Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.059
Cevap
28
Favori
286.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arnald06

quote:

Orijinalden alıntı: master21

quote:

Orijinalden alıntı: master21

hiç kvk'ya veren yok mu cihazını arkadaslar?benim cihaz değişim statüsüne alınmış diye msj geldi 15 gün önce,telefonu vereli yaklaşık 2 ay olucak tatiller dahil..verecekleri telefon nasıl olur,kapalı kutu teşhir ürün mü olur?satmayı düşünüyorum zaten geldiği zaman ama bu seferde android istemediğim için iphone'a da para yetmeyeceği için ne alacağımı bilemiyorum.

Kimsenin konu hakkında bilgi yok ancak ben yine paylaşıyım..kvk bakırköy şubesine bir yakınımı gönderdim telefonumun durumunu öğrenmesi için,kvk'nın cevabı blackberry battı olmuş,yeni üst model telefonlar çıkaran firma batar mı hiç,muhtemelen tedarikçi firma battı yada sallamak için öyle bir cevap verdiler,başka model bir telefon vereceklermiş,bekliyorum hala,artık hakkım nedir ne yapmam gerekir onu araştırıcam,2.5 aydır telefon kvk'da çünkü

bb batmadı. türkiye'den çekildi. yani şuan türkiye'de satılan tüm blackberry cihazlar paralel ithalat. kvk artık bb ithal etmiyor.

para iadesi isteyin.

Hocam para iadesi istesem ne kadar verirler.

• master21 kullanıcısına yanıt
    faturada yazan tutarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arnald06

faturada yazan tutarı.

Teşekkürler.Çok iyi o zaman 800 lira yazıyor..kolay kolay vermedikleri yazıyor şikayetvarda hep bakalım uğraşıcaz heralde 1-2 ay daha.
  • Uygulamaların kullanımı konusunda herhangi bi fark var mı? Her gplay uygulaması yüklene biliyo mu? Bi de scorp kullanılabiliniyo mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahgunduz40

Uygulamaların kullanımı konusunda herhangi bi fark var mı? Her gplay uygulaması yüklene biliyo mu? Bi de scorp kullanılabiliniyo mu?

Bir fark yok. Google play yükleniyor, scorp deneyemedim daha.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jellal Fernandes

quote:

Uygulamaların kullanımı konusunda herhangi bi fark var mı? Her gplay uygulaması yüklene biliyo mu? Bi de scorp kullanılabiliniyo mu?

Ben de mesela Periscope u yükleyemedim google play den. Bu cihaz ile uyumlu değil yazıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

quote:

quote:

Ben de mesela Periscope u yükleyemedim google play den. Bu cihaz ile uyumlu değil yazıyor...

Hangi uygulamaları kurmak istediğinizi söylerseniz denemek amacıyla kendi cihazıma yükleyebilirim. Cihazımda Google Play'e direk bağlı olan Snap yüklü.

• quote:

Orijinalden alıntı: cobanmahmut

quote:

quote:

quote:

Hangi uygulamaları kurmak istediğinizi söylerseniz denemek amacıyla kendi cihazıma yükleyebilirim. Cihazımda Google Play'e direk bağlı olan Snap yüklü.

Periscope yükleyebildiniz mi peki?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cobanmahmut

quote:

quote:

quote:

Periscope yükleyebildiniz mi peki?

Snap'te aradım ama çıkmadı. apk dosyasını indirip yüklemeyi denedim, onu da indirilemiyor diye hata verdi. Bir ara tekrar denerim. Başka var mı uygulama?

• Bu cihaz için orjinal whatsapp ve instagram vs. programları nasıl nereden indirebiliriz. Android ve ios dakiler gibi?
  • Z10 Cihazımı satıyorum, ilgilenenler ulaşabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_113385613/f_//tm.htm#113385613
  • cobanmahmut kullanıcısına yanıt
    Scorp u dener msin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noxco kullanıcısına yanıt
    Fiyat?
  • quote:

Fiyat?

330 TL
  • quote:

Scorp u dener msin?

Aynı şekilde onu da kurmadı, hata verdi. Blackberry kullanan kişiler böyle uygulamaları aramıyor pek. Şahsen bence de çok gereksiz. Android instagram kurdum bakıyorum yoluma. Dahasına gerek duymuyorum.
  • Periscope yüklemek isteyenler için söylüyorum. Os 10 cihazlarınız Android 4.3 uyumlu olduğu için en az 4.4 kitkat sürümünü isteyen android uygulamalar cihazlarınızda çalışmaz. Pericope uygulaması en az 4.4 kitkat sürümü istediği için hiçbir şekilde yükleyemezsiniz. Blackberry yeni vereceği güncellemeler ile bünyesinde bulundurduğu android sürümünü de güncelleştirecektir işte o zaman yükleme imkanınız olur.
  • Arkadaşlar Z10'da telefonu açınca ilk 10 saniye civarı sesim gitmiyor, çok acayip bir durum. Kronik midir, çözümü var mıdır, yaşayan var mı daha evvel böyle bir şey?
  • quote:

Orijinalden alıntı: steelpanther

Arkadaşlar Z10'da telefonu açınca ilk 10 saniye civarı sesim gitmiyor, çok acayip bir durum. Kronik midir, çözümü var mıdır, yaşayan var mı daha evvel böyle bir şey?

Hangi resim? Yüzde dolan etrafı mavi çevrili yer mi?
  • z10 telefondan samsung (android) telefona kişiler (rehber) aktarmanın en kolay yolu nedir ? bluetooth ile mi yapmak lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

z10 telefondan samsung (android) telefona kişiler (rehber) aktarmanın en kolay yolu nedir ? bluetooth ile mi yapmak lazım ?

bende hotmail'e yedekliydi . Ordan aldım s6'ya . Bilgisi olan varsa bir şey sorucam bu telefondaki batarya kalibre sorunu bana kafayı yedirecek 2.telefonum olarka kullanıyorum batarya 0'a düştümü kapanırsa cihaz bir daha açılması ölüm . Batarya alıp bu ara öyle denicem galiba ...
  • 
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.