Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (289. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.059
Cevap
28
Favori
286.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Turkcell ile güncellemeye çalışıyorum ama hep yarıda kalıyor, internetimde de sorun yok, ben indirilen yerde problem var diye düşünmeye başladım...

Başka sorun yaşayan oldu mu acaba?
  • 2 gün önce şarjım bitmek üzereyken bildirim sesi geldi,muhtemelen güncelleme geldiğini bildirdi ve telefon kapandı..Daha sonra sarja taktığımda,sarj almadı,hiç bir şekilde kırmızı yeşil ışık yanmıyor ve telefon açılmıyor...Bilgisayar da telefonu görmüyor.Daha önce başına gelen oldu mu ?
  • Beyler bu telefon hakkında bi sürü eleştiri var .bu telefonun tr de satılan modelindeki tüm sorunları biriniz yazabilir mi
  • kardes telfon bataryayı cıkar kendi usb kablosuyla pc tak saate bakarak 30 öle tak bakalım 30 dk sonra pc den cıkarmadan bataryayı tak telefona hiç bi tuşa da basma bekle biraz bakalım şarj olcakmı kırmızı ışık yansın yada yanıp söner bi 1 saat bekle kırmızı yanmıyosa şarj olmuştur açılacak kadar açma tuşuna bas bir kere bakalım açılcak mı bnada haber et
  • Ers11n E kullanıcısına yanıt
    Yok kardeşim olmadı,onu yazmışın bi önceki sayfada denedim sabah tık yok hala..
  • Ers11n E kullanıcısına yanıt
    söylemleriniz cihazın boot bölümünde bir hata olduğunu işaret ediyor. cihaz jtag la onarılabilir ama bilgiler silinir. ortalama 120 ile 220 tl arası masrafı olur. işlem süresi 5 gün sürer. diye cevap yazmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pybs147

Beyler bu telefon hakkında bi sürü eleştiri var .bu telefonun tr de satılan modelindeki tüm sorunları biriniz yazabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: master21

söylemleriniz cihazın boot bölümünde bir hata olduğunu işaret ediyor. cihaz jtag la onarılabilir ama bilgiler silinir. ortalama 120 ile 220 tl arası masrafı olur. işlem süresi 5 gün sürer. diye cevap yazmışlar.

Telefonunuzu şarj ettiğinden emin olduğunuz bir şarj aleti ile şarja takıp 40 saniye güç tuşuna basılı tutun. Eğer 15. saniyeden sonra açılırsa süre sonunu beklemeden bırakabilirsiniz güç tuşunu..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadir Kaan

quote:

Orijinalden alıntı: master21

Telefonunuzu şarj ettiğinden emin olduğunuz bir şarj aleti ile şarja takıp 40 saniye güç tuşuna basılı tutun. Eğer 15. saniyeden sonra açılırsa süre sonunu beklemeden bırakabilirsiniz güç tuşunu..

yok kardeş olmadı ne 15de ne 40 saniyede..eyvallah sağolasın yine de.
  • sic multiwipe yapsan bu linke bakarak komle yazılımını sil diğer verdiğim lınkten de bı yazılım yukle sonra hattın a ılla gelcektır son guncelleme geldınde öle yüklersin ÖNEMLİ OLAN teln acılsın belkı acılır böyle ?

http://www.****/forum/threads/26472-SIC-Multiwipe-ile-Temiz-Blackberry-10-Kurulumu-Yapın

https://drive.bitcasa.com/send/6tMMpRBzkQkxY_8w1sxMeaelgWiKjL3dTocYhTwQn6io#/EdsjV1utSlOWF-PATB15pg/rQExxdBDTHedRexbIoGYDA/

• quote:

Orijinalden alıntı: Ers11n

sic multiwipe yapsan bu linke bakarak komle yazılımını sil diğer verdiğim lınkten de bı yazılım yukle sonra hattın a ılla gelcektır son guncelleme geldınde öle yüklersin ÖNEMLİ OLAN teln acılsın belkı acılır böyle ?

http://www.****/forum/threads/26472-SIC-Multiwipe-ile-Temiz-Blackberry-10-Kurulumu-Yapın

https://drive.bitcasa.com/send/6tMMpRBzkQkxY_8w1sxMeaelgWiKjL3dTocYhTwQn6io#/EdsjV1utSlOWF-PATB15pg/rQExxdBDTHedRexbIoGYDA/

sağol kardeş ben çok araştırdın ama sic multiwipe de görmüyor telefonu..Garantisi bitmedi daha,garantiye vericem.kvk ya kargo ile göndermem mi mantıklı olur yoksa elden vermem mi?

• karşı taraf çalmadan kapatma sorunu hala çözülmedimi arkadaşlar ???
  • thormentor kullanıcısına yanıt
    Çözüleli çok oldu ama...

• benim z10 hala çaldırıyor ama :( hangi sürümü kullanıyorsunuz...
  • Beyler bu telefonun sıfırıni alacak olsam karşilaşacagim sorunlar nelerdir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam mrhaba bu karsı taraf çalmadan kapama nasıl çözdun benim z10 da aynı durumda illa bı çaldırıyo
  • 10.3.2... kullanıyorum?...

• bende 10.3.2..2474 kullanıyorum ama hala karşı trıfı çaldırıyo vahim bi durum
  • Blackberry.g e n . t r'de bu sorunun donanimsal olduğu ve hic bir zaman giderilemiyeceği yaziyordu, STL100-2/3/4 lerde bu sorun yokmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hımm, yanılmış olabilir miyim bilmiyorum (z10 yanımda değil şu ara) çok çabuk iptal mi ettim acaba denerken bilemedim, daha sonraları geri dönüş yaparım.

• 
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.