Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (294. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.059
Cevap
28
Favori
286.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cobanmahmut

quote:

Orijinalden alıntı: serocan39

sanalpazar.com üzerinden alabileceğim en fazla 350 tl verebileceğim, tam kutu içeriiyle gayet temiz bir Z10 arıyorum, satmak isteyen bana ulaşsın arkadaşlar.

Hocam Blackberry kullanıcılarının çoğu telefonlarına aşkla bağlı oldukları için satmazlar :) Bende Z10 var, şahsen satmam. Gerçekten bir aşık gibi seviyorum telefonumu :) Bir ara Teknosa sıfır Z10'ları 399'a verdi. Teşhir ürünü kalmış mıdır bilmem ama bir araştırın. Kapalı kutu yoktu çünkü.

aynen hocam, ben de z10 kullanıyorum ve bence müthiş bir cihaz. hem blackberry kalitesi, hem kullanışlı,kasmayan,donmayan bir işletim sistemi üstelik android apk da kullanabilme rahatlığı daha ne olsun?

• Sanırım 6-7 telefon kullandım. Efsanem s.ericsson w810i modelidir. O dahil hatta gh688 ilk telefonum dahil hiç satmadım.
    3 yıldır Z10 kullanıyorum, hiç bir sıkıntı yaşamadım, yağ gibi akan ve sorunsuz bir telefon. İlk aldığım sıralar bataryayı doğru göstermeme problemi vardı, 2 tane de yedek bataryam var ve onlarla bu sorun da kalmadı.
    Bu telefonumu da asla satmam.

Gözüm priv de. Bakalım ülkemize gelecek mi ? Gelirse bir sonraki telefonum kesinlikle o olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

Sanırım 6-7 telefon kullandım. Efsanem s.ericsson w810i modelidir. O dahil hatta gh688 ilk telefonum dahil hiç satmadım.
    3 yıldır Z10 kullanıyorum, hiç bir sıkıntı yaşamadım, yağ gibi akan ve sorunsuz bir telefon. İlk aldığım sıralar bataryayı doğru göstermeme problemi vardı, 2 tane de yedek bataryam var ve onlarla bu sorun da kalmadı.

Gözüm priv de. Bakalım ülkemize gelecek mi ? Gelirse bir sonraki telefonum kesinlikle o olacaktır.

Geldi kardeş, buradaki priv başlığına bakabilirsin. Hepsiburada.com da satılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AristA

quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

Sanırım 6-7 telefon kullandım. Efsanem s.ericsson w810i modelidir. O dahil hatta gh688 ilk telefonum dahil hiç satmadım.

Geldi kardeş, buradaki priv başlığına bakabilirsin. Hepsiburada.com da satılıyor

Harbiden gelmiş bile.

ABD satış fiyatı 800 usd olduğu için böyle 3 bin tl üstü bir fiyat bekliyordum.
    Z10'u ilk alanlardandım ve faturas halen duruyor 1675 tl vermiştim.
    Priv için 2500 lü fiyatlara gelmesi çok uzun sürmez diye düşünüyorum.
    Beklemede kalmak lazım.

• Classic ınse de bı tane de ben alsam kullanmadan sevdırttınız ulan bana blackberry yi :) [lenovo vıbe x2]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://crackberry.com/blackberry-will-shut-down-bbm-meetings-service-feb-10-2016

2016 şubat da bbm kapanıyor.

Daha sonrası için HD video video konferans ( 25 katılımcıya kadar) $12.50 aylık ödeme istenecekmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobanmahmut

quote:

Orijinalden alıntı: serocan39

sanalpazar.com üzerinden alabileceğim en fazla 350 tl verebileceğim, tam kutu içeriiyle gayet temiz bir Z10 arıyorum, satmak isteyen bana ulaşsın arkadaşlar.

Hocam Blackberry kullanıcılarının çoğu telefonlarına aşkla bağlı oldukları için satmazlar :) Bende Z10 var, şahsen satmam. Gerçekten bir aşık gibi seviyorum telefonumu :) Bir ara Teknosa sıfır Z10'ları 399'a verdi. Teşhir ürünü kalmış mıdır bilmem ama bir araştırın. Kapalı kutu yoktu çünkü.

