Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.059
Cevap
28
Favori
286.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alp-tezcan@hotmail.com

quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

quote:

Pil göstergesinin yanında N gibi bir simge var, bu nedir?

NFC nın acık oldugunu gösterir boş yere açık kalmasın şarjınızı tüketir.

Tamam, kapattım gitti, 2g ile kullanıyorum, şarz süresi için başka öneriniz var mı?

Parlaklığı %70 de kullanın otomatik yapmayın, aydınlatma zaman aşımını da 10 sn gibi bı süre yapın bence. açık uygulama bırakmayın, şebeke seçimini 3g veya 2g olarak degıl sadece 2 g yapın, zaten akılllı telefonların sarj suresini kısaltan sey oyun görüşme uygulamalar harıcı buyuk çogunlugu ekran.

İlginiz için teşekkür ederim, dediklerinizi yaptım, günde ortalama 20 dakika konuşma, 40-50 mesaj ve ara sıra interntte girerim, bu şekilde akşama kadar gitsin yeter bana, daha iphone 4s kulandım akşama doğru 4 gibi şarj bitip kapanıyordu. İnşallah bunda sıkıntı çıkmaz....

• 2g kullanınca internet yavaş olmaz mı?
  • Arkadaşlar merhaba ben şimdi aplle iphone 4 ten blackberyy z10 terfi düşünüyorum en büyük neden fiyatı ve donanimi ama bunun yanında uygulama ve güncelleme olarak nasıl bir telefon gerçi 2 ci el alıcam sizde biliyorsunuzki 2 ci el fiyatları makul 900 tl lerde neden bu kadar makul.Birde tel avea garantili olacak bununn bir sıkıntısı olurmu acaba.

Bilgilerinizle beni doyurmanızı temmeni ederek SAYGILAR.
  • DarkEternal kullanıcısına yanıt
    ben turkcell hat ile 2 g de kullanıyorum 3g ye göre yavaş tabiki ama işinizi görür ,3g de şarj inanılmaz çabuk bitiyor ve cihaz çok ısınıyor
  • dark_dewil D kullanıcısına yanıt
    Uygulama yönünden ıos a göre çok çok geride ama her geçen gün çoğalıyor uygulama,Uygulama için alıyorsanız çok memnun kalmayabilirsiniz,telefon olarak çok çok güzel
    İkinci elleri evet 900 civarlarında,sıfır fiyatları da çok düştü 1400 tl den bulmak mümkün şuan,benim telefonumda avea dan alınma mobiltel garantili,şuan a kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım cihaz ile ilgili,tüm hatlar ile sorunsuz çalışıyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Pil göstergesinin yanında N gibi bir simge var, bu nedir?

NFC nın acık oldugunu gösterir boş yere açık kalmasın şarjınızı tüketir.

Tamam, kapattım gitti, 2g ile kullanıyorum, şarz süresi için başka öneriniz var mı?

Parlaklığı %70 de kullanın otomatik yapmayın, aydınlatma zaman aşımını da 10 sn gibi bı süre yapın bence. açık uygulama bırakmayın, şebeke seçimini 3g veya 2g olarak degıl sadece 2 g yapın, zaten akılllı telefonların sarj suresini kısaltan sey oyun görüşme uygulamalar harıcı buyuk çogunlugu ekran.

İlginiz için teşekkür ederim, dediklerinizi yaptım, günde ortalama 20 dakika konuşma, 40-50 mesaj ve ara sıra interntte girerim, bu şekilde akşama kadar gitsin yeter bana, daha iphone 4s kulandım akşama doğru 4 gibi şarj bitip kapanıyordu. İnşallah bunda sıkıntı çıkmaz....

Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Ben BatteryWatch programını kullanıorum günlük aylık batarya sürelerımı takıp edebiliorum saat kaçta ne kadar azalma var vs.. gibi programdan kontrol edıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: dark_dewil

Arkadaşlar merhaba ben şimdi aplle iphone 4 ten blackberyy z10 terfi düşünüyorum en büyük neden fiyatı ve donanimi ama bunun yanında uygulama ve güncelleme olarak nasıl bir telefon gerçi 2 ci el alıcam sizde biliyorsunuzki 2 ci el fiyatları makul 900 tl lerde neden bu kadar makul.Birde tel avea garantili olacak bununn bir sıkıntısı olurmu acaba.

