Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (288. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.059
Cevap
28
Favori
286.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pili varken kapanma sorunu çekenler batarya kalibrasyonu yapabilirler. Markette battery calıbratıon programı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batarya sorunu yasayan arkadaslar Kalıbrasyon yapın şöyle bataryayı cıkartın bilgisayarınıza usb kabloyla bağlayın telefonu 30 dk böle dursun sonra telefonu bilgisayardan çıkartmadan batarya takın % 100 şarj yapın ve bunu arda bi tekrarlayın aklnıza gelınce şarj döngüsü düzelir
  • Google play store dan en kolay nasıl uygulama indirilir arkadaşlar?
  • z10 4,5G.yi destekliyor mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: keppir

z10 4,5G.yi destekliyor mu acaba?

z10 nun stl 100-1 modeli desteklemiyor .100-2-100-3 destekliyor sadece

• 4,5g ilave frekansları da içerdiği için 4g destekli STL 2 ve 3 de 4,5g yi tam desteklemeyebilir.

• Arkadaşlar önemli :D
    Ben sahibinden e Lumia 820 mi koymuştum takas olabilir diye. Z10 la takas istedi birisi. Sizce takas etmeli miyim? Uygulama mağazası nasıldır? İnstagram kullanabiliyor muyuz? Kamera kalitesi, performansı falan nasıldır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnterneten haber okurken birden kapanıyor telim,şajı dolıyken yapıyor.Karşılaşan var mı? çoğunlukla haber sitelerinde yapıyor

• az önce resmi blackberry os 10.3.2.2474 sürümü geldi 388 mb boyutu var. güncelliyorum halen. hattım avea
  • quote:

Orijinalden alıntı: iemir

İnterneten haber okurken birden kapanıyor telim,şajı dolıyken yapıyor.Karşılaşan var mı? çoğunlukla haber sitelerinde yapıyor

mynet te okurken bazen benimde oluyor
  • Orjinal offical global z10 stl100-3 yazılımını nerden indirebiliriz bilen var mı ?

• En son güncellemede ne gibi farklılıklar geldi? Bilen paylaşabilir mi? Facebook ve twitter gitti o nu anlayabildim

• quote:

En son güncellemede ne gibi farklılıklar geldi? Bilen paylaşabilir mi? Facebook ve twitter gitti o nu anlayabildim

bende şimdi guncelliyorum ama facebook,twitter gidiyorsa tırstım birazcık acıkcası.
  • Bana da güncelleme geldi ama burayı bir okumadan yapmayayım dedim. İyikide yapmamışım. Başka Facebook Twitter sorunu yaşayan oldu mu?
  • DarkEternal kullanıcısına yanıt
    ben ilk bakışta fark göremedim. Facebook ve twitter çalışıyor
  • Heyecan la eve gitmeyi bekliyorum işteyim güncelleme geldi hattım turkcell bu resmi güncelleme sanırım niye yüklenmesin facebook Tweeter giderse yüklerim marketten
  • Ben yükledim bir sıkıntı yok şimdilik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • facebook twitter bende gitmedi aynı şekilde kullanıyorum. amazon uygulaması geldi rahatça marketi kullanıyorum bir sürü android uygulamalarını amazondan indirebiliyorum. zaten müthiş bi işletim sistemi var blackberry nin 3g açıkken şarj sıkıntım var idi bakalım ne gibi düzenlemeler oldu. kamera da bi fark göremedim gece çekimi iyileştirmesi yapılsaydı çok daha güzel olurdu. beğendiğim ve severek kulandığım bir telefonum. 1 yılı aşkın zamandır kullanıyorum ne android gibi takılma donma yavaşlama var ne de başka bi şey. ios işletim sistemi ve blackberry gerçekten bambaşka
  • Özel tarama Browser penceresinin menü kısmından daha kolay açılabiyor.
    Bir de, ram'i meşgul eden programlar kapatılarak ram arttırılabiliyor. Öncekinde varmıydı bilmiyorum ama yoktu sanırım.
    Ancak amazon ve bir iki uygulama ben açmasam da kendiliğinden ram de yer tutacak hale geliyor. Belki arka planda çalışıyordur bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenakesim

quote:

En son güncellemede ne gibi farklılıklar geldi? Bilen paylaşabilir mi? Facebook ve twitter gitti o nu anlayabildim

bende şimdi guncelliyorum ama facebook,twitter gidiyorsa tırstım birazcık acıkcası.

Face ve twitter gitmiyo asistant die bi yerde topluyo sadece. Birde çalonmaya karşı project die bişii gelmiş

• 
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.