Şimdi Ara

Türk Telekom, Apple işbirliği ile Wirofon özellikli iPod touch kampanyası başlattı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
10.346
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom, Apple işbirliği ile Wirofon özellikli iPod touch kampanyası başlattı.

Türk Telekom'un yazılı açıklamasına göre, 31 Temmuz 2010 tarihine kadar sürecek olan kampanya ile Türk Telekom bireysel müşterileri, ayda 19,90 lira ve 24 ay taksitle iPod touch sahibi olma fırsatı yakalayacak.

Türk Telekom müşterileri, kampanya ile ayrıca Wirofon ile birlikte şehir içi ve şehirler arası yapılan görüşmeler için yıl sonuna kadar her ay 1000 dakika bedava fırsatı kazanırken, GSM yönüne yapılan aramaların dakikası tüm vergiler dahil 9 kuruş, Ev Avantaj tarifeleri ile ise GSM yönüne yapılan aramaların dakikası tüm vergiler dahil 6,5 kuruş olarak ücretlendiriliyor.

Kampanyaya katılım için en az 6 aydır Türk Telekom abonesi olmak gerekiyor.

http://www.memurlar.net/haber/168844/

• Kaçıncı nesil bu ipod touchlar bir bilgi var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: numeruscl

Kaçıncı nesil bu ipod touchlar bir bilgi var mı acaba?
    Kaçıncı nesil olduğu ve kaç GB olduğu ile ilgili bilgiler verilirse iyi olur. Uygun bir kampanya gibi görülüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orod-Dain

Kaçıncı nesil olduğu ve kaç GB olduğu ile ilgili bilgiler verilirse iyi olur. Uygun bir kampanya gibi görülüyor.

Alıntıları Göster
    8 GB mış ama kaçıncı nesil olduğunu bulamadım.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Kampanya hakkında geniş bir bilgi inş yakında gelir..
  • quote:

Alıntıları Göster
    8 gb olduğuna ve wirofon hediyesi olduğuna göre en az 2.nesildir. yazılım güncellemesi ile 3.nesil versiyonu yükleniyor hatta yüklü geliyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mene

8 gb olduğuna ve wirofon hediyesi olduğuna göre en az 2.nesildir. yazılım güncellemesi ile 3.nesil versiyonu yükleniyor hatta yüklü geliyordur.

Alıntıları Göster
    480 liraya geliyor bence uygun değil yanında bedava dakika da var ama bilemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

480 liraya geliyor bence uygun değil yanında bedava dakika da var ama bilemiyorum.

banada hiç uygun gibi gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

banada hiç uygun gibi gelmedi.

Alıntıları Göster
    emall da bir yıl uluslar arası garanti o fiyattı

arkadaslar 3. nesil 8 gb ile 3. nesil 16 ve 32 gb arasında 1.5 kat hız vfarkı vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunesindostu

emall da bir yıl uluslar arası garanti o fiyattı

arkadaslar 3. nesil 8 gb ile 3. nesil 16 ve 32 gb arasında 1.5 kat hız vfarkı vardır.

Alıntıları Göster
    iyi gibi sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademcell

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bilşşey anliyamadim sabit ucret arti yokmu yani

sadece 20mi verilcek ben anlamaidm
    aylik 20 arti birde sabit ucret alirlar....
  • 1 yıl garantili 32 gb ipod touch'lar 450 civarına satılıyor.

480 liraya 8 gb 2.NESİL ipod almak çok mantıksız. zaten 3 ay sonra 4.nesil çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aHMET-

1 yıl garantili 32 gb ipod touch'lar 450 civarına satılıyor.

480 liraya 8 gb 2.NESİL ipod almak çok mantıksız. zaten 3 ay sonra 4.nesil çıkacak.
    kulaklıklamı konuçşaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzzY®

kulaklıklamı konuçşaz

Alıntıları Göster
    İphone mu ipadtouc mı ya bunlar neki benim bildigim iphone konuşmak için değilmi

İphone Bununla Telefonda görüşülüyor
    İpad Bununla oyun oynanıyor kitap okunuyor internete giriliyor fala filan
    ipadtoouch Bu ne yapıyor ? baska varmı bu apple'in aleti
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

İphone mu ipadtouc mı ya bunlar neki benim bildigim iphone konuşmak için değilmi

İphone Bununla Telefonda görüşülüyor
    İpad Bununla oyun oynanıyor kitap okunuyor internete giriliyor fala filan
    ipadtoouch Bu ne yapıyor ? baska varmı bu apple'in aleti

Alıntıları Göster
    İpod 8gb'ta mikrofon yok diye biliyorum.Yanında kulaklıklı mikrofon vericekler herhalde.
  • Telekomsa 2 kere düşünün
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakankaran

