Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (291. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.059
Cevap
28
Favori
286.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Elden 300 e garantili cok geldi gecti hocam almadim sirf 1.jenarasyon diye :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Elden 300 e garantili cok geldi gecti hocam almadim sirf 1.jenarasyon diye :-)

piyasada 300e bulman imkansız 1 sene garantili teli,kaçırmasaydın keşke,tek sorun arayınca kapatsan da çaldırıyıor başka sorun yok.
  • master21 kullanıcısına yanıt
    Batarya kapanma olayida cokmus 1.jenerasyonda hocam

• quote:

Batarya kapanma olayida cokmus 1.jenerasyonda hocam

Jenerasyonu nerden anlıcaz,gerçi telefon da elimde değil bakayım.
    1.jenerasyon derken hocam su st1 , st2 , st3 muhabbetinden bahsediyorum

• quote:

1.jenerasyon derken hocam su st1 , st2 , st3 muhabbetinden bahsediyorum

tamam telefon gelince öğreniyim onu teşekkürler.
    Rica ederim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: teccol

quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan.1905

Arkadaşlar Bugün telefoncu arkadaşın dükkanında Z10u inceledim cihaz iyi ama STL100-1 modeli bu modelde çok sıkıntılar çıkıyormuş yorumlarda yazanlar öyle alayımmı cihazı karar veremedim ikinci telefon olarak kullanacam

Ne gibi sıkıntıları varmış. Bilgi verebilirmisin

Pil yüzde sorunu şarj %50 mesela pat diye kapanıyormuş bide aramalarda karşı tarafa arama ulaşmadan kapanmıyormuş
    Telefoncu arkadaşdaki cihaz stl 100-1 modeli o yüzden karar veremedim cihazında daha 1 yıl garantisi var çok temiz

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar Bugün telefoncu arkadaşın dükkanında Z10u inceledim cihaz iyi ama STL100-1 modeli bu modelde çok sıkıntılar çıkıyormuş yorumlarda yazanlar öyle alayımmı cihazı karar veremedim ikinci telefon olarak kullanacam

Ne gibi sıkıntıları varmış. Bilgi verebilirmisin

Pil yüzde sorunu şarj %50 mesela pat diye kapanıyormuş bide aramalarda karşı tarafa arama ulaşmadan kapanmıyormuş
    Telefoncu arkadaşdaki cihaz stl 100-1 modeli o yüzden karar veremedim cihazında daha 1 yıl garantisi var çok temiz

Benımkınde kapanma yok ama arada bır kapanıp acılma var. Genelde cebımde oluyor acaba batarya oynuyorda ondanmu dıye dusunuyorum. Baska bı sorun yok. Cagrı olayına bakayın

• quote:

quote:

quote:

quote:

Z10 ' unu satmak isteyen varsa eğer irtibata geçelim.

Düşünürsen bende çok temiz çiziksiz yeni güncellenmiş z10 var. kutusu vs herşeyi orjinal şekilde duruyor.

irtibat: yalcintuncer1980@gmail.com

Fiyat ne hocam

600 tl ye verebilirim. kutusu orjinal kulaklığı ve şarj aleti herşeyi duruyor. Telefonda bir tek çizik deformasyon yok. Sıfırdan farksız. Yedek bataryada vereceğim. birde silikon kılıfı var güzel hoş duruyor. Hatta DH ye özel yeni aldığım orjinal bb şarj aletinide vereyim :) ikitane orjinal şarj aletin olacak.

Batarya : 25 TL
    ORJ şart aleti: 65 TL
    Kılıf: 10 tl
    Telefon 500 tl ye gelir. :)

Orjinal şarj aletini nereden aldınız? Hiçbir yerde bulamadım. Neye benzediğini bile bilmiyorum :) cihazı ikinci el almıştım ve Samsung seyahat şarjı vardı

• Arkadaşlar telefonun olur olmadik yerde kapanma sorunu devam ediyor mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pybs147

Arkadaşlar telefonun olur olmadik yerde kapanma sorunu devam ediyor mu

Cihaz olur olmadık kapanmıyor, sadece batarya yüzdesi göstergesi optimizasyon sorunu var. Aslında olay bataryanın bitmesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: User Friendly

quote:

Cihaz olur olmadık kapanmıyor, sadece batarya yüzdesi göstergesi optimizasyon sorunu var. Aslında olay bataryanın bitmesi.

Yanimizda yedek batarya taşirsak bu sorun biter demi bi de çözümü yok dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: User Friendly

quote:

mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=95619001&p=1#95619001 bu linkte adam çözmüş dogru mu

• quote:

Benim cihaz %5 ten sonra kapanıyor. Onun dışında kapandığını görmedim. Ama şarj birgünü rahat çıkardığı için sorun olmuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler güncellemeden sonra sizde de şarj sorunu oluştu mu ben günde 2 defa şarj eder oldum telefonu önceden 1 gün rahat gidiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CiGaHaGi

quote:

Benim cihaz %5 ten sonra kapanıyor. Onun dışında kapandığını görmedim. Ama şarj birgünü rahat çıkardığı için sorun olmuyor

Sizin cihazlara birde şu yanlışlıkla aradımı çağrıyı durdurma olayı olsa iyi olacak. Z10 ' un iki kritik problemi, şarj ve çağrı.
  • Güncellemeden önce de sonra da ne pil, ne de çağrı sorunu yaşıyorum. Yatarken uçak moduna alıp,sabah tekrar açıyorum, bu şekilde şarjı 2 günü çıkartıyor.Model STL100-1
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdogukan

quote:

quote:

quote:

quote:

Z10 ' unu satmak isteyen varsa eğer irtibata geçelim.

Düşünürsen bende çok temiz çiziksiz yeni güncellenmiş z10 var. kutusu vs herşeyi orjinal şekilde duruyor.

irtibat: yalcintuncer1980@gmail.com

Fiyat ne hocam

600 tl ye verebilirim. kutusu orjinal kulaklığı ve şarj aleti herşeyi duruyor. Telefonda bir tek çizik deformasyon yok. Sıfırdan farksız. Yedek bataryada vereceğim. birde silikon kılıfı var güzel hoş duruyor. Hatta DH ye özel yeni aldığım orjinal bb şarj aletinide vereyim :) ikitane orjinal şarj aletin olacak.

Batarya : 25 TL
    ORJ şart aleti: 65 TL
    Kılıf: 10 tl
    Telefon 500 tl ye gelir. :)

Orjinal şarj aletini nereden aldınız? Hiçbir yerde bulamadım. Neye benzediğini bile bilmiyorum :) cihazı ikinci el almıştım ve Samsung seyahat şarjı vardı

Z10 orjinal değil BB orjinal şarjt aleti. Eskiden benim cep telefonu dükkanım vardı. Devretmiştim. Oraya giderim arada bi baktım tozlu topraklı arkalarda kalmış hemen aldım :)

Bu arada telefon satıldı maldan anlayan kaçırmıyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: elektrosenol

quote:

Orijinalden alıntı: CiGaHaGi

quote:

Sizin cihazlara birde şu yanlışlıkla aradımı çağrıyı durdurma olayı olsa iyi olacak. Z10 ' un iki kritik problemi, şarj ve çağrı.

şarj olayı dışında bu belirtilen sorunlar z10 100-3 modelinde hiç denk gelmedim

• 
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.