Şimdi Ara

blackberry whatsapp!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçenlerde blackberry torch aldım. fakat bis falan henüz açtırmadım. App world'den wireless ile whatsapp indirdim. Şimdi sorum şu bu whatsapp için de bis lazımmı? yoksa sadece wireless olan bi yerden whatsapp kullanılabilir mi?

• Sanmiyorum ama denemekde fayda var kardesim dene bi.
  • deniyim diorum da nasıl eklicem insanları falan hiç bir fikrim yok :D iphone kullandıktan sonra zorlanırsın bak yapma etme dediler ama hiç bu kadarını tahmin etmiodum :D en fazla 2-3saat sıkıntı cekerim diodum :D
  • Ne demisler iphone ile eglen blackberry ile evlen ;) eklemiceksinki sadece kuracaksin ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchYgT
    deniyim diorum da nasıl eklicem insanları falan hiç bir fikrim yok :D iphone kullandıktan sonra zorlanırsın bak yapma etme dediler ama hiç bu kadarını tahmin etmiodum :D en fazla 2-3saat sıkıntı cekerim diodum :D

Dostum rehberinde kullananlari kendisi ekliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakitay

quote:

Orijinalden alıntı: ArchYgT
    deniyim diorum da nasıl eklicem insanları falan hiç bir fikrim yok :D iphone kullandıktan sonra zorlanırsın bak yapma etme dediler ama hiç bu kadarını tahmin etmiodum :D en fazla 2-3saat sıkıntı cekerim diodum :D

Dostum rehberinde kullananlari kendisi ekliyor

aynen kardeşim
  • arkadaşlar denedim =) wireless olan ortamda yani wireless hotstop denio sanırsam =) kısacası wireless olan yerin en kral application'ı whatsapp'mış:D yani BİS'e gerek yok whatsapp için. o yuzden herkes whatsapp yuklesin derim ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Whatsapp
    2 hafta önce açıldı
    whatsapp web
    7 yıl önce açıldı
    Samsung telefona WhatsApp ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence bb kullanan herkes bis almalı:) Bis almadan bb'nin ne anlamı kalıyor ki?
  • bis in ülkemizde çok pahalı olduğu düşüncesindeyim her ay ödenen bir tutar
  • Yurt disindada ayni ucrete denk geliyor olmasi lazim. Bb kullaniyorsaniz sonucta 30 tl vererek tam kullanmak lazim. Bis aboneliginiz yok ise bb'yi kasi gozu icin mi kullaniyorsunuz:)
  • Sadece bis olarak neden düşünüyorsunuz anlayamadım.Sınırsız bir internet veriyorlar size zaten internet fiyatı o kadar.Onun yanında BB'nin nimetlerinden yararlanıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornedo

Sadece bis olarak neden düşünüyorsunuz anlayamadım.Sınırsız bir internet veriyorlar size zaten internet fiyatı o kadar.Onun yanında BB'nin nimetlerinden yararlanıyorsunuz

Sınırsız internet olması değil ki maksat? Bis olmadan blackberry'nin push mail, facebook, twitter, msn, appworld gibi nimetlerinden yararlanabiliyor musunuz?
  • ben 8520 ile bissiz kullanamiyorum whatsappi o yuzden 6.9luk paket aldim
  • bis paketi almadan önce kullanabiliyordum whatsapp'ı ben
  • BIS'siz Blackberry hikaye kalıyor. BIS her zaman şart bence.
  • BIS = BBM demek %100 şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JDaniels

BIS = BBM demek %100 şart.

Yüzde yüz falan şart değil lütfen yanlış yönlendirmeyelim insanları.

Tercih ve kullanımla alakalıdır BBM, tamam iş telefonudur ama mesaj için de birebirdir. Adam öğrencidir, bir takım programları kullanmak istemez, okulunda da wireless vardır facebook, twitter yapar. ANlamıyorum arkadaş Turkcell, Avea, Vodafone için mi örgütlendiniz sanal ortamda. Bis = BBM falan değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaMueL 19.o7*

quote:

Orijinalden alıntı: JDaniels

BIS = BBM demek %100 şart.

Yüzde yüz falan şart değil lütfen yanlış yönlendirmeyelim insanları.

Tercih ve kullanımla alakalıdır BBM, tamam iş telefonudur ama mesaj için de birebirdir. Adam öğrencidir, bir takım programları kullanmak istemez, okulunda da wireless vardır facebook, twitter yapar. ANlamıyorum arkadaş Turkcell, Avea, Vodafone için mi örgütlendiniz sanal ortamda. Bis = BBM falan değildir.

BBM = BIS nasıl olmuyor arkadaşım zaten bedava mesajlaşma,arkadaş ortamı,kız muhabbeti vs için birebir messenger var asıl öğrenciler için zorunlu.

• Herkeste BBM var zaten :)
  • whatsapp konusunda neden bbm tartışıyorsunuz anlamadım? bis bbm demek değil ama bissizde bbm olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 29 Eylül 2011; 4:04:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.