Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.059
Cevap
28
Favori
286.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, Z10'da ön kamerayı nasıl açıyoruz. Örneğin kendi resmimizi çekmek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrkarahan

arkadaşlar %20 %30 %40 civarında kapanan bataryalara çözüm bulabildiniz mi???

4633 ya da üstü yazılım yükleyip dene.düzeliyor.aynısı bende vardı.2312 vardı.sorunlu yazılım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prometus633

quote:

Orijinalden alıntı: mrkarahan

arkadaşlar %20 %30 %40 civarında kapanan bataryalara çözüm bulabildiniz mi???

4633 ya da üstü yazılım yükleyip dene.düzeliyor.aynısı bende vardı.2312 vardı.sorunlu yazılım.

bu yazılımı nerden nasıl yükleyeceğiz en güncel sürüm yüklü diyor 2312 var?
  • Bunlar "leak" yani sızıntı yazılımlar. Bir nevi beta diyebiliriz. Olasılıkla BBRY tarafından sızdırılmasına biraz izin verilmiş versiyonlar. Crackberry'den internet linklerini alarak uygun loader ile yükleyebilirsiniz. Detaylarını tam bilmiyorum, henüz cihazı almadım karar aşamasındayım. dün akşam 10.1.0.4687 versiyon düşmüş internete.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan0075 -- 25 Temmuz 2013; 8:18:58 >
  • erkan0075 kullanıcısına yanıt
    Bu yeni versiyonların leak olmayan hali ne zaman çıkar acaba?
  • DarkEternal kullanıcısına yanıt
    Kesin bir bilgim yok, paralelde hem 10.1 hem de 10.2 leak'ler yayınlanıyor. 10.1 versiyonlar her an release olabilir. Ancak 10.2 leak'ler ise oldukça ham. 10.2 yazılımın resmi sürümü olasılıkla Aristo ile birlikte gerçekleşecek. Yani son çeyrekte. 10.2 resmi sürüm ile birlikte Android runtime Jelly Bean'e güncellenecek. Wifi direct, çoklu alarm gibi önemli güncellemeler gelecek.
    10.2 Gold versiyon Ağustos için planlanmış. Aşağıdaki adreste geliştirme takvimini görebilirsiniz.

https://developer.blackberry.com/cascades/download/roadmap/
  • erkan0075 kullanıcısına yanıt
    Buradan anladığım kadarı ile B10 işletim sistemini oldukça esnek yapmışlar. Bir çok problem yavaşlama yazılım güncellemesi ile halledilebiliyor. Bu da demektir ki yeni güncellemeler ile daha da stabil bir hale gelecek...
  • DarkEternal kullanıcısına yanıt
    BB10 QNX tabanlı bir işletim sistemi; gerçek zamanlı, microkernel kullanmakta. Çalıştırdığınız her uygulama ve süreç, bu kernel'dan bağımsız ve kernel tarafından çalıştırılıp sonlandırılan birer server. Konunun uzmanları daha detaylı bilgi verebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hie

quote:

Orijinalden alıntı: portalkal

Z10 alıp on gun kullandım tadı damağımda kaldı satmıstım salak gıbı dün hanıma verdim ıphone 5 ı hıdır aldım tekrar z10 15 senedir kullandığım en rahat tel 3310 dan bıle

Gün içerisinde nasıl kullanıyorsunuz ? Pil şarj süresi nasıl ? Biraz anlatabilirmisiniz bende almak istiyorum ama fiyatı şuan için yüksek geliyor.

Dostum gerçekten tavsıye ederım 1 gün çok rahat gıdıyor

• viber tango gibi programlar markette yok.Andorid yada iphone ile net üzerinden görüntülü görüşmek için ne yapıyorsunuz ?
  • BBM vıberden daha stabıl Android ve applemrketde de var sanırım

• henüz resmi değil ama yeni yazılım var ve linkden görebilirsiniz.

http://forums.crackberry.com/bb10-leaked-beta-os-f395/leaked-10-1-0-4687-stl100-2-3-4-sqn-sqr-all-models-831757/

benim modele uymadığı içn yüklemedim. STL100-2,3,4 uygunmuş benimki STL100-1
    versiyonunuza bakmak için herhangi bir metin (bbm gibi) yazdığınız alanda ""myver" yazın ve space bar tuşuna basın. uygun olan varsa ve deneme yaparsa iyi olur. tabi önce yedek almayı unutmayın.
  • Şu anda karar aşamasındayım. Bu nedenle kullanıcılardan gelecek bilgilere ihtiyacım var. Sorularıma yanıt verebilirseniz sevinirim.

