Şimdi Ara

Blackberry uygulama yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba dün blackberry curve 9300 aldım. Vodafone aylık 8 tl ye sınırsız internet var diye bis almadım.

Şimdi uygulama yüklemek istiyorum fakat yükleyemiyorum. app world den barkod okutuyorum okuyor fakat Ekran ikiye bölünüyor.Üst tarafta unknown alt tarafta loading yazıyor fakat bu işlem hiç bitmiyor.

Top 15 uygulamayı aratıyorum loading diyor bitmiyor.

My world den kullancı adımı ve şifremi giriyorum bir şey yapmıyor.

normal internetten gmaile giriş yapamıyorum.twiter,facebooka giriş yapamıyorum aynı şekilde.

facebook ve twitera uygulama ile girince böyle bir uyarı veriyor."you are currently on a service plan that does not support this application" diyor.

Hepsi bislemi alakalı??Ne yapabilirim?

• facebook twitter uygulamalarını bis olmadan kullanamazsın.. appworld ü kullanabilirsin.. telefonun pilini çıkar tak bi daha dene.. olmadı başka yerden uygulama yüklemeyi dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

facebook twitter uygulamalarını bis olmadan kullanamazsın.. appworld ü kullanabilirsin.. telefonun pilini çıkar tak bi daha dene.. olmadı başka yerden uygulama yüklemeyi dene

Peki app worlde telefondan baglanmak icin bis mi lazim yine?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shogun61

quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

facebook twitter uygulamalarını bis olmadan kullanamazsın.. appworld ü kullanabilirsin.. telefonun pilini çıkar tak bi daha dene.. olmadı başka yerden uygulama yüklemeyi dene

Peki app worlde telefondan baglanmak icin bis mi lazim yine?

yok onun için bis şart değil.. internet paketi ile de açılıyor, ama wifi ile olmuyor appworld
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rootlu android uygulama önerileri
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.