Telekomsa 2 kere düşünün
    kampanya detayları:

http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/Guncel/Detay/Wirofonla-iPod-Touch-Telefon-Oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4638581F3

kampanya detayları:

http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/Guncel/Detay/Wirofonla-iPod-Touch-Telefon-Oldu

Alıntıları Göster
    arkadaşlar benim anladığım şey şu:
    şimdi biz 24 ay 20 tl ödeyeceğiz. sene sonuna kadar (yaklaşık 6 ay) 1000 dk bedavamız var. onun üstüne çıkmazsak 20 tl den fazla ödemeyeceğiz. üstüne çıkarsak ekstraya giriyor. buraya kadar herşey uygun.

kafama takılan şu:
    2011 e girince bedava 1000 dakikalar biticek mi? yani biz 20 tl yi boşa ödeyeceğiz (sadece ipod için) aramalarımızın fiyatını da üstüne ödeyeceğiz. yani aramalarda hiç bir kampanya yok (akşam7-sabah7 bedava konuşma kampanyasına göre olumsuz değil mi?)

yoksa yanlış mı biliyorum. eğer 2011 den itibaren de bedava dakikalar ya da benzer kampanyalar olmayacaksa pek uygun değil gibi görünüyor. bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? ciddi ciddi almayı düşünüyorum çünkü..

ilgili haber:
    quote:

Türk Telekom, en az 6 aydır aboneliği devam eden tüm bireysel müşterileri için 24 ay taksitle ayda 19,90 TL'ye Wirofon özellikli iPod touch kampanyası başlattı.
    Kampanyadan yararlananlar ayrıca şehir içi ve şehirlerarası görüşmelerde sene sonuna kadar her ay 1000 dakika bedava konuşma hakkı ve MP3 formatında 100 şarkı hediye kazanacaklar.
    Türkiye'nin öncü yakınsama ve iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom, Apple işbirliği ile Wirofon özellikli iPod touch kampanyası başlattı. 31 Temmuz 2010 tarihine kadar sürecek olan kampanya ile Türk Telekom bireysel müşterileri ayda 19,90 TL ve 24 ay taksitle iPod touch sahibi olma fırsatını yakalıyor.
    Türk Telekom müşterileri kampanya ile ayrıca Wirofon ile birlikte şehir içi ve şehirlerarası yapılan görüşmeler için sene sonuna kadar her ay 1000 dakika bedava fırsatı kazanacaklar. GSM yönüne yapılan aramaların dakikası tüm vergiler dahil 9 kuruş, Ev Avantaj tarifeleri ile ise GSM yönüne yapılan aramaların dakikası tüm vergiler dahil 6,5 kuruş olarak ücretlendiriliyor.
    Bu kampanyaya katılarak, 8 GB kapasiteli, 3,5 inçlik geniş ekranı, 30 saate kadar ses çalma ve 6 saate kadar video oynatma özelliği olan, Wi-Fi destekli, çoklu dokunmatik ekranlı iPod touch sahibi olmak isteyenlerin en az 6 aydır Türk Telekom abonesi olmaları gerekiyor.
    Bunların yanı sıra Wirofon / iPod touch kampanyası ile Türk Telekom müşterileri TTNET Müzik'den MP3 formatında 100 şarkı indirme hediyesi de kazanıyorlar. MP3 kartını aktive etmek için, internet tarayıcılarının adres kısmınawww.ttnetmuzik.com.tr yazarak üye girişi yapmak veya e-posta adresi ile ücretsiz üye olmak gerekiyor. Sayfanın üst tarafındaki E-PIN aktivasyonu linkini tıkladıktan sonra MP3 kartındaki E-PIN seri no ve E-PIN şifresini giren kullanıcılar aktivasyondan itibaren 30 gün boyunca MP3 formatında 100 şarkı indirebilecekler. Diğer yandan TTNET Müzik üyeliği ile aynı zamanda sınırsız müzik dinleyebilecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: teşbihte hata

arkadaşlar benim anladığım şey şu:
    şimdi biz 24 ay 20 tl ödeyeceğiz. sene sonuna kadar (yaklaşık 6 ay) 1000 dk bedavamız var. onun üstüne çıkmazsak 20 tl den fazla ödemeyeceğiz. üstüne çıkarsak ekstraya giriyor. buraya kadar herşey uygun.

kafama takılan şu:
    2011 e girince bedava 1000 dakikalar biticek mi? yani biz 20 tl yi boşa ödeyeceğiz (sadece ipod için) aramalarımızın fiyatını da üstüne ödeyeceğiz. yani aramalarda hiç bir kampanya yok (akşam7-sabah7 bedava konuşma kampanyasına göre olumsuz değil mi?)

