Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.059
Cevap
28
Favori
286.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eski bb lere göre gerçekten çok iyi bir telefon. Hiç takılma yavaşlama v.s yaşamadım şimdiye kadar...
  • Tekrar selam;
    İş yerinin bilgisayarları gmail'e normalde erişebiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: i486

Tekrar selam;
    İş yerinin bilgisayarları gmail'e normalde erişebiliyor mu?

Evet normal bilgisayardan girebiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: erjunt

quote:

Orijinalden alıntı: KibritVsÇakmak

Peki hız naslı? Takılma vs oluyor mu? Android kullanıyorum çok sıkıntı bu velet

Takılma olayı hiç başıma gelmedi. Hızı konusunda ise; kendi içinde gelen internet browser'ı tek kelime ile muhteşem. Flash desteği ile de giremeyeceğiniz site yok. Her ne kadar "HTML5 artık" denilse de birçok site hala sırf Flash kullanıyor(Gayrimenkul siteleri en basit örnek). Cihaz hızı bana kalırsa iyi. Menü geçişleri yavaş fakat o da cihaz yavaş kaldığı için değil. Niyeyse öyle yapmışlar :) Sayfalar yavaş geçiyor. Ben de Android'ten geçtim. iOS'tan geçen birisine çok farklı gelmez. Hatta iOS biraz daha hızlı diyebilir sırf menü geçişlerinden dolayı. Ama Android'ten geçince bunca zaman ben nasıl kullanmışım o telefonu diyorsunuz. Şu ana kadar rastladığım tek sıkıntısı açıldığında oluyor. Açılış hızı gayet normal. Fakat telefonun kendine gelmesi biraz zaman alıyor. Pin ekranı fazla bekletiyor mesela. Android telefon ne kullanıyorsunuz bilmiyorum ama ben SonyEricsson ST15i'den geçtim buna. iPhone 4S alacaktım(2.el). Baktım aynı fiyata çok daha yeni, iyi bir telefon. En son 2009'da BlackBerry 8900 kullanmıştım. Yeni BB10'u bir deneyeyim dedim. İyiki de demişim. Size tek tavsiyem cihazı güvenilir, temiz 2.el almanız olur. Çünkü malum cihazın arkasında elma logosu olmadığı için 2.el'e talep yok. Çok uygun fiyata 2.el alabilirsiniz ;)

Yurtdışı cihazlara ben genel olarak sıcak bakmıyorum. Kayıt olayını geçtim, telefon bu sonuçta sürekli elimizde. Ne olur ne olmaz. Zaten internetten bakarsanız yurtdışı ile TR cihazları arasında 200TL fiyat farkı var. Sırf biraz daha hızlı diye macera yaşamaya değer mi? O da sizin seçiminiz :)

Merhaba. 2 gündür kullanıyorum cihazdan çok memnunum. Fakat şarjı çok çabuk bitiyor. Umarım kısa zamanda oturur. Birde merak ettiğim konu ekran görüntüsünü nasıl alabiliyoruz. Yardım derseniz sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok enteresan bir problem şunları dene;
    1- Cihazına bambaşka bir gmail hesabı kurup wi-fi ile gönderip almayı dene eğer sorun yoksa gmail ayarlarınla ilgili sorun yaşıyor olabilir.
    2-Mevcut gmailini kaldır.
    3-Gmail adresini imap olarak kurmayı dene
    4-Burdan soru sormaya devam et. :)
  • Şu "I" harfi problemini nasıl çözeceğiz? ayrı bir "İ" istiyorum yahuuu
  • Ekran Görüntüsü : ses açma kısma tuşlarına aynı anda bas. Klik dıye bır ses duyarsın. Ekran Görüntüsü alınmıştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonumun batarya kondisyonu ilk günlere göre çok daha iyi.
    özellikle %100 dolu gösterdikten sonra 1 saat kadar filan daha şarja takılı tutmak faydalı oluyor.
  • Özellikle ı harfine önceliklendirdiği için yazım esnasında ve tahmin esnasında sorun yaşamamıza neden olabiliyor. Ancak küçük bir ayarla klavyeyi daha verimli kullanılabilir hale getirmek mümkün. Bunun için ı harfi yerine i harfini önceliklendireceğiz ve tahmin konusunun kendi kendine nasıl mükemmeleştiğini görelim.

