Şimdi Ara

Türk Telekom, Apple işbirliği ile Wirofon özellikli iPod touch kampanyası başlattı. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
10.347
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.nesil ipod touch için 477 lira çok fazla bence.O fiyata 32gb 3.nesil bulursunuz.
  • Cihaz 3.nesil arkadaşlar
  • Telekom sonunda çileden çıkarttı...Adıma kayıtlı 3 hattan, ödemesinde her hangi bir sorun olmayan ve otomatik ödemede düzenli ödenen hattım üzerinden ipod touch almak istediğimde, diğer 2 hattan bir tanesinin ödemelerinde gecikme var diye işlemi gerçekleştiremeyiz dedi.

Başka şekilde halledeyim dedim, birisi benim için alacaktı. Onun ödemelerinde hiç bir sorun bulunmuyordu ve 10 yıldır kullanılan bir hat üstelik. Bu seferde telekom müdürlüğüne gidip adres güncellemeniz lazım demişler. 10 yıldır aksamadan fatura gelen adrese durduk yere adres güncellemesi istiyorlar. Tabi düzenli çalışan birisine git işten izin al, benim ipod için adresini güncelle diyecek halim yok.

Ama telekom hakkaten çileden çıkartıyor insanı. Sanki ürünü satmamak için ellerinden geleni yapıyorlar, nedir bunların sorunu anlamış değilim...
  • ürünü aldım, tereddüt yaşayanlar ve soru sormak isteyenler olursa, yardımcı olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: futbolreklam

ürünü aldım, tereddüt yaşayanlar ve soru sormak isteyenler olursa, yardımcı olabilirim

Ürün 3.nesilmi? İçinde mikrofonlu kulaklık çıkıyormu,sesli komut verebiliyormusun ürüne?
  • ürün 3ncü nesil, mikrafonlu beyaz kulaklığı mevcut. sesli komutu denemedim.
    itunes'dan ürünü kayıt ettirip, ücretsiz 10larca uygulamayı yükleyebilirsiniz 8gb hafızsı var, yaklaşık 600-700 mblik bölümü işletim sistemine ayrılmış. Dokunmatik ekranlı samsung kullanıyorum. samsung'un iyi olduğunu düşünürdüm, fakat ipod touch'u kullanınca iyi kavramım değişti. dokunmatik ekran konusunda üstün bir ürün. ses kalitesi çok iyi, sennheiser kulaklıkla birlikte kullanıyorum.
  • @futbolreklam Sende mikrofonlu kulaklık mı var ?
  • Var diye hatırlıyorum, çok detaylı bakmadım açıkcası, aldım fırlattım bir tarafa, kendi kulaklığımı takdım. Akşam bakıp yazacağım.
  • bu arada bu ürün hepsiburada'nın sayfasında 3üncü nesil yazıyor. apple'ın sitesinde seri numarası ile kontrol ettim 2nci nesil yazıyor.
  • Demekki ürün 2.nesil ki zaten tahmin etmiştim.2.nesil ve 480 lira gerçekten pahalı eğer 3.nesil olsaydı almayı düşünüyordum.
  • Arkadaşlar, Yanlış bir bilgilendirme var.İzninizle durumu açıklayayım.Ipod touch 8 gb lık modelin hiç bir zaman 3 .nesili olmadı.Apple 16 gb lık modeli kaldırarak donanımda güçlendirme yaptı ve 32 gb ,64 gb lık modelleri piyasaya sürdü.Gerçek 3. nesil ipod touch 32 gb ve 64 gb lık modellerdir.Apple bu modellerde donanımı güçlendirmiş ve 8 gb lık modelde hiçbir değişiklik yapmamıştır.Bu nedenle gerçekte 3. nesil 8 gb ipod touch yoktur hepsi 2. nesildir. 3.nesil 8gb denmesinin sebebi 2. nesil 8 gb lık modellere yeni yazılımın yüklenmesidir.Bu nedenle biraz milletin kafası karışmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdanalioglu

Arkadaşlar, Yanlış bir bilgilendirme var.İzninizle durumu açıklayayım.Ipod touch 8 gb lık modelin hiç bir zaman 3 .nesili olmadı.Apple 16 gb lık modeli kaldırarak donanımda güçlendirme yaptı ve 32 gb ,64 gb lık modelleri piyasaya sürdü.Gerçek 3. nesil ipod touch 32 gb ve 64 gb lık modellerdir.Apple bu modellerde donanımı güçlendirmiş ve 8 gb lık modelde hiçbir değişiklik yapmamıştır.Bu nedenle gerçekte 3. nesil 8 gb ipod touch yoktur hepsi 2. nesildir. 3.nesil 8gb denmesinin sebebi 2. nesil 8 gb lık modellere yeni yazılımın yüklenmesidir.Bu nedenle biraz milletin kafası karışmış.

