Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.059
Cevap
28
Favori
286.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: prometus633

quote:

Orijinalden alıntı: netherilian

Arkadaşlar izmir de oturuyorum ve vodafone kullanıyorum. Şimdiye kadar hiç H+ olmadı net bağlantım. Hep H olarak gözüküyor. H+ olması için bir ayar mı gerekiyor? Müşteri hizmetleri H bağlantı hızında bile haberdar değil 3G bağlantı sunuyoruz diyorlar sadece. H nin zaten 3G olduğunu ama daha hızlı bir versiyonu olduğunu bile anlatamadım adamlara. Z10 ve vodafone kullanan biri yardımcı olabilir mi? Vodafone'da İzmir de H+ yok mu, bir ayar falan mı gerekiyor yoksa Vodafone'un hizmeti mi kalitesiz?

Aynı soruyu ben de sordum. Adminler buna geniş anlamda bir açıklama getirirse seviniriz. Ben Avea kullanıyorum ve bende de sadece H var.müşteri hizmetlerine sordum halen 3G de olduklarini saniyorlar:-) ben Gprs Edge 3G H ve H+ anlatım büyük bir ilgiyle dinlediler:-) ilginç. Şimdi note 2 kullanırken vodafonda H+ oluyordu z10 avea da sadece H. AVEA KULLANAN VE H+ OLAN VAR Mİ YA DA VIDAFONE YA DA TURKCELL. Z10 da H+ var mi yok mu? Teşekkürler...

z10 kullanıyorum H+.nak şimdi arkadaşım cihaz ile alakalı değildir.yada şöle diyim aynı koşul akıllı telefon da dene bak gör hat ile alakalı olduğunu görürsün..kalkıp bı 900 tl akıllı telefon ile 1900 akıllı telefon değil..mesela bı z10 ve ıphone 5 dene görüceksin hat ile alakalı olduğunu tamam...

• ben denizli'deyim H+ defalarca gördüm.
    turkcell kullanıyorum.

bu arada telefonum bire bir değişim olmuş. kvk'yı muhteşem (!) hızlarından dolayı kutluyorum. neredeyse 3 hafta olacak. istanbul dan ilk teslim edilen izmir servise gelecekmiş, oradan da abşama alrıcağım ve kargo ile elime ancak hafta içinde geçer diye tahmin ediyorum.
  • Z10'da batarya sökülebiliyor mu ? Birde hafıza olayı nasıl ? Hafıza kartı mı takılıyor yoksa kendi hafızası mı var ? Sony Xperia Z'yi mi yoksa Z10'u mu tavsiye edersiniz ?
  • batarya basitçe çıkartılabiliyor.
    2 gb ram
    16 gb dahili hafıza
    32 gb micro sd desteklemesi var.
  • arkadaşlar ikinci elde güzel bir değer kaybı var ne dersiniz 1100tl bandında alınır mı bu telefon? son güncellemelerden sonra durum ne gerek pil gerek uygulama açısından?
  • Fat 32'ye çevirdiğiniz zaman 64 gb'lık micro SD kullanabiliyosunuz" diye biliyorum.. okumuştum bunu..
  • Arkadaslar teknosa vb yerlerde bu teli incelerken marketine giremedim.Bir kullanici adi ve sifresi ile giris yapiyosunuz ? Bende lg p920 var satip bu telefondan almak istiyorum incelemeye devam ediyorum.Genel olarak pek oyun oynamam ibb trafik iscep facebook tango viber ve mail kullaniyorum.Marketine bakmak istedim ancak bakamadim.Kamera performansi yetersuz diyorlar ama kullananlarin daha net bilgi verirseniz cok sevinirim.Benim tel. android 4-5 gun kapanmadan surekli sarj ettigimde kasilmalar oluyor , malum uygulama yukleyip kuruyoruz belli bir sure sonra format atmak gerekiyor sizde boyle sorunlar var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamerası ile ilgili karlaştırma resimleri içeren ilk sayfadaki mesajımı buraya aynen koyaladım,

Resim kalitesini merak edenler için aşağıda ki adresde z10, iphone 5 ve galaxy s3 karşılatırması yapılmış... Ben bir-iki resim ekledim, daha fazla resim görmek isteyenler sayfayı ziyaret edebilirler...

http://www.cnet.com/8301-17918_1-57568050-85/blackberry-z10-camera-versus-iphone-5-samsung-galaxy-s3/

Z10
     BLACKBERRY Z10 | ANA KONU

İphone 5

Galaxy S3

• quote:

Orijinalden alıntı: DeadPoets

batarya basitçe çıkartılabiliyor.
    2 gb ram
    16 gb dahili hafıza
    32 gb micro sd desteklemesi var.

64 GB destekliyor.

• http://tr.blackberry.com/smartphones/blackberry-z10/specifications.html

resmi siteden verilen bu rakam, ben ihtiyaç duymadığım için henüz hafıza kartı bile almadım inşallah yakın zamanda alacağım. keşke desteklese de 64 alsam.

• Buradan bakarsanız, 64 GB kapasiteli harici ortam kartını Z10 cihazınıza takıp formatlamak suretiyle kullanabileceğiniz yazıyor.
    Saygılar.
  • Arkadaslar 15-20 dakika tarayıcıda kaldığım zaman cihaz çok ısınıyor ve sim kart hatası veriyor. Bir süre bekledikten sonra düzeliyor. Bu sorunu yaşayan varmı. Acaba ciddi bir sorunmudur. Servise göndermelimiyim.

• Arkadaslar 15-20 dakika tarayıcıda kaldığım zaman cihaz çok ısınıyor ve sim kart hatası veriyor. Bir süre bekledikten sonra düzeliyor. Bu sorunu yaşayan varmı. Acaba ciddi bir sorunmudur. Servise göndermelimiyim.

• Bence Hemen servise gönder..Tarayıcıda fazla kalınca veya oyun oynarken; ısınma fazla olabiliyor? Bu normal. Ama sim kart hatası hiçbir zaman vermedi bende...
    Servis; iyi seçenek...
  • 8'inde servise verdiğim (kvk) telefon halen son kontrolde görünüyor. telefon ettiğimde servis süresinin max.20 gün olduğu söylendi ama çalışma günü olarak hesap etmek gerekiyormuş.
    pişman oldum servise verdiğime. vamdaki ufacık bir hata yüzünden verdim, 3 haftadır dandik telefonumla idare ediyorum.
  • Isınma problemi bende de var. Hem de oldukça fazla ısınıyor. Ben benim telefonda sorun var sanıyordum ama gördüğüm kadarı ile telefonun genel bir problemi?
  • Bence fiyatı çok pahalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Isınma problemi bende de var. Hem de oldukça fazla ısınıyor. Ben benim telefonda sorun var sanıyordum ama gördüğüm kadarı ile telefonun genel bir problemi?

tarayıcıdan nerdeyse hiç çıkmıyorum hiç ısınma yok bence genel bir problem değil siz bi servise götürün bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 41fb4141

quote:

Isınma problemi bende de var. Hem de oldukça fazla ısınıyor. Ben benim telefonda sorun var sanıyordum ama gördüğüm kadarı ile telefonun genel bir problemi?

tarayıcıdan nerdeyse hiç çıkmıyorum hiç ısınma yok bence genel bir problem değil siz bi servise götürün bence..

Tarayıcıdan değil, oyun oynayınca ısınıyor...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 41fb4141

quote:

Tarayıcıdan değil, oyun oynayınca ısınıyor...

aaa evet oyun oynayınca benimkide ısınıyor ? bu sorun mu kı ? normal mi..
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.