Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.059
Cevap
28
Favori
286.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: i486

varsayılan dillerde türkçe yok?

Onu da ekledim ama sorun şu ki, varsayılan dili değiştirmeme izin vermiyor, klavyemi değiştiremedim.
  • uygulama ikonlarının olduğu ekranımızda bir klasör oluşturup mesela indirdiğimiz oyunları o klasöre toplamak mümkün mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadPoets

uygulama ikonlarının olduğu ekranımızda bir klasör oluşturup mesela indirdiğimiz oyunları o klasöre toplamak mümkün mü ?

Mümkün.Bir oyunu diğerinin üstüne sürükle ve bırak, otomatik olarak klasör oluşturacaktır.
  • Telefonda şöyle bir bug var. Eğer ilk kurulum esnasında dili ingilizce seçtiysen tahminleri ağırlıklı olarak ingilizce yapıyor yazmakta büyük sıkıtı yaşıyorsun. Sana tavsiyem telefonunu sıfırla türkçe kur ardından bahsi geçen kominbinasyonları uygula.
  • ibb trafik çalışıyor benim verdiğim linklere bak ordan indirip kur. Nasıl kurulacağı felan anlatılıyor orda.
  • tşk ederim.

@i486

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadPoets -- 28 Nisan 2013; 0:48:10 >
  • Merhaba arkadaşlar 3 gündür Z10 u deniyorum. Blackberry 10 bu sefer çok iyi olmuş..Elimde Xperia Z de mevcut..Şunu kesin söyleyebilirim ki Z10 un browser performansına ve kullanım kolaylığına hayran kaldım..Browser performansı 4 çekirdekli Xperia Z den bile daha seri ve güzel olmuş...Cihazda beğenmediğim şeyler uygulamalar nedense yavaş inip yükleniyor oysaki internetim 8 mbit.Özellikle güvenlik konusunda uygulamalara verilen izinleri düzenleyebilmemiz çok iyi gözüküyor,bu konuda androidden çok daha iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderbolt -- 28 Nisan 2013; 17:46:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderbolt

Merhaba arkadaşlar 3 gündür Z10 u deniyorum. Blackberry 10 bu sefer çok iyi olmuş..Elimde Xperia Z de mevcut..Şunu kesin söyleyebilirim ki Z10 un browser performansına ve kullanım kolaylığına hayran kaldım..Browser performansı 4 çekirdekli Xperia Z den bile daha seri ve güzel olmuş...Cihazda beğenmediğim şeyler uygulamalar nedense yavaş inip yükleniyor oysaki internetim 8 mbit.Özellikle güvenlik konusunda uygulamalara verilen izinleri düzenleyebilmemiz çok iyi gözüküyor,bu konuda androidden çok daha iyi...

hangisinden vazgeçerdiniz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: i486

Telefonda şöyle bir bug var. Eğer ilk kurulum esnasında dili ingilizce seçtiysen tahminleri ağırlıklı olarak ingilizce yapıyor yazmakta büyük sıkıtı yaşıyorsun. Sana tavsiyem telefonunu sıfırla türkçe kur ardından bahsi geçen kominbinasyonları uygula.

Merhaba aynı sorun bendede var. Türkçe kelime tahmini sıkıntılı. Cihazı sıfırladığımda rehber ve fotograflar ve excell dosyalarım silinecek mi? Bunu nasıl koruyabilirim. Bilgisayarıma henüz protect kurmadım. Ayrıca cihazı nasıl sıfırlayabilirim yardımcı olurmusunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muratcandogan -- 29 Nisan 2013; 11:54:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka yüzey kameranın altında kapakta bastırınca hafif boşluk var gibi sizde de varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NevNiyaz

quote:

Orijinalden alıntı: thunderbolt

Merhaba arkadaşlar 3 gündür Z10 u deniyorum. Blackberry 10 bu sefer çok iyi olmuş..Elimde Xperia Z de mevcut..Şunu kesin söyleyebilirim ki Z10 un browser performansına ve kullanım kolaylığına hayran kaldım..Browser performansı 4 çekirdekli Xperia Z den bile daha seri ve güzel olmuş...Cihazda beğenmediğim şeyler uygulamalar nedense yavaş inip yükleniyor oysaki internetim 8 mbit.Özellikle güvenlik konusunda uygulamalara verilen izinleri düzenleyebilmemiz çok iyi gözüküyor,bu konuda androidden çok daha iyi...

hangisinden vazgeçerdiniz ?