yoksa yanlış mı biliyorum. eğer 2011 den itibaren de bedava dakikalar ya da benzer kampanyalar olmayacaksa pek uygun değil gibi görünüyor. bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? ciddi ciddi almayı düşünüyorum çünkü..

ilgili haber:
    quote:

Türk Telekom, en az 6 aydır aboneliği devam eden tüm bireysel müşterileri için 24 ay taksitle ayda 19,90 TL'ye Wirofon özellikli iPod touch kampanyası başlattı.
    Kampanyadan yararlananlar ayrıca şehir içi ve şehirlerarası görüşmelerde sene sonuna kadar her ay 1000 dakika bedava konuşma hakkı ve MP3 formatında 100 şarkı hediye kazanacaklar.
    Türkiye'nin öncü yakınsama ve iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom, Apple işbirliği ile Wirofon özellikli iPod touch kampanyası başlattı. 31 Temmuz 2010 tarihine kadar sürecek olan kampanya ile Türk Telekom bireysel müşterileri ayda 19,90 TL ve 24 ay taksitle iPod touch sahibi olma fırsatını yakalıyor.
    Türk Telekom müşterileri kampanya ile ayrıca Wirofon ile birlikte şehir içi ve şehirlerarası yapılan görüşmeler için sene sonuna kadar her ay 1000 dakika bedava fırsatı kazanacaklar. GSM yönüne yapılan aramaların dakikası tüm vergiler dahil 9 kuruş, Ev Avantaj tarifeleri ile ise GSM yönüne yapılan aramaların dakikası tüm vergiler dahil 6,5 kuruş olarak ücretlendiriliyor.
    Bu kampanyaya katılarak, 8 GB kapasiteli, 3,5 inçlik geniş ekranı, 30 saate kadar ses çalma ve 6 saate kadar video oynatma özelliği olan, Wi-Fi destekli, çoklu dokunmatik ekranlı iPod touch sahibi olmak isteyenlerin en az 6 aydır Türk Telekom abonesi olmaları gerekiyor.
    Bunların yanı sıra Wirofon / iPod touch kampanyası ile Türk Telekom müşterileri TTNET Müzik'den MP3 formatında 100 şarkı indirme hediyesi de kazanıyorlar. MP3 kartını aktive etmek için, internet tarayıcılarının adres kısmınawww.ttnetmuzik.com.tr yazarak üye girişi yapmak veya e-posta adresi ile ücretsiz üye olmak gerekiyor. Sayfanın üst tarafındaki E-PIN aktivasyonu linkini tıkladıktan sonra MP3 kartındaki E-PIN seri no ve E-PIN şifresini giren kullanıcılar aktivasyondan itibaren 30 gün boyunca MP3 formatında 100 şarkı indirebilecekler. Diğer yandan TTNET Müzik üyeliği ile aynı zamanda sınırsız müzik dinleyebilecekler.

Alıntıları Göster
    turk telekomu aradim daha kendilrine bilgi gelmemiş bizi bilgilendiremiyorlar malesef simdi benim anliyamadiğim su ben sabah 7 aksam 7 tarifesine gectim.

bu ipod touchi alcak olsam

hem turktelekomun sabit ucreti 20 milyon arti birde ipod touch icin aylik 20 milyonmu oducem toplam 40 milyon. yoksa sadece 20 milyon alcaklar ve tarifemimi deistircekler. wirefon hakkında pek bi bilgim yok bildiğim internet uzerinden konusmanin olduu.ipod touch da evde wifi yoksa zaten faydalanamazsin... ilerleyen gunler ayrintili bir aciklama bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: gunesindostu

turk telekomu aradim daha kendilrine bilgi gelmemiş bizi bilgilendiremiyorlar malesef simdi benim anliyamadiğim su ben sabah 7 aksam 7 tarifesine gectim.

bu ipod touchi alcak olsam

hem turktelekomun sabit ucreti 20 milyon arti birde ipod touch icin aylik 20 milyonmu oducem toplam 40 milyon. yoksa sadece 20 milyon alcaklar ve tarifemimi deistircekler. wirefon hakkında pek bi bilgim yok bildiğim internet uzerinden konusmanin olduu.ipod touch da evde wifi yoksa zaten faydalanamazsin... ilerleyen gunler ayrintili bir aciklama bekliyoruz

Eğer sabit ücret yerine alınacaksa, her ay boşa vereceğim 20 lira yerine bu kampanyadan yararlanırım.. (evde internet için telefon hatta var en ucuz sabit ücret 20 lira + 45 lira internete veriyorum..)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.