blackberry torch çok hoşuma gidiyordu fakat bis servisi olmadan sadece internette gezinti yapılabiliyormuş birçok uygulama çalışmıyormuş. Şimdi ben torch alsam o kadar parayı boşa harcamış mı olurum yoksa bis olmadan da değer mi o parayı vermek. Değmez diyorsanız o fiyata ne alabilirim benzer özelliklerde yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.
Hocam normal gunluk hayatinda kullandigin net paketin var mi? Bis aldigin zaman 30 tl veriyorsun ayda(turkcell) e 1gb internet paketi 29tl zaten, arada 1 tl fark var+bis te 4gb internet +push mail+bbm var bence bu fiyata deger alinir ve bis actirilir,ama alinmazsa da 2.tercihim kesinlikle iphone olucaktir
quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
Hocam normal gunluk hayatinda kullandigin net paketin var mi? Bis aldigin zaman 30 tl veriyorsun ayda(turkcell) e 1gb internet paketi 29tl zaten, arada 1 tl fark var+bis te 4gb internet +push mail+bbm var bence bu fiyata deger alinir ve bis actirilir,ama alinmazsa da 2.tercihim kesinlikle iphone olucaktir
Kesinlikle Torch güzel telefon yani en azından BIS açtırmaya değecek telefon
peki turkcell de hazırkartlı olarak haftalık aylık gibi bis paketleri varmı? yoksa 12 ay anlaşmalı mı hep ben ayrıca haftalık aylık bis gibi birşey göremedim de.
haftalık 11 tl bis.
quote:
Orijinalden alıntı: emryrgc
haftalık 11 tl bis.
süpermiş o zaman ben öyle haftalık paket göremedim internet sitesinde sadece kontratlı 12 ay falan yazıyordu.
hazırkart kullanıcı için var. ayda 45 tl. haftalık olarak hattan tl düşülüyor..
kafanı karıştırmak gibi olmasın ama sürgülü makine alma derim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme