Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.059
Cevap
28
Favori
286.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hulusibel

ARKADAŞIM
    sen sorunca hemen kapağı açıp baktım toz moz yok, arka kapak zaten farklı bir plastik hem boşluksuz kapanıyor hemde ele yapışıyor ince çabuk kırılırmış gibi bir havası var ama çok esnek,
    2. soruna gelince bu cihazda gorilla glass ekran var, bazı siteler de farklı yazıyor hatta flash player yok diyen site bile var ama bu telefonda flash var. ayrıca ben daha bugün sabah taktırdım filmi. mat taktırdım ve çıkartmayı düşünüyorum. eğer temiz kullanıyorsan filmsiz kullanmak daha keyifli.
    3. soru na gelince
    tüm gün wi-fi ve 3g açık, ortalama 3g de 40 dakıka telefon konusması, whats app tan en az 30 mesaj, hurriyet ve dha gibi sitelerden yarım saat haber okuma, sahibinden com vb sitelerde gezinme, günlük foto kullanımı, tüm gün rahat rahat yetiyor. %20 civarı kalıyor akşam eve gelince ben yeniden fulluyorum.
    ayrıca 1800 mA pil var ama piyasada 2700 mA lik varmış (ben görmedim) 2 gün diyorlar forumlarda ben yalancısıyım.
    klavye çok farklı aynı anda 3-5 tahmin veriyor onceden seçebiliyorsun o yuzden dokunmatik klavyesinden çekinme.
    son olarakta 15 ün içinde A10 gelecek o zaman al derim fiyat 1200 e düşer. A10 la beraber 10.2 yazılım gelecek ki o zaman süper olur çünkü android 4.2.2. uygulamaların hepsi kullanılabilir olacak.

A10 kasımda cıkacak dıye bılıyorum ben acaba benmı yanlıs hatırlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Aristo'nun ne zaman çıkacağı henüz belli değil. Bir de yan sanayii pillere pek bel bağlamamak gerek, crackberry'de okuduğuma göre böyle bir pilin etiketinin altında daha düşük kapasiteli bir hücre çıkmış, ama bir başka kullanan da pil ömrünü ciddi niktarda arttırdığını yazmış. Görünen o ki bu ikinci pil iş biraz şans. Ayrıca Aristo da pil çıkmıyor bildiğim kadarıyla.
    Forumlarda okuduğum kadarıyla blackberry maps bazı ülkeleri henüz kapsamıyor, örneğin Danimarka'da çalışmıyormuş. Türkiye için durum nedir, araştırdım ama bir bilgi bulamadım. Sesli navigasyonu kullanabiliyor musunuz?

Android portlara çok bel bağlamıyorum, playbook kullandığım dönemde çalıştıramadığım uygulamalar oldu. Ama yine de jelly bean Runtime ile çalışan uygulama sayısı ve uyumluluk artacaktır. Bir de bildiğim kadarıyla şu anda BB10 native android kodları da çalıştırabilyor, ama bunun için sizin dev. Account alıp uygulamayı kendinizin imzalamanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan0075 -- 28 Temmuz 2013; 16:27:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Crackberry tr ye gonderım yapıyor ben 1 aydır yuksek mahlı batarya kullanıyorum 2680 mah gold batary orjınalınden cok cok ıyı guhde 2 kez sarj ederken orjınalını sımdı bununla 1 gunu rahat cıkarıyorum ben bırde asırı yogun kullanıyorum en az 4 saat konusmam oluyor gunde

• erkan0075 kullanıcısına yanıt
    Tlefonda BB haritalar var. ama TOM TOM destekli. kesinlikle sesli bir uygulama ama sular seller gibi türkçe bilmiyor. ingiliz aksanı ile türkçe konuşuyor. Bugün sorun üzerine özellikle kullandım hayet başarılı
  • Bunu bulamayan ülkeler var, en azından kırık ta olsa Türkçe konuşuyor.
    Iphone sesli navigasyon da aksanlı konuşuyor, sentetik ses olduğu için yapacak bir şey yok. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan0075 -- 28 Temmuz 2013; 21:49:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sindirgi

Crackberry tr ye gonderım yapıyor ben 1 aydır yuksek mahlı batarya kullanıyorum 2680 mah gold batary orjınalınden cok cok ıyı guhde 2 kez sarj ederken orjınalını sımdı bununla 1 gunu rahat cıkarıyorum ben bırde asırı yogun kullanıyorum en az 4 saat konusmam oluyor gunde

Hocam nerden sipariş ettin söyler mısın. Bende sipariş etmek ıstıyorum da :)

• arkadaşları 5 ay z10 beyaz kullandıktan sonra 3g den beri ıphone kullanan biri olarak ıphone 5 beyaz 32 gb tekrar geçtim ve bu telefonun tek artısı bence klavyesi ve oh be dünya varmış dedim uygulama olarak işkence çekmişim tam dolu 5 ay...saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 41fb4141

arkadaşları 5 ay z10 beyaz kullandıktan sonra 3g den beri ıphone kullanan biri olarak ıphone 5 beyaz 32 gb tekrar geçtim ve bu telefonun tek artısı bence klavyesi ve oh be dünya varmış dedim uygulama olarak işkence çekmişim tam dolu 5 ay...saygılar

Tam benimde sabrımın dolma noktaları :)
    Daha çok artısı olmalı, sarjı uzun gitmeli, takılmamalı, hızlı olmalı
    ama yok, klavye dışı ve android'e göre arka plan kontrolü ve güvenlik dışı artısı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybatuhan

quote:

arkadaşları 5 ay z10 beyaz kullandıktan sonra 3g den beri ıphone kullanan biri olarak ıphone 5 beyaz 32 gb tekrar geçtim ve bu telefonun tek artısı bence klavyesi ve oh be dünya varmış dedim uygulama olarak işkence çekmişim tam dolu 5 ay...saygılar

ama yok, klavye dışı ve android'e göre arka plan kontrolü ve güvenlik dışı artısı yok

Takılma yok çok stabil ve gayet hızlı diye bir çok yorum okudum Z10 kullananlarda ?
  • arkadaşlar bu z10 browser da biadres yazıp enter ladığımda arama sayfalarında arıyor. örn:google veya bing

.com uzantısı olmadan enterlayamıyorum...
  • Port ettiğimiz instagramda yorum atamıyorum mesela :) bu ifadeyi yapmak mümkün olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖLÜCÜ -- 29 Temmuz 2013; 15:21:18 >
  • riprap R kullanıcısına yanıt
    Tekrar test için ayarları açtım 3sn bekledi,
    uygulama içinde takılma olmuyor ancak ayarlar, Hub arasında takılmalar yapıyor, restart ediyorum cihazı bu sebep ile
    ayrıca pil tüketimi başarılı değil
  • hub'daki bildirimleri tek seferde silebileceğimiz bir yol var mı ?
    çoklu seçim yapılabiliyor ama ben tek hamleyle tüm bildirimleri silmekten bahsediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadPoets

hub'daki bildirimleri tek seferde silebileceğimiz bir yol var mı ?
    çoklu seçim yapılabiliyor ama ben tek hamleyle tüm bildirimleri silmekten bahsediyorum.

Hub da Tarihe basılı tutun, yanda "Öncekileri Okundu Say" seçeneği çıkacak. Ona tıkladığınızda hepsi okunmuş sayılır.

Edit : Siz silmek istemişsiniz sanırım. Aynı yöntem ile sil seçeneği de çıkıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkEternal -- 29 Temmuz 2013; 16:48:42 >
  • DarkEternal kullanıcısına yanıt
    hallettim, tşk.ler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybatuhan

quote:

Bende alma arifesindeyim. Mesajlarini okuyunca tereddute düstüm simdi.

• Ben de tam tersi, klavyesini hiç beğenmedim. Sürekli yanlış harflere basıyorum. Tahmin yeteneği çok kötü. Yanlış yazılan harfe konumlanmak işkence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParacelciuS

Ben de tam tersi, klavyesini hiç beğenmedim. Sürekli yanlış harflere basıyorum. Tahmin yeteneği çok kötü. Yanlış yazılan harfe konumlanmak işkence.

Bende klavyeli BlackBerry'den gecis yapacam. Yazma konusunda cok problem yasarmiyim?

• Açıkçası klavyeli bberry çok kullanmadım. Ben onu da pek sevmiyordum.
    Kullandığım en iyi fiziksel klavye N97 deydi.
    Sanal klavye olarak Iphone çok ileride bence.
    Kesinlikle bir yerlerde denemelisin. Klavyeyi çok kullanıyorsan sinir edebilir.
  • ParacelciuS P kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar klavyesi dokunmatik tellerin içinde en mükemmeli iphone falan demeyin 10 yaşındaki çocukların elleri basabilir anca.bb10 da geyet klavye iyi.
    klavyeden şikayeti olanlar ayarlar kısmında gerekli ayarları yaptıkları zaman klavyenin ne kadar işlevli olduğunu göreceklerdir.

evet uygulama cidden kısıtlı ancak bb cihazlar zaten oyun uygulama için değil.yazı yazmalı mail v.s için iyi.facebook ve twetter
    hım dersenizki ee peki neden bu kadar pahalı buda bence kullanıcı kitlesi ile alakalı.
    bence 4.2.2 gibi bir sistemede geçmemeli yada uyum göstermemeli mutlaka stabilite kaybolacaktır.

bb cihaznın en güzel yanı öyle simitçide ortaokul çocuklarının elinde görülmemesi :)
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.