1. Şu anda kullandığım telefonun bağlantı aralarına, arka kapakla gövde birleşim yerine toz dolmuş durumda. Cihazımı kılıfsız kullandığım için. Z10'da ise ayrılabilir arka kapak mevcut ve araya yine toz dolmasından çekiniyorum. Kullanan arkadaşların bu yönde gözlemi var mı, arka kapağın oturması sıkı mı?

2. Cihazda araştırdığıma göre touch-on-lens adlı teknoloji mevcut, dokunmatik ekranın sensörü ve ön cam birleşik. Yani Gorilla Glass olmayan, serleştirilmiş bir cam kullanılıyor. Ipad mini'de film kullanmıyorum, film hoşuma gitmiyor. Bu cihazda ekranın çizilmeye karşı mukavemeti nedir, Gorilla Glass düzeyinde mi?

3. Pil ömrü olarak cihazı şarja çok takıp çıkartmayı sevmiyorum, kimi günler yalnızca birkaç görüşme ve mesaj alımı, kimi zaman da internet kullanımım mevcut. Kısaca internet kullanımım süreklilik arz etmiyor. Bu durumda pil ömrü olarak ne kadar kullanacağımı tahmin ediyorsunuz? GSMarena'da pil testlerinde endurans süresi 46 saat olarak veriliyor (günde bir saat wifi internet, 1 saat 3g görüşme ve 1 saat video izleme ile 2 tam günü çıkartabiliyor), Q10'da ise bu süre 56 saat, kısaca Q serisi bu kullanım ile 3 tam güne yaklaşabiliyor. Pil ömrü genel olarak duyduğum diğer cihazların biraz gerisinde, ama çok yoğunluğu olmayan bir kullanımda sizin pil ömrü tahmininiz nedir?

İşletim sistemi olarak BB10'da yabancılık çekmeyeceğimi tahmin ediyorum, daha önce Playbook kullanmıştım. Telefonu da üç-beş yılda bir alan birisi olarak alınca memnuniyetsizlik yaşayarak apar topar değiştirmek istemem. Bu nedenle detaylı sorguluyorum. Alternatiflerim: kredi kartı kampanyası ile HB'da 900 TL'ye Q5, kredi kartı kampanyası ile n11'de 1300 TL'ye Z10.

• Beyler 900 tl ye telpa garantili 3 aylık z10 alınır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akay KLC

Beyler 900 tl ye telpa garantili 3 aylık z10 alınır mı ?

Alınır.

• oricalcus kullanıcısına yanıt
    Cihazın durumu nasıl.
  • quote:

Şu ana dek kredi kartı kampanyaları vs ile düşürebildiğim fiyat z10 için 1300 küsur, distribütör garantili. Eğer cihazda fiziksel hasar yoksa, servise girip açılmamışsa bence alınabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sozelsters

Cihazın durumu nasıl.

Hangi cihaz? Hangi durum?

• quote:

Bence 800-850 civarında ederi var, ama n11 de kvk garantili 1,289 TL, ücretsiz kargo, bir çok karta taksit de var..

http://www.n11.com/blackberry-z10-beyaz-P15058801
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Bence 800-850 civarında ederi var, ama n11 de kvk garantili 1,289 TL, ücretsiz kargo, bir çok karta taksit de var..

http://www.n11.com/blackberry-z10-beyaz-P15058801

Maximum kartınız varsa bu fiyattan 111 TL daha düşebilirsiniz. Ben de bu ilanı gördüm ama siyah düşündüğüm için pas geçtim. Siyahda kapalı kutu, yeni faturalı ve distribütör garantili 1450 civarından puanı düşerek 1300 civarına getirebiliyorum. Bu beyaz ürün 1 adet stoklu. Diğer ilanlarda stok sayısı limiti göremedim. İlanı seçip, 10 adet sepete eklemeye çalışırsanız yalnızca bir adet mevcut uyarısı veriyor. Bu ialndaki ürün de eski tarihli faturaya geliyor, spot olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan0075 -- 27 Temmuz 2013; 0:07:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.