2.nesil olması aletin kötülüğünü göstermiyor sadece 2.nesil e göre fiyatı yüksek o kadar.Normalde peşin parayla alcak olsam ve daha ucuza bulsam 2.3.nesil olmasına bakmazdım.
Kaçıncı nesil olduğu şu an da pek fazla bi önem taşımıyor...Bi kere mikrofon desteği oldu için bariz 1. nesil değil çünkü ilk nesil ipod touch larda mikrofon desteği yoktu, dolayısı ile wirofon çalışamazdı.
Öte yandan Apple 3. nesil 8gb lık model de üretmiyor, sadece 32 ve 64 gb lik modelleri mevcut...Aradaki bir iki ufak tefek donanımsal farklılığı saymazsak zaten 2. nesil iel 3. nesil temelde aynı ve siz zaten ipod touch'ınızı itunes a bağladınızda şayet işletim sistemi eski ise size soracaktır update için. Zaten o update den sonra en son hangi nesil ipod touch varsa onunla eşitlenir.
Yalnız problem ilerde ortaya çıkacak. IOS 4.0 cıktığı zaman hem 2. nesil hemde 3. nesil ipod touchlara yüklenebilecek, buraya kadar her şey güzel. Ancak başta söylediğim bir iki ufak tefek donanımsal farklılıktan ötürü bizim telekom kampanyasından aldığımız ipod touch'lar, "gerçek" 3. nesil ipod touch'lar ile aynı upgrade i alamayacak. Belki de bunlardan en kritik olanı multitasking özelliği malesef 2. nesil ipod touch lara gelemeyecek...Belki jailbreak ile onunda bir çaresi bulunur, zorla multitasking getirirsin, ama eminim böyle bir zorlama 2. nesil ipod touch ın pilini çok çabuk boşaltacaktır
Yinede bekleyip görmek lazım...Yakında çıkar 4.0 işletim sistemi
O konuda önemli bahsetmiştim yukarda.Telekom dan alınma touch lar 2.nesil oldukları için os 4.0 kurulmayacak.Kurulsada gelen bazı özellikler kullanılamayacak.Multitasking bunlardan en önemlisi.
bende yerim neslini ve nesliyi :) mis gibi esiyorum...
arkadaşlar.ücreti ödedikten sonra mı geliyor ürün yoksa öderken mi??
simdi ben ev avantaj 100 tarifesindeyim. her ay 100 dakika sehir ici ve sehirlerarasi arama hakkim var. ayda 20 lira oduyorum. bu kampanyaya girersem her ay bir 20 lira daha odemis (toplam 40 lira) olacagim degil mi?
bir de benim tarifemden gelen 100 dakika (verdikleri 1000 dakika degil) bu uygulama uzerinden yaptigimiz aramalarda da gecerli mi? malum 1000 dakika hediyesi yil sonuna kadar.
4. Nesil versiyonu çıkmış itunnes güncelleme olarak gösterdi ama yüklemedim, iphone,larda yavaşlama soz konusu olmuş.
Evet yüklemeyin, wirofonu bozuyor ve geri dönüş de yapamadım 3.1.3 e.
quote:
Orijinalden alıntı: Watari
4. Nesil versiyonu çıkmış itunnes güncelleme olarak gösterdi ama yüklemedim, iphone,larda yavaşlama soz konusu olmuş.
Bugün gittim Türk Telekom bayisine kalmamış.Acaba gelir mi ya almayı çok istiyodum adam gelir dedi ama bilmiyorum
eBay'dan aldığım kulaklıklarım geldi. Uyum sorunu olacağı yazıyordu ama tahmin ettigim gibi sorunsu çalışıyor.
Ya madem böyle kapmanya yapıyorlar o fiyata neden kulaklı mikrofon koymuyolar arkadaş
yahu Türk Telekom ne zaman hayırlı bir iş yaptı ki buda uygun alınabilir bir kampanya olsun ?
Kulaklıklı mikrofon koymamaları tam bi saçmalık zaten.Alsan bile hemen konuşamicaksın işe bak :D
Ben 1 sene önce türk telekomdan netbook almıştım hala taksitleri devam ediyor acaba bu kampayadan da yararlanabilir miyim?
bitenekadara bakın kulaklıgaaa
Bunu almak için ev avantaj tarifesinde olma gibi bir şart var mı ? Alan arkadaş herhangi bir tarifeye üye mi ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme