Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.059
Cevap
28
Favori
286.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle ve kesinlikle çok KARİZMA bir telefon,
    fonksiyon ve özellik olarak baktığınızda ve fiyatı ile kıyasladığıızda ALINABİLİR telefonlar içinde ilk 3 e girer.
    2-3 aylıklarını 900-1150 arası alabilirsiniz.
    Market uygulamalarında çok eksik var ama!!!
    apk (android 2.3.3) uygulamaların uzantılarını converterlar aracılığı ile .bar uzantılı yaparsanız kullanabilirsiniz,
    Örnek olarak bende var olan
    * Fizy
    * Lig tv
    * sahibinden
    * Flipboard
    * DHA
    gibi gibi uygulamaları rahat rahat kullanıyorum.
    bir sonraki sürüm 10.2 de ise android 4.2.2 jealy beam uygulamaları kullanabileceksiniz.
    Telefonların bazılarında batarya %20-30 gibiyken uyarı vermeden kapanıyordu ama dün sızdırılan 10.1.0.4633 yazılımı ile bu sorun bitti.
    S4 de olan bir özellik var ki muhteşem???
    5 kişi foto çekilin ama 2 tanesinin gözü kapalı çıksın hiç sorun değil hemen düzeltebiliyorsunuz.
    şarj 1 gün rahat rahat gidiyor.
    telefonun arka kapağı nasıl bir madde ise arabanın göğüslüğüne resmen yapışıyor KAYDIRMAZLAR gibi.
    telefon görüşmelerini HD ses kalitesi ile yapıyorsunuz o kadar net.
    ön kamerası da başarılı, ekran fotosu alma, arayana ses ve bildirim ışığı verme, HUB vb sayamayacağım çok fazla artıları var. Ben iphone 4s ten geçtim pişmanda değilim. Farklı olmayı sevdiğim içinde olabilir. ama iphone 5, HTC one, S4 veya xperia Z bırakılıpta alınmaz. ama s3, iphone 4 veya 4s, veya daha alt telefonlarla düşünmeden değişin derim.

• erkan0075 kullanıcısına yanıt
    Hocam maximum karttan haberim yoktu, dediğiniz gibi ise bence daha da güzel fırsat.

Peki; n11'de bonus karta kampanya oluyor mu?
  • Merhaba, dün 11:52'de yazdığım mesajdaki ilk ik soruma yanıt verebilir misiniz? Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için tşk ederim arkadaşlar ben galaxy s4 ten geçicem bıktıp androidden uygulamaları çöp

Tadı damağımda kalan bi webOS bide ios'tu Blacberry'de denemek istiyorum youtubetan baktığıma göre çok iyi geliyor bana
    ekranı ikonların kalitesi tasarımları vs

bugün alıcam inşAllah bitane
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akay KLC

Cevaplar için tşk ederim arkadaşlar ben galaxy s4 ten geçicem bıktıp androidden uygulamaları çöp

Tadı damağımda kalan bi webOS bide ios'tu Blacberry'de denemek istiyorum youtubetan baktığıma göre çok iyi geliyor bana

Karar vediniz mi? İkinci el mi almayı düşünüyorsunuz yoksa sıfır mı alacaksınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Cevaplar için tşk ederim arkadaşlar ben galaxy s4 ten geçicem bıktıp androidden uygulamaları çöp

Karar vediniz mi? İkinci el mi almayı düşünüyorsunuz yoksa sıfır mı alacaksınız?

sıfır aldım hocam şu an sarjda cok uyguna aldım diyebilirim mobiltel garantili 960 tl son cihazdı ben aldım dehşet bir pazarlık yaptım

• İşbankası internet bankacılığına da 22 TL hediye çeki veriyor bildiğim kadarıyla. Bu kampanyalar 31 Temmuz tarihine dek geçerli. HB ise worldcardda %10 puan veriyor. N11 ise zaman zaman farklı kredi kartlarına kampanya yapıyor. Bir süre sonra bonusa da yapacaktır tahminim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada store'dan cihaza ne yüklenmeli ilk etapta siz daha iyi biliyorsunuzdur
    ses kaydı önemli benim için bunu yapan bi app varmı acaba
  • quote:

quote:

quote:

sıfır aldım hocam şu an sarjda cok uyguna aldım diyebilirim mobiltel garantili 960 tl son cihazdı ben aldım dehşet bir pazarlık yaptım

Sifiri 960 tl ye ve avea garantili cihazi nerden aldini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın...

• g.antepten bi avea shoptan aldım

@riprap

@Kef14 tşk ederim hocam
  • quote:

g.antepten bi avea shoptan aldım

@riprap

@Kef14 tşk ederim hocam

Hocam gule gule kullanin ayni fiyattan veriyorsa bende alabilirim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riprap -- 27 Temmuz 2013; 16:11:02 >
  • @riprap Hocam sadece bir tane vardınonu da ben aldım inanın
  • Teşhir malıdır.
  • quote:

bu arada store'dan cihaza ne yüklenmeli ilk etapta siz daha iyi biliyorsunuzdur
    ses kaydı önemli benim için bunu yapan bi app varmı acaba

BlackBerry World de Parrot dıye bir uygulama var onu önerebilirim.

• arkadaşlar whatsapp profil resmini nereeden değiştiriyoruz ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: powersky

arkadaşlar whatsapp profil resmini nereeden değiştiriyoruz ya ?

WhatsApp`ı aç,sonra ekranın üzerinden elini aşağı doğru indir, ayarlar kısmında profil var ordan düzenlenecek

• .vcf formatlı rehberi nasıl atıyoruz arkadaşlar dosya yöneticisinden açtığımda sadece 1 kişi gösteriyor normalde 700 kişi var rehberim de
    ARKADAŞIM
    sen sorunca hemen kapağı açıp baktım toz moz yok, arka kapak zaten farklı bir plastik hem boşluksuz kapanıyor hemde ele yapışıyor ince çabuk kırılırmış gibi bir havası var ama çok esnek,
    2. soruna gelince bu cihazda gorilla glass ekran var, bazı siteler de farklı yazıyor hatta flash player yok diyen site bile var ama bu telefonda flash var. ayrıca ben daha bugün sabah taktırdım filmi. mat taktırdım ve çıkartmayı düşünüyorum. eğer temiz kullanıyorsan filmsiz kullanmak daha keyifli.
    3. soru na gelince
    tüm gün wi-fi ve 3g açık, ortalama 3g de 40 dakıka telefon konusması, whats app tan en az 30 mesaj, hurriyet ve dha gibi sitelerden yarım saat haber okuma, sahibinden com vb sitelerde gezinme, günlük foto kullanımı, tüm gün rahat rahat yetiyor. %20 civarı kalıyor akşam eve gelince ben yeniden fulluyorum.
    ayrıca 1800 mA pil var ama piyasada 2700 mA lik varmış (ben görmedim) 2 gün diyorlar forumlarda ben yalancısıyım.
    klavye çok farklı aynı anda 3-5 tahmin veriyor onceden seçebiliyorsun o yuzden dokunmatik klavyesinden çekinme.
    son olarakta 15 ün içinde A10 gelecek o zaman al derim fiyat 1200 e düşer. A10 la beraber 10.2 yazılım gelecek ki o zaman süper olur çünkü android 4.2.2. uygulamaların hepsi kullanılabilir olacak.

Merhaba, ilk sorunuza cevap veriyorum. Bende pek toz girmiyor. Kapağı çıkıp da toz girmeyen telefon bulmak çok zor ne yazık ki.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.