Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.059
Cevap
28
Favori
286.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben tam 5 ay kullandım bu htalara daha katlanmıcam..babamın mı blackberry.iphone iphone gerisi boşşşş ios ios
  • Kadır kardesım Allah acısını göstermesin
    Hayırlı omurler nasip etsin yenı grubu ne zaman kuruyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaliteli Z10 kılıfı önerisi olan var mı?
  • DarkEternal kullanıcısına yanıt
    ben bu fotoğraftakini kullanıyorum, hem minik silecek bezi koymak için de yeri var, memnunum.
    araç şarjı ve cama tutturma aparatı ile beraber ebay'den almıştım.

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU
  • DeadPoets kullanıcısına yanıt
    Türkiye de kaliteli satan var mı acaba internetten?
    aldığım zamanlar ülkemizde aynılarını bulamamıştım ama şimdi belki getirip satan mağazalar vardır. genelde dikey flip kapak denilen kılıflardan var ülkemizde.
  • DeadPoets kullanıcısına yanıt
    Ben şu an kılıf kullanmıyorum, bana daha rahat geliyor. Ama böyle devam edersem oldukça kısa sürede eskiyecek sanırım değil mi?
    kullanışınıza bağlı. temiz kullandıktan sonra, darbe aldırmadıktan sonra eskiyeceğini zannetmem. ben genelde kılıfla kullanıyorum ama kılıfsız kullandığımda daha özenli oluyorum, ekran koruyucusu kullanmayı sevmiyorum o nedenle de biraz kılıfla kullanmaktan yanayım, kasa olarak diğer telefonlardan malzeme kalitesi daha iyi bence.
  • Arkadaşlar 10.1.0.4181 güncellemeyi yaptım, Saat 06:00 gibi şarj dan aldım teli saat 11;40 ekran en kısıktan bir tık ileride şuan şarj %38 herhangi aktif kullanım yapmadım nete, face girmedim ye veya oyun oynamadım normalmidir ? Güncellemeden önce oyun da oynasam geceye kadar yetiyordu
  • Son güncelleme den sonra sarjı hızlı boşalan varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: Akay KLC

Son güncelleme den sonra sarjı hızlı boşalan varmı

Boşalıyor + ısınıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: iemir

quote:

Son güncelleme den sonra sarjı hızlı boşalan varmı

Boşalıyor + ısınıyor

Isınma bende de oluyor ama aşırı degil

• İlk dönem telefonun aktivitesinin artması ve buna bağlı pil boşalması normalmiş. Cihazın kendi içinde veri tabanların ve dosyaları indekslemesinden kaynaklıymış. Bu ilk dönemi atlattıktan sonra telefonu tekrar başlatıp sonra pil kullanımı ölçümü yaparsanız daha doğru bir veriye erişmiş oluruz. daha sonra pil tüketiminiz nasıl değişti haber verebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan0075 -- 1 Ağustos 2013; 12:57:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan0075

İlk dönem telefonun aktivitesinin artması ve buna bağlı pil boşalması normalmiş. Cihazın kendi içinde veri tabanların ve dosyaları indekslemesinden kaynaklıymış. Bu ilk dönemi atlattıktan sonra telefonu tekrar başlatıp sonra pil kullanımı ölçümü yaparsanız daha doğru bir veriye erişmiş oluruz. daha sonra pil tüketiminiz nasıl değişti haber verebilir misiniz?

Dun aksam cıhazı guncelledım yenıden başlattım gece saat 1e kadar kurcalladım sarj 20'nın altına düştü sarja taktım sabah 9 gıbı
    Sarjdan cıkardım bıraz kurcaladım 1 saat kadar sonra bekleme moduna aldım 20 30 dk sonra sarj 40'lara gerılemıstı 20 30 dk daha webte takıldım 20ye gerıledı parlaklıgı kıstım bırden 40a cıktı su an da 23 te beklemede kaldı tabı 30 dk yanı cıhaz bekleme modunda bıle cok sarj yiyor

• Ben tam 4 aydır kılıfsız kullanıyorım sadece ekran koruyucu var 2 defada zamına dusurdum zerre cızık yok zerre ezılmr yok kasa cok salam ıcınız rahat olsun sıkıntı olmaz o kadar para verıpde ıskence cekerek kullanmaya gerek yok paralı anahtarlı cebımr bıle koydugum oluyor o kadar dıkkat etmıyorum sukur kılcal cızık bıle yok sakınan goze cop batar mısalı heralde benımkısı

Giiti gidiyor'da var.
  • quote:

quote:

İlk dönem telefonun aktivitesinin artması ve buna bağlı pil boşalması normalmiş. Cihazın kendi içinde veri tabanların ve dosyaları indekslemesinden kaynaklıymış. Bu ilk dönemi atlattıktan sonra telefonu tekrar başlatıp sonra pil kullanımı ölçümü yaparsanız daha doğru bir veriye erişmiş oluruz. daha sonra pil tüketiminiz nasıl değişti haber verebilir misiniz?

Dun aksam cıhazı guncelledım yenıden başlattım gece saat 1e kadar kurcalladım sarj 20'nın altına düştü sarja taktım sabah 9 gıbı
    Sarjdan cıkardım bıraz kurcaladım 1 saat kadar sonra bekleme moduna aldım 20 30 dk sonra sarj 40'lara gerılemıstı 20 30 dk daha webte takıldım 20ye gerıledı parlaklıgı kıstım bırden 40a cıktı su an da 23 te beklemede kaldı tabı 30 dk yanı cıhaz bekleme modunda bıle cok sarj yiyor

Pil yüzdesini nasıl görüyorsunuz?

• çok kişinin bir önceki güncellemeden sonra şikayetçi olduğu batarya % 20'nin altına düştüğünde kapanma ve bataryayı doldurmak mecburiyetinde kalmaları olayı bende yoktu ama bu son güncellemeden sonra bende de başladı. keşke güncellemeyi yapmasaydım, diğer sorun yaşayanların aynı durumu devam ediyor mu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

quote:

quote:

Ayarlar / hakkında / donanım

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

quote:

quote:

Bu uygulama da guzel

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.