Şimdi Ara

Türk Telekom, Apple işbirliği ile Wirofon özellikli iPod touch kampanyası başlattı. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
10.347
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: gunesindostu

parayi nereye oduyoruz her ay ev faturamıza dahilmi ediliyor. yoksa gdip her ay 20 tl yatiriyormuyuz..

tt faturasına dahil ediliyor..

(6 aydır abone olma ve fatura ödemelerinde aksama olmaması şartı aranıyor.)

Hayır böyle bir şart aramadılar bizde!. Ama bilmiyorum belki dikkate almamış olabilirler Bursa/Heykel'den aldım. Cihazın ücreti aylık olarak faturaya yansıyacakmış, hiç bir ücret ödemedik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watari

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: gunesindostu

parayi nereye oduyoruz her ay ev faturamıza dahilmi ediliyor. yoksa gdip her ay 20 tl yatiriyormuyuz..

tt faturasına dahil ediliyor..

(6 aydır abone olma ve fatura ödemelerinde aksama olmaması şartı aranıyor.)

Hayır böyle bir şart aramadılar bizde!. Ama bilmiyorum belki dikkate almamış olabilirler Bursa/Heykel'den aldım. Cihazın ücreti aylık olarak faturaya yansıyacakmış, hiç bir ücret ödemedik.

kontratlı satılan cihazlarda bakarlar, bakmışlardır yani..

• Artık fatura gelmediği için evimize telefon faturalarını çok geciktiriyoruz hatta Türk telekom uyarı araması yaptı ödeyin diye babam alırken 2 fatura birden ödemiş.
  • quote:

Artık fatura gelmediği için evimize telefon faturalarını çok geciktiriyoruz hatta Türk telekom uyarı araması yaptı ödeyin diye babam alırken 2 fatura birden ödemiş.

aldıysan mesele yok, hayırlı olsun
  • İçinden normal kulaklık çıkıyor ya, aradım evet öyle dediler. Siz alacaksanız diyorlar. Ayrıca wirofon da yüklü gelmiyor, kendim yükledim.
  • Peki acaba bu wirofon ücreti ( örneğin hediye dakikakalar dışında gsm aradığımızda) nereye geliyor telekom faturasıylamı geliyor
  • Evet kulaklığı bizim almamız gerekiyormuş çok mantıksız. Ebay'dan gayet uygun buldum;
    http://cgi.ebay.com/For-i-Pod-iPhone-3G-3GS-Mic-Headset-Headphone-Earphone_W0QQitemZ230431926267QQcategoryZ112529QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4340.m8QQ_trkparmsZalgo%3DMW%26its%3DC%26itu%3DUCC%26otn%3D20%26ps%3D63%26clkid%3D7889685786796162990#ht_1213wt_911

9,23TL şimdi sipariş verdim. Gelmesi 15 günü geçmiyor genelde hatta bir keresinde 4 günde gelen kargom bile olmuştu. Tamamen uyumlu da.

• quote:

Evet kulaklığı bizim almamız gerekiyormuş çok mantıksız. Ebay'dan gayet uygun buldum;
    http://cgi.ebay.com/For-i-Pod-iPhone-3G-3GS-Mic-Headset-Headphone-Earphone_W0QQitemZ230431926267QQcategoryZ112529QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4340.m8QQ_trkparmsZalgo%3DMW%26its%3DC%26itu%3DUCC%26otn%3D20%26ps%3D63%26clkid%3D7889685786796162990#ht_1213wt_911

9,23TL şimdi sipariş verdim. Gelmesi 15 günü geçmiyor genelde hatta bir keresinde 4 günde gelen kargom bile olmuştu. Tamamen uyumlu da.

Sey moralini bozmak istemem ama bak orda şöyle bir not var...

