Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.059
Cevap
28
Favori
286.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atomlife

sizi arayan kişinin telefonu sim telefon rehberinde kayıtlı o yuzden.bütün blakberry lerde durum boyledir.sim telefon rehberini telefona aktarmamışsınız.akrarirsaniz problem cozulur.

inan ne demek istediğini anladım
  • Telefonunuza msj geldi yada cvpsız arama var... kırmızı LED ışığı yanıp sönüyo... sizde bu yanıp sönme ne kadar sürüyo.. ben süresiz zannediyorum ama bende bir 15 dk sonra falan sanırım kesiliyo.. artık uyarı vermiyo yani ? Fikri olan ? Dener misiniz bunu benim için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmlkurt

quote:

Orijinalden alıntı: atomlife

sizi arayan kişinin telefonu sim telefon rehberinde kayıtlı o yuzden.bütün blakberry lerde durum boyledir.sim telefon rehberini telefona aktarmamışsınız.akrarirsaniz problem cozulur.

inan ne demek istediğini anladım

Bence yanlis yazdiniz.ne demek istedigimi anlamadiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elefonun tasarı iyi,arayüzü güzel görünüyor fakat uygulama sıkıntısı alanları sıkacak gibi gözüküyor.ben olsaydım bir kaç ay bekler alırdım hem ucuzlar hemde uygulamalar azda olsa otururdu yerine(whatsaap şuanda aktif)

• adresinde Blackberry Z10 detaylı anlatımı mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casus916 -- 2 Eylül 2013; 9:41:17 >
  • batarya % 15-20 seviyesine geldiğinde telefon kapanıyor diye daha önce de yazmıştım.
    max battery optimizer uygulamasını 2 usd ödeyerek indirdim ve defalarca optimizasyonu yaptım.
    bu uygulamaya göre batarya % 85 kadar dolu olduğunda batarya full uyarısı geliyor.
    yani anladığım kadarıyla aslında % 15'de kapanıyor dediğimde o anda batarya gerçekten bitmiş oluyor ve gerçek değeri sıfır oluyor.
    telefonun ölçeğiyle bu uygulama ölçmesi arasında % 15 fark var, bunu nasıl gideririm bilmiyorum.
    crackberry de daha önce okuduğum gibi kalibrasyon yapmak için başka bir z10 bataryasını alıp bir kaç gün change etmek gerekecek ama başka z10 sahibi de yok etrafımda.
  • Darkchild kullanıcısına yanıt
    Bende bugün denedim ,15 20 dk led uyarı ışığı kesiliyor ve bunun için herhangi bir ayar yok malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: therebeder

Bende bugün denedim ,15 20 dk led uyarı ışığı kesiliyor ve bunun için herhangi bir ayar yok malesef

Evet ama olması gereken, aradan saatler geçse de o led ışığının yanıp sönmesi... Yazılımsal bir sorun mu acaba diye düşünüyorum...
  • Darkchild kullanıcısına yanıt
    10.2 sürüm yükleyen arkadaşlar vardı onlarda durum nedir ?
  • Arkadaslar format atacagım ama nasıl yedekleme yaparım onu bılmıyorum sd kart mevcut uygulamalar tekrardan ındırmeden nasıl gerı cıkar onları yedekleyebılır mıyım,bıraz aydınlatırmısınız?

• Arkadaşlar bu bataryanın %20 lerde kapanmasına halen bir çözüm bulamadınızmı??

Uzun süredir girmiyordur Z10 ana konuya halen aynı saçmalığın olmasına üzüldüm

Bu arada Z10 dan Q10 a geçiş yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

quote:

Orijinalden alıntı: therebeder

Evet ama olması gereken, aradan saatler geçse de o led ışığının yanıp sönmesi... Yazılımsal bir sorun mu acaba diye düşünüyorum...

Bu olay butun blackberrylerde oyledir hocam maksat o ledin saatlerce yanip pil tuketmemesi ve omrunu azaltmamasi icindir. Ama genede hic olmazsa kullaniciya onu komple acma secenegini sunsalarmis sevinirdim.

• android137 A kullanıcısına yanıt
    Pil tükenmemesi için LED yanıp sönme olayının kapanması aklıma geldi de en azından seçenek sunulmalıydı... LED yanmıyoken telin ekranını bi açıyorum 2 cvpsız çağrı 5 msj diyo... geriliyorumm :)
  • orkan_pp.1 kullanıcısına yanıt
    memnunmusun orhan q10 dan ,özellikle batarya durumu nedir ?
  • Bende bugün aldım, şuan için bir sorun yok, pil seviyesini yüzde olarak göstere biliyormuyuz.
  • Kef14 kullanıcısına yanıt
    malesef şuan için yok,hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • therebeder T kullanıcısına yanıt
    Pil göstergesinin yanında N gibi bir simge var, bu nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

NFC nın acık oldugunu gösterir boş yere açık kalmasın şarjınızı tüketir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp-tezcan@hotmail.com

quote:

Tamam, kapattım gitti, 2g ile kullanıyorum, şarz süresi için başka öneriniz var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alp-tezcan@hotmail.com

quote:

Tamam, kapattım gitti, 2g ile kullanıyorum, şarz süresi için başka öneriniz var mı?

Parlaklığı %70 de kullanın otomatik yapmayın, aydınlatma zaman aşımını da 10 sn gibi bı süre yapın bence. açık uygulama bırakmayın, şebeke seçimini 3g veya 2g olarak degıl sadece 2 g yapın, zaten akılllı telefonların sarj suresini kısaltan sey oyun görüşme uygulamalar harıcı buyuk çogunlugu ekran.

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.