Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.059
Cevap
28
Favori
286.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mernis35

quote:

Orijinalden alıntı: sindirgi

Ben yuklemedım gormedı telefon bnm sıkıntılı bıraz stl100 2 tr modellerı stl100 1 operatorler bu cıhaza gonderım yapıyorum bnmkı model farklılıgından almıyor lınkle fabrıka ayarlarına donup telefonu sıfırlıyorum back up alıp ama hattımı ıcınden cıkarmıs oluyorum uk vodafon cıkıyo zaten ıngıltereden gelme oldugu ıcu. Oyle yapıp yukluyorum gece cok ugrastım olmadı vodafone uk kullananlarda alamaıs bende onlar hangısı alıyorsa bende aynı guncellemeyı alıyorum bakalım bu gece deneyecegım

sonçtan birbirimizi haberdar edelim. öğleden sonra bende yüklerim haber veririm

Ben suan yukluyorum bakalım sonuclaeı ıletıcem sıze

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben yeni birşey göremedim ancak blackberry HUB daki whatzup çalışmaz oldu boş ekran gösteriyo.. Oluştura basıyorum tepki vermiyo hiç... anca whatzupın kendisine gidip açabiliyorum.. benim mi bi yanlışım var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 30 Temmuz 2013; 17:09:41 >
  • Yeni güncelleme için "maintenance release" diyorlar. Yeni özellik beklemeyin düzeltmeler vardır.
  • en sonunda düzeldi ya
    inanın blackberry logosu tam 2 saat kaldı, bataryayı filan çıkarmıştım. şimdi güncelleme bitti yazısı geldi, ve sorunsuz çalışıyor.
  • Bu arada bütün sms'lerim silinmiş.. önceki 2 güncellemede bu olmamıştı....
  • bende hiç bir sorun yok, eğitim uygulamaları ikonu (uygulaması gelmiş bunu kurduğumu hatırlamıyorum, ilginç

yeniden başlatmada mavi blackberry logosunda takılı kalanlar endişe etmesin, çok çok uzun bir süre beklemek gerekiyor, telefonunuzu mutlka güç kaynağına bağlı tutun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadPoets

hay güncellemesine ya
    telefon açılmıyor artık. mavi logoda takılı kalıyor, kapatma tuşu da işe yaramıyor, bataryayı çokarıp başlattım yine mavi logoda kalıyor. ne yapacam bilmiyorum

kardeşim aynı durum bendede oldu güncelleme yaptıktan sonra mavi blackberry logosunun orda dondu kaldı %100 olduğu halde kaçdefa bataryayı çıkarıp taktım nafile yarım saattir bekliyor halen o şekilde telefon açılmıyor güncellemeden sonra yardım lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: utkupolat

quote:

hay güncellemesine ya
    telefon açılmıyor artık. mavi logoda takılı kalıyor, kapatma tuşu da işe yaramıyor, bataryayı çokarıp başlattım yine mavi logoda kalıyor. ne yapacam bilmiyorum

kardeşim aynı durum bendede oldu güncelleme yaptıktan sonra mavi blackberry logosunun orda dondu kaldı %100 olduğu halde kaçdefa bataryayı çıkarıp taktım nafile yarım saattir bekliyor halen o şekilde telefon açılmıyor güncellemeden sonra yardım lütfen

2 saate yakın bekledim sonra açıldı. bataryayı sakın bir daha çıkarmayın ve sabırla bekleyin. düzeliyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: utkupolat

quote:

hay güncellemesine ya

2 saate yakın bekledim sonra açıldı. bataryayı sakın bir daha çıkarmayın ve sabırla bekleyin. düzeliyor.

bu ne saçma birşeydir kardeşim böyle ya insanların işi gücü var 150-200 mb lık bir güncellemenin yüklemsi nerde görülmüş 2 saat :/ bekleyeceğiz bakalaım teşekkür ederim

• Ota güncellemeyi nasıl yapıyorsunuz bir de onu söyleseniz de 2 saatte biz beklesek hani :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

Ben yeni birşey göremedim ancak blackberry HUB daki whatzup çalışmaz oldu boş ekran gösteriyo.. Oluştura basıyorum tepki vermiyo hiç... anca whatzupın kendisine gidip açabiliyorum.. benim mi bi yanlışım var ?

Doğu kardes bendede aynı sorun

• quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Orijinalden alıntı: ybatuhan

quote:

Orijinalden alıntı: 41fb4141

arkadaşları 5 ay z10 beyaz kullandıktan sonra 3g den beri ıphone kullanan biri olarak ıphone 5 beyaz 32 gb tekrar geçtim ve bu telefonun tek artısı bence klavyesi ve oh be dünya varmış dedim uygulama olarak işkence çekmişim tam dolu 5 ay...saygılar

Tam benimde sabrımın dolma noktaları :)
    Daha çok artısı olmalı, sarjı uzun gitmeli, takılmamalı, hızlı olmalı
    ama yok, klavye dışı ve android'e göre arka plan kontrolü ve güvenlik dışı artısı yok

Bende alma arifesindeyim. Mesajlarini okuyunca tereddute düstüm simdi.

Sorun ne anlıyorum sonuçta yeni bir ısletım sistemi tabi ki hatalar olacak bıkmadınız mi sımıtcı tlf nu ıphone dan.Hic kafan karışmasın kardeşim ben sonuna kadar memnunum al bence

• quote:

Orijinalden alıntı: cmlkurt

quote:

Ben yeni birşey göremedim ancak blackberry HUB daki whatzup çalışmaz oldu boş ekran gösteriyo.. Oluştura basıyorum tepki vermiyo hiç... anca whatzupın kendisine gidip açabiliyorum.. benim mi bi yanlışım var ?

Son güncelleme sorunlu sanırım gördüğüm kadarı ile?

• Crackberry'de benzer sıkıntıyı anlatanlar mevcut. Yalnız değilsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

quote:

quote:

Telefonu yeniden başlattım düzeldi arkadaşlar sıkıntı yok panik yok :)

• Aslında mantık basit.. yazılım yükledikten sonra cihazı yeniden başlatmanız gerektiğini söylüyo.. siz yeniden başlattıktan bir süre sonra daha yeniden başlatmanız gerekiyo... 2. yeniden başlkatmadan sonra Blackberry HUB bölmesindeki Whatzupp ekranım geri geldi... PC mantığı.. telefon saçmalıyorsa eğer yeniden başlatıcaksınız... :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

quote:

quote:

Telefonu yeniden başlattım düzeldi arkadaşlar sıkıntı yok panik yok :)

aynen yeniden başlat çözüm bu

• arkadaşlar konu sahibi olarak size bir teklifim var bir bb10 bbm grubu kuralım ordada gün içinde fikir alışverişi yapalım ne dersiniz ?
  • esperer kullanıcısına yanıt
    olur.. bunu nasıl yapıcaktık ? Hem tanışmış oluruzz...
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.