"•iPod Touch 3rd Gen (64GB/32GB), 2nd Gen(32GB/16GB/8GB), 1st Gen(32GB/16GB/8GB) (Please note the Mic is not compatible with iPod Touch)"

Kulaklık kısmı ipod touch ile çalışıyor ama mikrofonu çalışmıyor gibi bir durum söz konusu sanki

Bi de biraz alakasız ama, kargoyu türkiyeye 2.69$ a yolluyormuşlar, nasıl bu kadar ucuza gelebiliyor anlamadım...en ucuz 20 dollara falan kargo geliyodu türkiye'ye diye biliyordum

• bu alet 2nci nesil mi yoksa 3üncü nesil mi? kutusunda yazar mı? elime alsam nasıl tanırım?
  • 1-Bu alet 2.nesildir büyük ihtimalle çünkü 3.nesiller 32 ve 64gb oluyorlar
    2-Bugünlerde iphone 4g çıktı ve eylül gibi touch 4g de çıkabilir ve daha ekstra özellikler ile şekillendirebilir.Buda kendinizi 2 sene boyunca telekoma bağlamayı mantıksız kılıyor.Sonuçta 2 sene içerisinde 2 farklı touch modeli çıkabilir.
    3-Kendi adıma burada her yerde wi-fi yok ve sadece evden konuşmak bana mantıksız geliyor.
    4-Kulaklık yanında çıkmıyormuş bide gidip kulaklıkmı alıcaz.
    5-İşin içinde Telekom varsa bidaha düşünün derim.
  • 1- 3.nesil olup olmadığını anlamak için ürn koduna bakmak gerekiyor ürün kodu MC086BT/A ise 3. nesildir. (kutuda veya cihazın üzerinde yazabilir)
    2- 3. nesile kadar 8, 16 ve 32 gb modelleri vardı. 3. nesilde 16 gb olanı çıkarıp yerine 64 gblık modeli koydular. 3. nesilde 8 gb yok diye bir şey söz konusu değil.
    3- 4. nesil ipod touchların yaz sonu eylül başı gibi çıkması bekleniyor. Yeni özellikler ve çok büyük ihtimal kamera da eklenecek.
    Bilgilerinize...
  • Zaten 4.nesillere yeni birşeyler eklenmesi gerekiyor.Ya kamera ya da gps eklenebilir.
  • Kutusunun arkasına baktığım da part No olarak MC086BT/A yazıyor eğer arkadasın dediği doğru ise 3. Nesil oluyor cihaz. Cihazın tek sorunu 8gb'lik modellerde microfonsuz kulaklık çıkması.
    Aldığım kulaklığın uyacağını düşünüyorum eğer uymaz ise 8$'a gelen en son çıkan kulaklığı alacağım. Kargonun o kadar ucuz olmasi gayet normal Ben 0,98$ kargo ucretide odedim urunum yinede eilime ulasti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korefakiri -- 13 Haziran 2010; 11:34:41 >
  • Eğer 3.nesil ise güzel fakat bildiğim kadarıyla 32 ve 64 gb lik modellerin işlemcileri daha fazla performans veriyor.Ve ios 4.0 sadece 32 ve 64 lüklere kuruluyor(tam anlamıyla).Yalnız 24 ay hesabıyla toplam 477 tl ye geliyor alet.32gb likleri zaten 480 civarı.Çok zorlasan 500tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1907 -- 13 Haziran 2010; 12:18:49 >
  • bu kampanya için verilen ipod'un kulaklık girişi 3.5 mm mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: futbolreklam

bu kampanya için verilen ipod'un kulaklık girişi 3.5 mm mi?

Evet, elbette.
  • Şu konuda daha ayrıntılı bir açıklama lazım.Cihazlar kaçıncı nesil,20 lira hem cihaz hemde wirofon içinmi yoksa ayrı ayrımı ödüyoruz.
  • tekrar merhaba, ürünü bugün aldım fakat tıkandım kaldım. ürünün kutusunu açamıyorum :D kırmak ta istemiyorum. Bunun usturuplu bir yolu var mıdır?
  • Kutunun alt ve üstünde bantlar var onları sökmeniz lazım öncelikle.
  • Cihazlar 2. nesil, içine 3. nesil firmware i atmaya çalıştım uyumsuz dedi. 2. nesil firmware ise sorunsuz update oldu. 3.1.2 geliyor yüklü, 3.1.3 update ettim. 19.90 cihazın ücreti wirofon için bir ücret söz konusu değil. Yıl sonuna kadar şehiriçi ve şehirlerarası konuşmalar için söz konusu değil tabi.

quote:

Orijinalden alıntı: mert1907

Şu konuda daha ayrıntılı bir açıklama lazım.Cihazlar kaçıncı nesil,20 lira hem cihaz hemde wirofon içinmi yoksa ayrı ayrımı ödüyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.