Şimdi Ara

blackberry tecrübesi olan arkadaşların değerli yorumlarına ihtiyacım var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben daha önce blackberry kullanmadım nokia kullanıcısıyım ve bir bb almaya karar verdim ama yaptığım araştırmalardan ve yakınlarımdan öğrendiklerim iyice kafamı karıstırdı.
    9360(0) 9790(0) ve 9900(ikinci el)
    arasında kararsız kaldım
    hangi modeli secmeliyim ve + ları - leri neler olur ?
    nereden almalıyım?

benim istediğim seri donmayan kullanım acısından kolay ve sarjı uzun giden ve dokunmatik harici bir akıllı telefon
    yardımlarınız için şimdiden tesekkürler...

• 9360 veya 9320 o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9320 özellikleri cok düsük gibi inceledimde
  • Teleservis cihazı alma derim berbat bi servistir 2bucuk ayda telefon kompile degiştirerrek geldi.
  • ben oncelikle 9900 derim os 7 harika ve dokunmatigi cok iyi donma kesinlikle yok.dokunmatik olmasin istersen 9300 isini gorecektir hem uygun ve guzel beyaz renk tercih etmelisin

• 9900'da arada donma sorunları mevcut. ve şarjı sıkıntılı 9900 Kafadan eleyin. 9320 iyidir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepScorp

9900'da arada donma sorunları mevcut. ve şarjı sıkıntılı 9900 Kafadan eleyin. 9320 iyidir..

9900 u avea da aldim sifir olarak ve sorunsuz sekilde kullandim.bataryasi gun de 60-70 msj en az 1 saat gorusme facebook kullanimi icinde 2 gun rahat gidiyodu.donma kilitlenme gibi hicbir sorun yasamadim sanirim siz sorunlu cihazlara denk geldiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: vtech-vti

quote:

9900'da arada donma sorunları mevcut. ve şarjı sıkıntılı 9900 Kafadan eleyin. 9320 iyidir..

9900 u avea da aldim sifir olarak ve sorunsuz sekilde kullandim.bataryasi gun de 60-70 msj en az 1 saat gorusme facebook kullanimi icinde 2 gun rahat gidiyodu.donma kilitlenme gibi hicbir sorun yasamadim sanirim siz sorunlu cihazlara denk geldiniz

b b t u r k . com ve b l a c k b e r r y. g e n . tr Sitesine girip 9900 Kategorilerıne Bakın Anlarsınız

Benım Cıhazımdada Arada donma oluyor ama batarya cıkarıp takılınca 1 hafta falan donma sorunu olmuyor. Haftadır 1 batarya cıkarıp takmak gereklı sanırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vtech-vti

quote:

b b t u r k . com ve b l a c k b e r r y. g e n . tr Sitesine girip 9900 Kategorilerıne Bakın Anlarsınız

Benım Cıhazımdada Arada donma oluyor ama batarya cıkarıp takılınca 1 hafta falan donma sorunu olmuyor. Haftadır 1 batarya cıkarıp takmak gereklı sanırım.

bu doğru. en azından haftada bir bataryayı çıkarıp takmak gerekli en hızlı modelde bile takılmalar oluyor yoksa.

bu arada 9900 almanı öneririm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.