Gayet açık ne net açıklamışsın.Zaten yukarıda bende belirtmiştim bunu.Ve benim mantığıma göre 2.nesil bir cihaz a o para verilmez.Ha veren olabilir ödeme kolaylığından dolayı ama ben vermem.

• Bende almayı düşünüyordum ki verdiğiniz bilgilerden cihazın 2.nesil olduğu aşikar.
    Zaten 3.nesil cihazlarda 8gb lık modeli bulunmamakta.
    Şu günlerde Apple ın yeni cihazları çıkmaya başlamışken eldeki 2. nesil cihazları piyasaya sürme çabasından başka birşey değil.
    Kardeşimde 3.nesil IPOD TOUCH var on numara alet. Müzik video internet(hızı) oyun herşey var. Kamerasıda olsaymış :D Artık oda 4. nesilde.
    Bende iphone almayı düşünüyorum 3GS bir iki aya kadar.
    Neyse alan arkadaşlara hayırlı olsun. Aylık 19.90 tl taksit imkanı güzel yinede hemde kredi kartsız.
  • O deilde 2 sene içerisinde 2g lerin fiyatları baya bi düşer ve daha ekonomik şekilde alınabilir.
  • İnternetten aldığım microfonlu kulaklığın aynısını (görünüş olarak) babam almış. Taktım ve Wirofon'u denedim gayet güzel şekilde çalışıyor memnun kaldım açıkçası. 15 Liraya almış babam ben internetten 9,10Liraya almıştım. Bence sadece cihaza bakarak almayın Wirofon ihtiyacı olanlara tavsiye ediyorum. Cihazın nesillerinin çok önemli olduğunu düşünmüyorum eğer 2. nesilse bile kullanırken çok güzel hızlı ve rahat olduğunu göreceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watari

İnternetten aldığım microfonlu kulaklığın aynısını (görünüş olarak) babam almış. Taktım ve Wirofon'u denedim gayet güzel şekilde çalışıyor memnun kaldım açıkçası. 15 Liraya almış babam ben internetten 9,10Liraya almıştım. Bence sadece cihaza bakarak almayın Wirofon ihtiyacı olanlara tavsiye ediyorum. Cihazın nesillerinin çok önemli olduğunu düşünmüyorum eğer 2. nesilse bile kullanırken çok güzel hızlı ve rahat olduğunu göreceksiniz.

Babanız nerden aldı acaba kulaklık? Yine ebay den mi getirttiniz yoksa Türkiye'den mi aldınız?
  • http://urun.gittigidiyor.com/iPhone-2G-3G-3GS-iPod-MIKROFONLU-KULAKLIK_W0QQidZZ27972559

Ben buradan aldım ve çok memnunum kulaklıktan. Fiyatına göre oldukça iyi.
  • 3.nesil 8gb'lık ipod touch yok arkadaşlar.
    Bu apple'ın 2.nesil cihazın sadece işletim sistemi ile yazılımını güncellemiş halidir.

3. nesil 32 ve 64gb'lıklar çıktığı zaman satış yapmak amacı ile uydurulmuş birşeydir.
    Amazon'a bakarsanız cevapları alacaksınız zaten.

cihaz isterse 10.nesil olsun PS3'den sonra aldığım en keyifli cihaz.
    Oyun konsolu olanlar PSP alacağına itouch alsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silencer4ever -- 18 Haziran 2010; 15:22:54 >
  • iphone almayı düşünmesem bir an durmam hemen alırım bu taksit imkanı ile çok uygun bence.
    hem oyun hem müzik hem video kalitesi on numara bir de wirefon koymuslar gayet hoş olmus.
    ancak 2. nesil e yeni yazılım yüklenince 3. nesil ipod tauch ile aynı sistemem sahip oluyormu bilmiyorum biraz araştırmak gerek.
    her türlü güzel cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: numeruscl

http://urun.gittigidiyor.com/iPhone-2G-3G-3GS-iPod-MIKROFONLU-KULAKLIK_W0QQidZZ27972559

Ben buradan aldım ve çok memnunum kulaklıktan. Fiyatına göre oldukça iyi.

açık arttırma kapanmış fiyatı göstermiyor.

ne kadardı fiyatı ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.