyor.yok ben bu servisi kullanmak istemiyorum dersen wi-fi var herseyin bi cozumu var
  • iyide vodafondan aldıgım telefonda bis aboneliği dahil değil ki. ekstra 17 daha ödersem dahil olacak ki şahsen gerek duymadım ne face nede twitter ile pek bir alakam yok anında mesajlaşma servisleri ile de.sadece wi-fi olan bir yerde açıp telefonumun tarayıcısını internete girebileyim yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ey44719

iyide vodafondan aldıgım telefonda bis aboneliği dahil değil ki. ekstra 17 daha ödersem dahil olacak ki şahsen gerek duymadım ne face nede twitter ile pek bir alakam yok anında mesajlaşma servisleri ile de.sadece wi-fi olan bir yerde açıp telefonumun tarayıcısını internete girebileyim yeter.

o zaman wifi olan yerlerden tarayıcıdan nete girebilirsin.
  • Kullanabilirsin wi-fi olan yerlerde. Tarayıcısından bir ayarı vardır operatorden aldığın için. Opera tarayıcısından girersen ona da gerek kalmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 9360 kullanicisiyim. bis aktif degil, sadece wifi uzerinden kullaniyorum. Yuklu olan browser dan internete girebiliyorum, yuklu olan facebook uygulamasini kullanabiliyorum. Twitter uyeligim yok fakat calisiyor sanirsam. Sadece bbm ve appworld e giremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazan84 -- 7 Mart 2012; 18:56:20 >
  • peki normal internet aboneliği ile hangi özelliklerden faydalanabilirim

nete girmek mail almak vs vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: yogun54

peki normal internet aboneliği ile hangi özelliklerden faydalanabilirim

nete girmek mail almak vs vs

http://forum.donanimhaber.com/m_47686412/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.