Benim z10 um eşimdeydi, kendime de bir ta z10 arıyordum. Eşime başka telefon alınca bende aşkıma kavuştum sonunda :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, foruma yeni üye oldum. Z10 umu yaklaşık bir yıldır kullanıyorum ve çok seviyorum. Şöyle bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim: unuttuğum parolamı değiştirmeme rağmen uygulama indirmek istediğimde telefonum yeni parolamı kabul etmiyor. ekranda hep şu uyarı var:
    Son deneme!
    Bir sonraki deneme yanlış olursa Blackberry ID nizi 15 dakika boyunca kullanamayacaksınız.
    yardımcı olur musunuz.
  • ce_fa.m C kullanıcısına yanıt
    SIC Multiwipe programı ile sıfırdan yazılım yüklemeyi deneyin. Bu yöntem telefonun hafızasındaki bütün dosyaları siliyor ve işletim sistemi dahi kalmıyor. Bunu yaptıktan sonra yazılımı sıfırdan kurun. İnternette araştırarak bu yöntemi ve gerekli programı bulabilirsiniz.
  • 5.12.2015 itibari ile ilk tanışmam Black Berry telefonu ile ve de Z10 ile tek kelimeyle fevkalade iyki almışım sni teknosadan hemde 699 jilet gibi kapalı kutu canavar gibi hız kasma donma denen hiç bişi yok hislerimi yazmak istedm
  • Arkadaşlar ben blackberry Z10 umla ciddi sıkıntı çekiyorum ya. Batarya, açılış kapanış, kendi kendine kapanma , açılmama, donma vs... ama yine de telefonu seviyoırum b ırakamıyorum ki yeni tel almak istiyorum ama para lazım haliyle bb z10a sıkışmış durumdayım... ama bazen cidden banka vs. programları yüzünden android aramıyo değilim...
  • merhaba
    z10 ile blackberry nin kendi haritasında adres yazıp yer bulmak istediğim zaman sıkıntı yaşıyorum gps yok uyarısı alıyorum sürekli.
    z10 un tek sıkıntısı şuan da harita google maps kullanılsaydı çok iyiydi malesef bu harita olayını yapamadılar ya.
    var mı bu olayın bi çözümü ?
  • funnyman043 F kullanıcısına yanıt
    Yandex navigasyon

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

Arkadaşlar ben blackberry Z10 umla ciddi sıkıntı çekiyorum ya. Batarya, açılış kapanış, kendi kendine kapanma , açılmama, donma vs... ama yine de telefonu seviyoırum b ırakamıyorum ki yeni tel almak istiyorum ama para lazım haliyle bb z10a sıkışmış durumdayım... ama bazen cidden banka vs. programları yüzünden android aramıyo değilim...

kardeş ben iki tane z10 kullandım ikisi de senin dediğin gibi oldu ben de mecbur sattım z10 ilk alındığı gibi iyiydi sonraki güncellemeler bozdu

• funnyman043 F kullanıcısına yanıt
    Ben sürekli BB haritayı kullanıyorum. Androide yeni googlemaps gelene kadar eşimin de favorisiydi. Bi sıkıntı yaşamadık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetscemil

Hem ortam hem de gelen aramayı kaydeden bir program arıyorum...bilen birileri yardımcı olabilir mi acaba?

Gelen arama için bilmiyorum ama ortam ses kaydı için Philips Dictation Recorder ve Parrot var. İkisi de BlackBerry'ye özel uygulamalar.

https://appworld.blackberry.com/webstore/content/45266889/?lang=en

https://appworld.blackberry.com/webstore/content/25431881/?lang=en&countrycode=US

• selam arkadaşlar, telefon ilk çıktığında incelemiştim ve gayet hoşuma gitmişti fakat ihtiyacım olmadığı için elindekiyle devam ettim.
    Kısa tutup soruma gecicem hemen. Ailede her kardeş ayrı yerlerde yasamaya başlayınca (özellikle ben yurtdışında) iletişim ihtiyacımız oldu. İlk babaya iPhone 4s aldık, sonra anneme eski iPhone 3GS telefonumu bıraktım ama o da çok eski gerçekten.

Ay sonunda da annemin doğum günü, daha iyi bir şeyler alayım diyorum. Bu telefon aklıma gelip duruyor. Sanırım android uygulamaları da dahil olmuş ama android deyince ürperiyorum. Ayni Windows pc gibi registry'lerin zamanla dolup telefonun mutlaka kasması geriyor insanı. Galiba bunda öyle şeyler yaşamıyorsunuz? Piyasasına bakınca 400 falan verince düzgün garantili olanları bulunuyor. Ayni paraya anca iPhone 4 alınıyor o da iOS 7 ise kasıyor bildiğin. O paralara androidlere de bulaşmak istemiyorum.

Sonuç olarak siz kullanıcılar beni bilgilendirebilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hiç kvk'ya veren yok mu cihazını arkadaslar?benim cihaz değişim statüsüne alınmış diye msj geldi 15 gün önce,telefonu vereli yaklaşık 2 ay olucak tatiller dahil..verecekleri telefon nasıl olur,kapalı kutu teşhir ürün mü olur?satmayı düşünüyorum zaten geldiği zaman ama bu seferde android istemediğim için iphone'a da para yetmeyeceği için ne alacağımı bilemiyorum.
  • onder.t O kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ben şahsen Android bir cihaz almak yerine (eğer uygulama delisi değilsem.)her zaman Blackberry veya İos işletim sistemli bir cihaz almayı yeğlerim. BB 10 işletim sistemi bana kalırsa Android ' ten çok daha kullanışlı ve stabil bir işletim sistemi. Android uygulamalar kurulup çalıştırılabiliyor fakat hepsi aynı stabilitede çalışmıyor. Öyle ki bazı Android uygulamalar aynı donanıma sahip Android cihazlarında daha hızlı çalışıyor. Anneniz klavyeli telefon kullanabilirse alternatif olarak Q10 modelini de düşünebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.