Sizin tercihinizle alakalı bir durum..Kamera ve uygulamalar çok önemliyse Xperia Z yi tercih ederim.Ama stabilite, browser performansı ve güvenlik önemliyse Z10 u tercih ederdim...Pilininde değiştirilebiliyor olması bir artı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderbolt -- 29 Nisan 2013; 15:50:37 >

• 2 Sene İphone Kullandıktan Sonra Yaklaşık 1,5 Sene BB Deneyimim Oldu. Z10 Nasıl Bilemem Muhtemelen Önceki Modellerinden Çok Daha İyidir Ama BB'ye Tövbe Ettim Desem Yeridir . O Yüzden Note 2 Veya S4 Alacağım.

Aslında Z10 na Aklım Kayıyor Ama Kötü Tecrübem Nedeniyle Çekiniyorum.
  • Blackberry z10'un kamerasındaki kötü düşük ışık performansı giderildi mi?Caps atabilir misiniz?Instagram geldi mi?Ya da geleceğine dair bir açıklama var mı?Bir de blackberry worldde modern combat 4'ü göremedim ,bu oyun gelmeyecek mi?Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akbirkurt

Blackberry z10'un kamerasındaki kötü düşük ışık performansı giderildi mi?Caps atabilir misiniz?Instagram geldi mi?Ya da geleceğine dair bir açıklama var mı?Bir de blackberry worldde modern combat 4'ü göremedim ,bu oyun gelmeyecek mi?Teşekkürler.

Kötü düşük ışık performansı üzerine çalışıldığı söyleniyor, 10.1 güncellemesiyle gelişim gösterebilir.

Instagram ve Modern Combat 4'ün kesinlikle geleceği yönünde bilgiler var.
  • Peki müşteri desteği hakkında bilginiz var mı? Forumlarda Blackberry'nin Amerikan ekonomi dergilerinde batması öngörülen 10 şirketten biri olarak öngörüldüğü geyiği dolanıyor.Bir de Türkiye'ye gelen işlemci Snapdragon değilmiş deniyor doğru mu?Teknoseyir'in incelemesinde böyle bir muhabbet dinledim,Sdn'deki bir kullanıcı da yazmış.Bir de Skype uygulaması Q10la geliyormuş Z10'a sonradan gelecekmiş.Acaba Blackberry klavyeli modellere devam mı diyor?Z10'a üvey evlat muamelesi yapmazlar inşallah.
  • skype geliyor arkadaşlar.
    bb world'e girin çok yakında diye duyurusu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: akbirkurt

Peki müşteri desteği hakkında bilginiz var mı? Forumlarda Blackberry'nin Amerikan ekonomi dergilerinde batması öngörülen 10 şirketten biri olarak öngörüldüğü geyiği dolanıyor.Bir de Türkiye'ye gelen işlemci Snapdragon değilmiş deniyor doğru mu?Teknoseyir'in incelemesinde böyle bir muhabbet dinledim,Sdn'deki bir kullanıcı da yazmış.Bir de Skype uygulaması Q10la geliyormuş Z10'a sonradan gelecekmiş.Acaba Blackberry klavyeli modellere devam mı diyor?Z10'a üvey evlat muamelesi yapmazlar inşallah.

Z10 ve Q10'la birlikte tekrar yükselişe geçtiler, devam ettirebilirlerse ne ala.BB 10 gerçekten çok güçlü ve güzel bir işletim sistemi.

Türkiye'deki modeller STL100-1, TI OMAP 4470 cpu & PowerVR SGX544 gpu.Snapdragon değil.

Skype, muhtemelen mayıs ayı içerisinde Z10'a da gelecek.10.1 güncellemesi bekleniyor.

Tabii ki de klavyeli modeller devam edecektir.Büyük bir gelenek ama şu an Z10 & Q10 Blackberry'nin kıymetlileri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oricalcus -- 29 Nisan 2013; 23:10:45 >

• Şöyle bir habere rastladım:http://www.techno-labs.com/blackberry-q10-bir-rekor-kirdi/
    İnşallah dokunmatiğe devam ederler bu satıştan sonra:) Geçen gün bir telefoncuya gittim e72 mi satmak için adam sırf dokunmatik değil diye almadı telefonu.:)Demekki ecnebilerde durum farklı:)
  • Arkadaşlar bb z10'da iphone ve galaxylerdeki gibi sesli asistan var mı?İşlevsel mi?Bir de navigasyon uygulaması var mı?Güzel mi?Cihazın ses çıkışı nasıl?Ekranı Corning camlardaki gibi dayanıklı mı?Güneş ışığında ekran parlıyor mu?Yandan bakınca yansıma yapıyor mu?Fazla oldu ama mazur görün:)Direk kullanıcı olduğunuz için size soruyorum.
  • Bu aletin harita olayı google maps'e mi bağlı ?
    Değilse ne kadar kaliteli maps olayı, özellikle Türkiye için ?

Ayrıca google maps'i kullanmamız mümkün müdür acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.