Şimdi Ara

Türk Telekom, Apple işbirliği ile Wirofon özellikli iPod touch kampanyası başlattı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
10.347
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben iPod Touch almayı planlıyorum sizce bu kampanyadan mı yararlanayım yoksa başka bi yerden mi alayım ? Dakika hediyesi falan pek önemli değil sadece müzik dinlemek için falan alıcam
  • Aynı soruyu bende soruyorum......

quote:

Orijinalden alıntı: yahyace

quote:

Orijinalden alıntı: aHMET-

1 yıl garantili 32 gb ipod touch'lar 450 civarına satılıyor.

480 liraya 8 gb 2.NESİL ipod almak çok mantıksız. zaten 3 ay sonra 4.nesil çıkacak.

450 liraya 3. nesil 32 gb lık ipod touchı nereden bulabileceğimizi söyleyebilir misiniz?

Internette sıfır olarak (gittigidiyor'u saymıyorum) alışveriş sitelerinin hiç birisinde o fiyata bulamazsınız. En iyi ihtimalle 430 lira gibi bir paraya Telekomun kampanyasında vermiş olduğunu modeli bulursunuz, ki o da peşin paradır, taksitli yine 450-460 lira civarlarına gelmektedir.

Ayrıca bu tip alışverişlerde kredi kartı kullanmanın teknik sakıncalarından ise hiç bahsetmeye gerek yok.

• Başvuran, giden gören var mı? bu alet 2nci nesil mi yoksa 3 mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aHMET-

1 yıl garantili 32 gb ipod touch'lar 450 civarına satılıyor.

480 liraya 8 gb 2.NESİL ipod almak çok mantıksız. zaten 3 ay sonra 4.nesil çıkacak.

kampanya nakit parası olmayanlar için ideal, 20 lira 2 yıl taksit...

teknolojiyle yarışmak için zengin olmak lazım, 4. nesil alırsın 5. nesil çıkar bunun sonu yok

ihtiyaca göre, ekonomiye uygun seçenekleri değerlendirmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: futbolreklam

Başvuran, giden gören var mı? bu alet 2nci nesil mi yoksa 3 mü?

bu hafta sonuna kadar bayılere gelmesı beklenmekte gelen bayı varmı bılmıyorum ama bıze gelmedı daha gelınce butun detayları sızşe paylasırım

en buyuk artısı kanımca her ay 20 tl seklınde olması k.kartı senet hıc bır seye gerek kalmadan
  • bu aygıtı nasıl telefona dönüştürülüyo konuyu açtım ama ne oldugundan haberim yok
  • kardes wireles varsa nete baglanip program sayesinde netten konusucaksin
  • her seferinde telefon etmek için netemi bağlanacaz

nete bağlı değilsek arayan ulaşamaz

sürekli nete bağlı kalmakta para yazar

ilginç bişeymiş bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

her seferinde telefon etmek için netemi bağlanacaz

nete bağlı değilsek arayan ulaşamaz

sürekli nete bağlı kalmakta para yazar

ilginç bişeymiş bu

Ipod touch ile; Çevrede wi-fi ağı varsa bu ağa bağlanarak wirofon programını çalıştırıyorsunuz üye girişi yapıyorsunuz ve telefonla konuşur gibi ipod touch aracılığıyla konuşuyorsunuz. Çevrede wi-fi ypksa ya da olduğu halda wi-fi şifreniz yoksa nafile, wirofon özelliğini kullnamıyorsunuz.

Sürekli nete bağlı kalmak ise para yazmaz ama şarj süresini oldukça azaltır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oricin -- 10 Haziran 2010; 0:05:10 >
  • Bu telefonla görüşme olayını çok kompleks bişey olarak görmeyin...Ipod touch'a mesela skype da yükleyebiliyorsunuz ve aynı mantıkta aynı işi yapıyor zaten. Vo-IP üzerinden görüştürüyor seni işte neticede. Herkesin cebinde cep telefonu olduğu ortamda, dur ben bi wi-fi girim ordan da telefon açim falan uzun iş hakakten. Yinede bedava görüşüyor olmak cazip kılabilir.

Asıl sorun şurda ki...Dün Türk Telekom müşteri hizmetlerini aradım konu ile ilgili bilgi alabilmek için. Bana aynen şu söylendi "En az 6 aydır Türk Telekom abonesi olacaksınız (tamam bu kısmı kolay), ayrıca son 6 aydır bu hatta ait fatura ödemelerinizde 1 gün bile gecikme olmuş olmayacak!"...Nası yani dedim içimden. Olur yani insanlık halidir, işin çıkar...vs gidemezsin vaktinde 1-2 gün sonra ödemişsindir telefon faturanı ne olacak yani. Tamam belki bu konuda çok titiz olanlarınız vardır içinizde, ama ben değilim açıkcası. Ne zaman vaktim ya da param olduysa o zaman ödemişimdir, ama neticede ödemişimdir cezalı veya değil.

