Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.059
Cevap
28
Favori
286.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone 4s ios 9 da nasıl yavaşladıysa BlackBerry z10 dada 10.3 de gözle görülür bir yavaşlama takılmalar mevcut.Geri dönüşüde kapamışlar 10.3.2 de mecburi kullanım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanmpx220

Arkadaşlar yanlış biliyor olabilirim . Sanıyorum bizim telefonda wcd9310 Dac mevcut müzik kalitesinin daha iyi olması gerekiyormu ikinci el z10 aldım eski telefonumun ses çıkışından iyi performans bekliyordum bu konuda bir çözümünüz varmı.. Android de vıper4androıd vardı blackberry de yeniyim varmıdır bi püf noktası hemen sesi patlatıyorsunuz üstelik kulaklığıma gayet iyi tesekkurler

Ses kalitesinin daha iyi olması bir tek DAC' a bağlı bir durum değildir. Kullanılan amplıfıkator ve yazılım da bu konudaki önemli unsurlardır. BlackBerry os 10 qnx sistemine acoustıc atılarak ses yukseltımı ve işlemesi mümkün fakat özünde sisteme giriş yapılamadığı ve dolayısıyla yazılımsal destek verecek geliştirici olmadığı için bu mümkün değildir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler yelefonu 10.3 e guncellıyeyımmı? Apk uyumsuzlugu gıdıyormu? Facebook un guncel apksını yuklıyemedımde.

• elektrosenol kullanıcısına yanıt
    Bazı uygulamalar durduk yere kapanıyor neden?

• Fakirdepocu kullanıcısına yanıt
    Hangi uygulamalar mesela? Ben olsam 10.3' e guncelleme yapmam. 10.3' ten sonra sistem donanıma daha çok yüklenmeye basladı.

• elektrosenol kullanıcısına yanıt
    Mesela facebook twıtter ve bounce adında bır oyun

• Fakirdepocu kullanıcısına yanıt
    Bunların Android versiyonlu uygulamalarından olanları diyorsanız kapanabilir. Android uygulamalarının hepsi stabil çalışacak diye bir kaide yok. Blackberry 'nin facebook ve twitter uygulaması bana göre yeterli Android sürümü kurmaya gerek duymadım şahsen.
  • elimde sıfır redmi note 2 var, temiz bir blackberry z10 ile takas yapabilirim.
  • Hem ortam hem de gelen aramayı kaydeden bir program arıyorum...bilen birileri yardımcı olabilir mi acaba?
  • sanalpazar.com üzerinden alabileceğim en fazla 350 tl verebileceğim, tam kutu içeriiyle gayet temiz bir Z10 arıyorum, satmak isteyen bana ulaşsın arkadaşlar.
  • Yok mu satan arkadaşlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar daha önce kvk'ya veren oldu mu cihazını.benim cihaz kvk'da şuan değişim statüsüne alınmıştır diye mesaj attılar,yeni telefon mu verecekler bana kutusunda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakirdepocu

Beyler yelefonu 10.3 e guncellıyeyımmı? Apk uyumsuzlugu gıdıyormu? Facebook un guncel apksını yuklıyemedımde.

en stabil sürüm 10.2. kesinlikle kalın

• Arkadaşlar watsapp mesajları geç gelmeye ve geldiğinde de bildirim gelmemeye başladı..Bu sorunu yaşayan var mı? Bide Android apk yükleyen varmı acaba nasıl çalışıyor watsapp?

• Sony varken bu telefon kullanılır mı

• quote:

Orijinalden alıntı: IreliaCarriesU

Sony varken bu telefon kullanılır mı

Tamam sen sony kullan bende bu telefonu kullanmıyorum fakat böyle ıgneleyıcı yorumda bulunmayınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: IreliaCarriesU

Sony varken bu telefon kullanılır mı

Sony'den geçen biri olarak söylüyorum , evet kullanılır. Sony Ericsson Sony olalı çok şey değişti. Ne eski kaliteden eser nede eskisi gibi kullanışlılığı yüksek cihazlar üretebildi. Sony sırtını Android ' e dayadığı andan itibaren benim için bitti. Ha halen kaliteli cihazlar üretiyor ve Android cephesinde alınabilecek tek marka ama eski halinden eser yok. Yinede zevkler ve renkler tartışılmaz Blackberry kullanan adam bu telefonu sıradan bir telefon olduğu için kullanmıyor zaten , kendi prensip ve isteklerine cevap verdiği için kullanıyor.
  • Gece 2 gibi wipe ettim telefonu, saat 10 oldu hala %95te bir sorun yoktur inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krts42

Arkadaşlar watsapp mesajları geç gelmeye ve geldiğinde de bildirim gelmemeye başladı..Bu sorunu yaşayan var mı? Bide Android apk yükleyen varmı acaba nasıl çalışıyor watsapp?

bende de var benzer sorun.

wifi'de iken whatsappa geç mesaj iletiyor, alıyor. 3g bağlıysa sorun yok.

bu sorunu yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serocan39

sanalpazar.com üzerinden alabileceğim en fazla 350 tl verebileceğim, tam kutu içeriiyle gayet temiz bir Z10 arıyorum, satmak isteyen bana ulaşsın arkadaşlar.

Hocam Blackberry kullanıcılarının çoğu telefonlarına aşkla bağlı oldukları için satmazlar :) Bende Z10 var, şahsen satmam. Gerçekten bir aşık gibi seviyorum telefonumu :) Bir ara Teknosa sıfır Z10'ları 399'a verdi. Teşhir ürünü kalmış mıdır bilmem ama bir araştırın. Kapalı kutu yoktu çünkü.
  • 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.