Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.059
Cevap
28
Favori
286.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 12.03.2013 tarihinden beri kullanıyorum ıphone dan 4s den geçiş yaptım 5 yerine bunu aldım.v3e iyikide almışım ürün gerek görsellik gerekse kalite olarak cebe girince anlaşılır cebine sokmayan yani alıp kullanmayan anlamaz...en beğendiğim 2 yönü var biri çok pratik bi telefon ve wep hız mükemmel..ultrabook kullanıcısıyım onla kıyaslıyorum resmen...
  • Gmail alıp gönderemiyorum ????
  • Yani tam 1 gün bile olmadan bile bitti ha diyosun ? valla kesin birşey söylemek zor.. yaptıklarınla alakalı tabi.. ama bence teli kullananlar daha iyi değerlendirir... ama sorunlu bi bataryaya da sahip olabilirsin şuan.. 1000 de 1 hatalı bir üretim olma ihtimali var... bekle bakalım zaman gösterir....

bu arada şarjı çabuk bitiren ses efektleri tuşa basıldığındaki titreşim.. hareketli animasyonlu arka planlar ve bekleme modu ayarları.. bunları da bi göz gezdir bence... xperia S de bişi vardı.. wdcmpa vs. gibi hat arama ayarı ile ilgili.. onu değiştirince xperia S de şarj daha uzun süre gidiyodu.. blackberryde de böyle bişi varmı diye kontrol et.. buna benzer bişi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 19 Nisan 2013; 14:39:22 >
  • Okuduğuma göre yukarı çekip açma özelliği kapatıldığında da battery süresi çok farkediyormuş. Mantıklıda çünkü ekrandan algılamayı kapatıyor, üstteki tuş ile açıyorsunuz. Şimdilik bu özelliği sevdiğimden kendimde denemedim ama deneyebilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: esperer

quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Orijinalden alıntı: deleredo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deleredo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deleredobu

bis saçmalıgı olmasa fena değil

bis yok zaten normal net paketi veya wifiden giriyor :)

bis yokken bbm yok doğru degil mi ?

bbm'in bis ile alakası z10 da yok.yani herhangi bir şekilde bis olmadan bbm e nete mağazaya bağlanabiliyorsun

bu yenilik iyiymiş bilgi için sağolun hocam iyi forumlar

Bbm ye görüntülü konusma gelmiş, dogru mu?

görüntülü konuşma var ancak atıyorum os7 dekilerle konuşma varmı bilmiyorum.

görüntülü konuşma sadece q10'da ve z10'da var şuan

• quote:

Orijinalden alıntı: iemir

Gmail alıp gönderemiyorum ????

nasıl yani push mail üzerinden hesaplarını kurmadın mı
  • kurdum fakat bizim şirkette sıkıntı vardı kablosuz gmailde sıkıntı yaptı şuan düzgün çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

Yani tam 1 gün bile olmadan bile bitti ha diyosun ? valla kesin birşey söylemek zor.. yaptıklarınla alakalı tabi.. ama bence teli kullananlar daha iyi değerlendirir... ama sorunlu bi bataryaya da sahip olabilirsin şuan.. 1000 de 1 hatalı bir üretim olma ihtimali var... bekle bakalım zaman gösterir....

bu arada şarjı çabuk bitiren ses efektleri tuşa basıldığındaki titreşim.. hareketli animasyonlu arka planlar ve bekleme modu ayarları.. bunları da bi göz gezdir bence... xperia S de bişi vardı.. wdcmpa vs. gibi hat arama ayarı ile ilgili.. onu değiştirince xperia S de şarj daha uzun süre gidiyodu.. blackberryde de böyle bişi varmı diye kontrol et.. buna benzer bişi..

sabah 06:00 da şarjdan aldım şimdi %25 civarı çokta fazla bızdıkladım sayılmaz

• Bence izlenmesi gerekiyot

http://www.youtube.com/watch?v=bTWtzmT98lg
  • Siyah Z10 ile ben de katildim kulube.. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoşgeldiniz hayırlı uğurlu olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: KibritVsÇakmak

Hocam telefon nasıl? Yani ilk izlenim filan. Allah izin verirse yaza değiştireceğim. Ben de düşünüyorum almayı.