Elinizde faturanızla Türk Telekom bayisine yada bölge müdürlüğüne gittiğinizde hattınızın kampanyaya uygunluğu sistemden kontrol ediliyormuş, uygun bulunursa başvurunuz kabul ediliyormuş. Ben yinede şansımı deneyeceğim, ama kendi adıma pek ümitli değilim açıkcası...Gece gece canım sıkıldı valla

Not: Arkadaşların bu fiyata 3. nesil 32 gb lık modelini alırım dediği ürünleri gittigidiyor sitesinde gördüm. Doğru diyorlar 450-500 lira civarı rakamlarda 32 gb'lık 3. nesil ipod touchlar bulunmakta. Ancak birincisi bunlar peşin fiyatlarıdır. Peşin paranız varsa zaten bu kampanya ile niye uğraşasınız. İkincisi, bu ürünler Amerika'dan getirilen "refurbished" diye tabir edilen, temiz bir şekilde iade edildikten sonra fabrika ayarlarına geri döndürülmüş ürünlerdir. Garantileri yoktur demiyorum, ama öyle ya da böyle kullanılmış ürünlerdir, alıp almamak tercihe bağlıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahyace -- 10 Haziran 2010; 10:57:38 >

• ıyıdı bu aletlerın uzerınde mikrofon yok kı nasıl olacak bu iş ya
  • TT sana mikrafonlu kulaklık verecek.
  • quote:

TT sana mikrafonlu kulaklık verecek.

Eğer orjinak kulaklığını verirse, Apple Store'larda 70 lira civarı bir şeydi...Bu da ekstra olur neticede. Bu kulaklığı verirseler şayet, wiro kullanmasanız bile başka bir ipod touch olan arkadaşınızla veya bilgisayarı olan her hangi birisi ile skype üzerinden de ücretsiz görüşme yapabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahyace

quote:

TT sana mikrafonlu kulaklık verecek.

Eğer orjinak kulaklığını verirse, Apple Store'larda 70 lira civarı bir şeydi...Bu da ekstra olur neticede. Bu kulaklığı verirseler şayet, wiro kullanmasanız bile başka bir ipod touch olan arkadaşınızla veya bilgisayarı olan her hangi birisi ile skype üzerinden de ücretsiz görüşme yapabiliyorsunuz.

bunun yanında netbook kampanyasıda var hala devam etmekte onların ıcınden cıkmıstı mikrafonlu kulaklık

buyuk ıhtımal ipod touch ıcınede kayacaklardır koymazlarsa mantıkkalmıyor sen ver dk ama neylekonusacak

• Arkadaslar başvurdum ve aldım şuan cihaz elimde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watari

Arkadaslar başvurdum ve aldım şuan cihaz elimde.

hayırlı olsun..

kutu içeriği ve ttnin verdiği ekstralar neler ?
  • Öncelikle cihazın yazılım versiyonu; 3.1.3 en güncel olanı sanırım.
    Kutu içeriği;
    -iPod touch 8GB,
    -Kulaklık,
    -Stand (ne olduğunu çözemediğim ya da nasıl durduğunu beyaz bir plastik),
    -Türkçe kullanım kulavuzu,
    -USB kablosu,
    -TTNET müzik paketi (100 şarkı) şifresi.

Açıkçası cihaz harika daha Wirofon'u deneyemedim çünkü kullanıcı adı daha almamıştım, şuan Türk telekomun sistemlerinde olan güncelleme sebebi ile bilgilere erişemiyorlar artık yarın test edeceğim.
    İnternetteki dolaşım hızı, dokunmatiğin o mükemmezliği, apple ses kalitesi hepsi harika, sırf bunlar için alınır Wirofon sadece bahane ki benim ihtiyacım var yurt dışında okuyorum ailemi şehir içi tarifeden aramak çok büyük bir avantaj olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korefakiri -- 11 Haziran 2010; 1:31:02 >
  • Nerde ikamet ediyorsunuz, kadıköy deki telekom bayinde daha gelmedi dendi bugün bana ve herhangi bir bilgileride yok ne zaman geleceğine dair.
  • parayi nereye oduyoruz her ay ev faturamıza dahilmi ediliyor. yoksa gdip her ay 20 tl yatiriyormuyuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunesindostu

parayi nereye oduyoruz her ay ev faturamıza dahilmi ediliyor. yoksa gdip her ay 20 tl yatiriyormuyuz..

tt faturasına dahil ediliyor..

(6 aydır abone olma ve fatura ödemelerinde aksama olmaması şartı aranıyor.)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.