Telefonu aldıktan sonra wipe edip sıfırlayın bence,temız bı sekılde 0 ayarında kullanıma başlarsınız, ayrıca **** adlı sitede androıd son sürüm uygularmaları nasıl port ediceğiniz anlatılıyor bı bakıp arastırabılırsınız. boylelıkle uygulama sorunuda ortadan kalkmıs oluyor.
  • quote:

Arkadaşlar merhaba ben şimdi aplle iphone 4 ten blackberyy z10 terfi düşünüyorum en büyük neden fiyatı ve donanimi ama bunun yanında uygulama ve güncelleme olarak nasıl bir telefon gerçi 2 ci el alıcam sizde biliyorsunuzki 2 ci el fiyatları makul 900 tl lerde neden bu kadar makul.Birde tel avea garantili olacak bununn bir sıkıntısı olurmu acaba.

Satılan cihazın Avea ile alakası yok, genel'de avea'dan satılan cihazlar Mobiltel yada Telpa garantili oluyor, bende yeni cihaz aldım, alırken Telpa garantili olmasını tercih ettim, bana göre Telpa garanti konusunda diğerlerinden çok iyi.....
  • quote:

quote:

Telefonu aldıktan sonra wipe edip sıfırlayın bence,temız bı sekılde 0 ayarında kullanıma başlarsınız, ayrıca **** adlı sitede androıd son sürüm uygularmaları nasıl port ediceğiniz anlatılıyor bı bakıp arastırabılırsınız. boylelıkle uygulama sorunuda ortadan kalkmıs oluyor.

BatteryWatch'i indiriyorum, önerdiğiniz site sansürlenmiş, onu ayırık olarak yazabilir misiniz?

• Mesaj yazarken çıkan önermeleri nasıl kapatırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kef14 kullanıcısına yanıt
    ayarlar,dil ve giriş,tahmin ve düzeltme ,düzeltme davranışı menüsünde
  • Kef14 kullanıcısına yanıt
    o konuda bilgim yok malesef ben hiç yükleme yapmadım.
  • Cevaplar için saolun arkadaşlar çekim gücü v.s iyimi ben çok birsey kulanmam facebook ve çeşitli arkadşlık programları bazı oyunlar o kaadar 850 tl ye anlaştık.Bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: therebeder

memnunmusun orhan q10 dan ,özellikle batarya durumu nedir ?

Teşekkürler hocam

Q10 u kullanmak daha nasip olmadı..yani kullanıyorum ama şebeke yok..bugün pasaporta kaydettirdim kısmetse açılmasını bekliyorum..bakalım yarın birgün açılınca kullanmaya başlayınca net değerleri bildirrim..
  • orkan_pp.1 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanırsın inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: therebeder

Hayırlı olsun güle güle kullanırsın inşallah.

teşekkürler hocam

blackberry sevdasına 9800 touch ile başladım daha sonra z10 şimdi q10...valla bende bağımlılık yaptı blacberry bilmemdir niye..ama arada ıphone ve androidi aramıyorum değil..
  • orkan_pp.1 kullanıcısına yanıt
    8100' den beri kullanıyorum,ne android aradım nede ıos :)blackberry bir tutkudur
  • internetten indirdiğim *.bar dosyalarını cihaza nasıl yükleyebilirim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kilidini açarkan facebook'daki etkinlik takvimini gösteriyor, bunu bu ekrandan nasıl kaldırabilirim...
  • Arkadaşlar bataryası daha dolu görünürken telefonu kapanan ve şarja bağlamadan açılmayanlar için kesin çözüm bir arkadaşında yazdığı gibi bataryayı çıkarıp 2 saat kadar bekleyip tekrar takmaktır. bizzat kendi problemimi bu yolla çözdüm.
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.