Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.059
Cevap
28
Favori
286.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar iphone 4 sahibiyim 3 yıldır kullanıyorum cok da memnunum s3 te kullandım bence en iyi stabil en iyi oyun oynanabilen en akıcı telefon iphone.Ama telefonum da eskidi artık iphone 5 yada z10 düşünüyorum sizce pişman olur muyum mercedesden inip serceye binmek gibi olur mu oyun oynamayı film izlemeyi cok severim bb10 da pc de ki filmleri acmak için program var mı acaba vlc vs gibi iphone kalitesinde oyunlar var mı ?son olarak fa bb10 un flash playerli sayfaları açtığını sitelerdeki androidle veya iphone ile izleyemedigimiz videoları izleyebildigimizi duydum doğru mudur?cevaplarsanız sevinirim teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonuna ışık vurunca noktanokta pıxeller çıkıyor. Böyle yukardan aşağıya noktalar...ekranmı bozuk

• hakankabaoglu kullanıcısına yanıt
    Şu kısmını cevaplayabilirim film izlemediğim için. Flash playerlar gerektirenleri aynı pc deki gibi sorun açıyor, videolar olsun, oyunlar olsun...
  • Güncellemeyi indirdim ama her hangi bir değişiklik fark etmedim.
  • ARKADAŞLAR TELEFONUMDA 10.1.0.4651 SÜRÜMÜ YÜKLÜ OLMASINA RAGMEN BATARYA SORUNU DÜZELMEDİ VE %42 GİBİ KAPANIYOR NE YAPMALIYIM??
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakankabaoglu

Arkadaslar iphone 4 sahibiyim 3 yıldır kullanıyorum cok da memnunum s3 te kullandım bence en iyi stabil en iyi oyun oynanabilen en akıcı telefon iphone.Ama telefonum da eskidi artık iphone 5 yada z10 düşünüyorum sizce pişman olur muyum mercedesden inip serceye binmek gibi olur mu oyun oynamayı film izlemeyi cok severim bb10 da pc de ki filmleri acmak için program var mı acaba vlc vs gibi iphone kalitesinde oyunlar var mı ?son olarak fa bb10 un flash playerli sayfaları açtığını sitelerdeki androidle veya iphone ile izleyemedigimiz videoları izleyebildigimizi duydum doğru mudur?cevaplarsanız sevinirim teşekkürler

Hocam bence iki telefonu da kullanan birisi olarak iphone derim :) şu an bulaşma bence Blackberry'e. Belki 1 sene sonra sistem oturursa geçilebilir. Ama şu an iphone ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: lerolande

quote:

Orijinalden alıntı: hakankabaoglu

Arkadaslar iphone 4 sahibiyim 3 yıldır kullanıyorum cok da memnunum s3 te kullandım bence en iyi stabil en iyi oyun oynanabilen en akıcı telefon iphone.Ama telefonum da eskidi artık iphone 5 yada z10 düşünüyorum sizce pişman olur muyum mercedesden inip serceye binmek gibi olur mu oyun oynamayı film izlemeyi cok severim bb10 da pc de ki filmleri acmak için program var mı acaba vlc vs gibi iphone kalitesinde oyunlar var mı ?son olarak fa bb10 un flash playerli sayfaları açtığını sitelerdeki androidle veya iphone ile izleyemedigimiz videoları izleyebildigimizi duydum doğru mudur?cevaplarsanız sevinirim teşekkürler

Hocam bence iki telefonu da kullanan birisi olarak iphone derim :) şu an bulaşma bence Blackberry'e. Belki 1 sene sonra sistem oturursa geçilebilir. Ama şu an iphone ;)

O zaman su yeni çıkacak iphone yi bekleyelim hocam bb almayı düşünüyordum ama burada okuduğum yazılım sorunları ve batarya sorunlarından sonra vazgeçtim ben iphone 4 ü aldığım ilk günden bu yana ne yazılım ne de donanım sorunu yasadım cok memnunum da bir farklılık yapsam mı diye düşünüyordum vazgeçtim bunları okuduktan sonra iphone ye devam:)

• i5 kesinlikle..BB Z10'la iddialı bir çıkış yapmak istedi fakat başaramadı, buda son kullanıcıya direk market ve güncelleme olarak yansıyacaktır.
    Bunun dışında kasa şık fakat kalın ve ağır (i5 kullananlara göre en azından)
    Ayrıca fiyat etiketlendirmesi çok komik, 1500-2000 TL aralığında kimse gidip bu telefonu almaz (yıllık satış istatisklerine bknz.) Hem piyasanın gerisinde kalacaksın hem i5'le S4'le aynı fiyata telefon satacaksın..sonuç;işlerin yolunda gitmemesi doğal olarak.

• ARKADAŞLAR TELEFONUMDA 10.1.0.4651 SÜRÜMÜ YÜKLÜ OLMASINA RAGMEN BATARYA SORUNU DÜZELMEDİ VE %42 GİBİ KAPANIYOR NE YAPMALIYIM??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrkarahan

ARKADAŞLAR TELEFONUMDA 10.1.0.4651 SÜRÜMÜ YÜKLÜ OLMASINA RAGMEN BATARYA SORUNU DÜZELMEDİ VE %42 GİBİ KAPANIYOR NE YAPMALIYIM??

4633 yükleyip bataryayı bitirin.sonra pili cıkarıp takmayın.2 3 saat bekleyin. Sonra takın.Tamamdır:-)

• Neden Z10'dan nefret ediyorum? Bölüm II. Çok güzel bir video.

http://t.crackberry.com/why-i-still-hate-blackberry-z10

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gruba ne oldu?

• arkadaslar bende yakında aranıza katılacagım.bana bı kac kendı kullandıgınız kılıf onerısınde bulunurmusunuz.sanalpazarda olanlar olursa ıyı olur.telefonun ıncelıgını zerafetını gıdermesın yeter.tesekkurler sımdıden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadir Kaan

Gruba ne oldu?

grup yalan oldu herha

• Ne güzel yazıyorduk.. Birden kapandı..

• enteresan bir arka kapak

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamtamam

enteresan bir arka kapak

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU

varmı baska kapak onerısı olan arkadaslar kullandıklarınızdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadir Kaan

Ne güzel yazıyorduk.. Birden kapandı..

dostlar özür diliyorum...
    bugün bebeğim oldu.o ara siz yazarken dın dın dın yapınca gruptan çıkayım derken grubu sil demişim :(dostlar özür diliyorum...
    bugün bebeğim oldu.o ara siz yazarken dın dın dın yapınca gruptan çıkayım derken grubu sil demişim :(
  • http://www.dr.com.tr/Elektronik/BlackBerry-Z10-Micro-Fibre-Kilif-Gri//Telefon/Aksesuarlar/Blackberry-Aksesuarlari/urunno=0000000439842

http://www.b bturkshop.com/index.php?route=product/product&path=130_131&product_id=143

su ıkı kılıftan kullanan varmıdır.bırde ıkıncı lınktekı derı olanı daha ucuza bulabılecegımız bı yer varmıdır bılen varmı acaba.

ıkıncı lınktekı b b arasındakı boslugu sılersenız acılacak lınk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuk666 -- 1 Ağustos 2013; 0:22:36 >

• Tebrik ederim. Allah Analı Babalı büyütsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan0075 -- 1 Ağustos 2013; 0:34:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.