1- Ayarlar > Dil ve Giriş > Giriş Dilleri > Dil ekle kaldır > English UK seçip kaydet diyelim.

2- Ayarlar > Dil ve Giriş > Giriş Dilleri > English (UK) seçin > Varsayılan Yap seçeneğini seçip kaydedin. Artık daha verimli bir klavyeye sahipsiniz.
    kaynak:http://www.teknosoru.com/1611/blackberry-z10-kalvye-en-verimli-nas%C4%B1l-kullan%C4%B1l%C4%B1r

• cihazı kullanan bir müzik dostu kulaklık ses kalitesi hakkında bilgi verebilir mi??
  • eyw kardeş saol yaa bu telefona bitiyorum eksiklerini kabul ediyodum demek araştırmak gerekmiş..
  • quote:

Özellikle ı harfine önceliklendirdiği için yazım esnasında ve tahmin esnasında sorun yaşamamıza neden olabiliyor. Ancak küçük bir ayarla klavyeyi daha verimli kullanılabilir hale getirmek mümkün. Bunun için ı harfi yerine i harfini önceliklendireceğiz ve tahmin konusunun kendi kendine nasıl mükemmeleştiğini görelim.

1- Ayarlar > Dil ve Giriş > Giriş Dilleri > Dil ekle kaldır > English UK seçip kaydet diyelim.

2- Ayarlar > Dil ve Giriş > Giriş Dilleri > English (UK) seçin > Varsayılan Yap seçeneğini seçip kaydedin. Artık daha verimli bir klavyeye sahipsiniz.
    kaynak:http://www.teknosoru.com/1611/blackberry-z10-kalvye-en-verimli-nas%C4%B1l-kullan%C4%B1l%C4%B1r

Süpersiniz acayip işe yaradı, şu tahmin olayı zaten harikaydı şuan çok hızlı oldu.

Yardım için çok teşekkürler

• arkadaşlar benim telefonda kamera kalitesi ancak vga düzeyinde ,sanırım bir hatalı üretim mevcut.Kameranın özelliklerini ayarlayabileceğimiz bir yer varmı? varsa ben bulamadım yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Özellikle ı harfine önceliklendirdiği için yazım esnasında ve tahmin esnasında sorun yaşamamıza neden olabiliyor. Ancak küçük bir ayarla klavyeyi daha verimli kullanılabilir hale getirmek mümkün. Bunun için ı harfi yerine i harfini önceliklendireceğiz ve tahmin konusunun kendi kendine nasıl mükemmeleştiğini görelim.

Harbi 10 numara oldu

Başka bir özellik varmı işimizi kolaylıyacak

• quote:

ben yapamadım.

English UK seçip kaydettim.
    ama alttaki ikona basıp varsayılan yap diyorum tepki yok yapmıyor.
    English US olanı kaldırmak istedim dolayısıyla mevcut UK olan default olur diye düşündüm ama kaldırtmıyor. sadece sonradan eklediklerimizi ekleyip çıkarabiliyoruz.

ekran görüntüsünü de koyayım :

• varsayılan dillerde türkçe yok?
  • o sitede bayağı bişi var bakın isterseniz
  • Z10 kullanan arkadaşlar ; ibb trafik ve isbank uygulamaları var mı ? Yada android'den çevirdiğiniz zaman çalışıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: riprap

Z10 kullanan arkadaşlar ; ibb trafik ve isbank uygulamaları var mı ? Yada android'den çevirdiğiniz zaman çalışıyor mu ?

İşCep uygulaması var ama İBB Trafik yok.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.