Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (290. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.059
Cevap
28
Favori
286.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Batarya sorunu. Cok cabul bitiyor... z30 al bir kac sene kullan.z10 alirsan batarya biktirir ama isletim sistemi hosuna gidecegi icin yeniden z30 alirsin o yuzden hic ugrasma direkt z30 al

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malatyaspor

Batarya sorunu. Cok cabul bitiyor... z30 al bir kac sene kullan.z10 alirsan batarya biktirir ama isletim sistemi hosuna gidecegi icin yeniden z30 alirsin o yuzden hic ugrasma direkt z30 al

Z30 da da ekran parlaklığı videolarda çok iyi gelmedi de bb classic mi z30 mu desem @malatyaspor

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Z10 ' unu satmak isteyen varsa eğer irtibata geçelim.
  • X-Slim kullanıcısına yanıt
    Düşünürsen bende çok temiz çiziksiz yeni güncellenmiş z10 var. kutusu vs herşeyi orjinal şekilde duruyor.

yalcintuncer1980@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teccol -- 28 Eylül 2015; 17:56:58 >
  • bb world de sale hurry var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Z10 ' unu satmak isteyen varsa eğer irtibata geçelim.

Düşünürsen bende çok temiz çiziksiz yeni güncellenmiş z10 var. kutusu vs herşeyi orjinal şekilde duruyor.

irtibat: yalcintuncer1980@gmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: teccol

quote:

Fiyat ne hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

bb world de sale hurry var.

o ne ki hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: keppir

quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

bb world de sale hurry var.

o ne ki hocam?

Bazı uygulamalarda indirim yapmışlar.
  • sağolun :)
  • Ben çok memnunum Z10 dan iki tane almıştım eşime ve kendime şu ana kadar hiçbir problem çıkarmadı şeytan kulağına kurşun. (slt100-3 modeli 4G uyumlu) Evde bitanede android tablet var satıp kurtulacam gına getirdi yapamıyom edemiyom kapatamıyom mızmız çocuk gibi yapması gereken hiçbişeyi doğru düzgün yapmıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Fiyat ne hocam

600 tl ye verebilirim. kutusu orjinal kulaklığı ve şarj aleti herşeyi duruyor. Telefonda bir tek çizik deformasyon yok. Sıfırdan farksız. Yedek bataryada vereceğim. birde silikon kılıfı var güzel hoş duruyor. Hatta DH ye özel yeni aldığım orjinal bb şarj aletinide vereyim :) ikitane orjinal şarj aletin olacak.

Batarya : 25 TL
    ORJ şart aleti: 65 TL
    Kılıf: 10 tl
    Telefon 500 tl ye gelir. :)

• Arkadaşlar Bugün telefoncu arkadaşın dükkanında Z10u inceledim cihaz iyi ama STL100-1 modeli bu modelde çok sıkıntılar çıkıyormuş yorumlarda yazanlar öyle alayımmı cihazı karar veremedim ikinci telefon olarak kullanacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Fiyat ne hocam

600 tl ye verebilirim. kutusu orjinal kulaklığı ve şarj aleti herşeyi duruyor. Telefonda bir tek çizik deformasyon yok. Sıfırdan farksız. Yedek bataryada vereceğim. birde silikon kılıfı var güzel hoş duruyor. Hatta DH ye özel yeni aldığım orjinal bb şarj aletinide vereyim :) ikitane orjinal şarj aletin olacak.

Hocam millet 350 liraya satamıyor. Sizin 600 tl istemeniz biraz cesur bir hamle olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

quote:

quote:

quote:

quote:

Fiyat ne hocam

Hocam millet 350 liraya satamıyor. Sizin 600 tl istemeniz biraz cesur bir hamle olmuş.

Biraz fazla yürek yedim ondandır. :)

Hiç BB kullanmamış birine 200 tl ye bile satamazsınız. Buna katılıyorum. BB kullanan kişi Z10'un değerini bilir ona görede alır kullanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan.1905

Arkadaşlar Bugün telefoncu arkadaşın dükkanında Z10u inceledim cihaz iyi ama STL100-1 modeli bu modelde çok sıkıntılar çıkıyormuş yorumlarda yazanlar öyle alayımmı cihazı karar veremedim ikinci telefon olarak kullanacam

Ne gibi sıkıntıları varmış. Bilgi verebilirmisin
  • quote:

Ben 500e vereyim,şuan garantide,14 ay daha garantisi var.
  • O fiyatlara dusunmuyorum :)

• quote:

O fiyatlara dusunmuyorum :)

garantisiz alcan o zaman..yine de temizse 400den asagı bırakmazlar..bırakıolarsa bi sorunu vardır :) şimdi benim telin garantisi olmasaydı 200 lra civarı bi tamir ücreti vardı.
  • 
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.