İlk izlenim çok güzel. Telefonu bayağı kurcaladım, uygulama mağazasının altını üstüne getirdim :) Son derece şık bir telefon. Telefon boyutları ve ekran boyutu gayet ideal bence. Ben çok uygulama-oyun yükleyen birisi olmadığım için bu telefonu aldım. İlk izlenimlerim bunlar :)
  • bencede bende mesela ıphone 4s den gectım uygulamalar ıle pek ılgım yok ondan dolayı z10 aldım turkcell ınt hızınla bırlesınce acaıp bişi oldu bu alet (:
  • Telefon gerçekten çok güzel. Fakat uygulama konusunda ciddi bir şekilde yetersiz kalıyor. Ayrıca Avrupa versiyonu donanım açısından daha üstün olmakla birlikte daha uygun fiyata alınabiliyor. Uygulama sorun değil zamanla düzelir diyerek almayı düşünenlere tavsiyem cihazı dışarıdan almaları.. STL100-2 veya STL100-3 versiyonlarını öneriyorum. İlki Avrupa, ikincisi Kanada versiyonu olarak geçiyor.

• Gmail'in chapta seçeneklerini açmışsındır gmail unlock chapta diye google de arattır çıkan talimatları izle.
  • bence avrupa tavsiye etmem bende çünkü avrupa serılerınde sar degerlerı daha yuksek ve 4 lte oldugu ıcın sarj sıkıntısı cok var yurt dısı cıhazlarında bence bızım ulkenın cıhazları ıyı hatta ınternet hızı takılmayı bırak ben samsung ultrabookum ıle kıyaslıyorum ama sunuda solım ınt hızı derken ınt hangı gsm den aldıgın hızı ne ve nerde oturuyosun buna baglı zaten bu cihaz mobıl ınt hız olarak suan pıyasa cıhazlarında 1 numara ama oyun ve uygulama diyen bu cıhazı almasın bosu bosunada cıhazı lekelemesın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KibritVsÇakmak

Peki hız naslı? Takılma vs oluyor mu? Android kullanıyorum çok sıkıntı bu velet

Takılma olayı hiç başıma gelmedi. Hızı konusunda ise; kendi içinde gelen internet browser'ı tek kelime ile muhteşem. Flash desteği ile de giremeyeceğiniz site yok. Her ne kadar "HTML5 artık" denilse de birçok site hala sırf Flash kullanıyor(Gayrimenkul siteleri en basit örnek). Cihaz hızı bana kalırsa iyi. Menü geçişleri yavaş fakat o da cihaz yavaş kaldığı için değil. Niyeyse öyle yapmışlar :) Sayfalar yavaş geçiyor. Ben de Android'ten geçtim. iOS'tan geçen birisine çok farklı gelmez. Hatta iOS biraz daha hızlı diyebilir sırf menü geçişlerinden dolayı. Ama Android'ten geçince bunca zaman ben nasıl kullanmışım o telefonu diyorsunuz. Şu ana kadar rastladığım tek sıkıntısı açıldığında oluyor. Açılış hızı gayet normal. Fakat telefonun kendine gelmesi biraz zaman alıyor. Pin ekranı fazla bekletiyor mesela. Android telefon ne kullanıyorsunuz bilmiyorum ama ben SonyEricsson ST15i'den geçtim buna. iPhone 4S alacaktım(2.el). Baktım aynı fiyata çok daha yeni, iyi bir telefon. En son 2009'da BlackBerry 8900 kullanmıştım. Yeni BB10'u bir deneyeyim dedim. İyiki de demişim. Size tek tavsiyem cihazı güvenilir, temiz 2.el almanız olur. Çünkü malum cihazın arkasında elma logosu olmadığı için 2.el'e talep yok. Çok uygun fiyata 2.el alabilirsiniz ;)

Yurtdışı cihazlara ben genel olarak sıcak bakmıyorum. Kayıt olayını geçtim, telefon bu sonuçta sürekli elimizde. Ne olur ne olmaz. Zaten internetten bakarsanız yurtdışı ile TR cihazları arasında 200TL fiyat farkı var. Sırf biraz daha hızlı diye macera yaşamaya değer mi? O da sizin seçiminiz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: i486

Gmail'in chapta seçeneklerini açmışsındır gmail unlock chapta diye google de arattır çıkan talimatları izle.

Üstat beceremedim,Evde kablosuzdan mail geliyor işyerinde gelmiyor
  • Arkadaşlar Z10 da gmailimi evde alıyorum fakat işyerinde kablosuz dan bağlandığım zaman imap.gmail.com sunucusu yanıt vermiyor diyor,daha önceki android telefonumda kullana biliyordum,ağımız juniper ile bağlanmakta o blackberry e sıkıntı yapabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.