Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.059
Cevap
28
Favori
286.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu yolla tango yüklenmiyor boşuna uğraşmayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pacos

Arkadaşlar bataryası daha dolu görünürken telefonu kapanan ve şarja bağlamadan açılmayanlar için kesin çözüm bir arkadaşında yazdığı gibi bataryayı çıkarıp 2 saat kadar bekleyip tekrar takmaktır. bizzat kendi problemimi bu yolla çözdüm.

Denemekte fayda var. Aksam yatarken cıkarırım. Sabah takarım. Olur biter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Z10 almak istiyorum ama malum biraz pahalı. İnternetten uyguna alabileceğim bi yer var mı? Ankara'dan bildiğiniz mağazalar varsa onlara da bakabilirim, elden alabilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazerboy

Arkadaşlar Z10 almak istiyorum ama malum biraz pahalı. İnternetten uyguna alabileceğim bi yer var mı? Ankara'dan bildiğiniz mağazalar varsa onlara da bakabilirim, elden alabilirim.

Bütçe ne kadar düşünüyorsuz. Şu an ikinci elleri 900-1000 tl civarı. Bu durumda siz 800-850 tl den fazla vermeyin. Sıfır almayı düşünüyorsanız n11.com fırsatlarını takip edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackBerry z10 cep telefonum malesef evimden çalındı.siz değerli dostlarım imei nosu değiştirilirmi değiştirilirse bulunma ihtimali nedir?Teşükkür ediyorum.
  • cmlkurt kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun,blackberry modellerine imei atılamıyor,faturası var ise savcılığa başvuracaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: therebeder

Çok geçmiş olsun,blackberry modellerine imei atılamıyor,faturası var ise savcılığa başvuracaksınız

çok teşekkürler,olay yeri inceleme geldi Allah polis teşkilatını başımızdan eksik etmesin,savcılığa gitmem için bana herhangi bir şey söylemediler,sanırım o süreci polis başlatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmlkurt

quote:

çok teşekkürler,olay yeri inceleme geldi Allah polis teşkilatını başımızdan eksik etmesin,savcılığa gitmem için bana herhangi bir şey söylemediler,sanırım o süreci polis başlatıyor.

Abi çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bulunur telefonun
  • Arkadaşlar, telefonu alalı bir kaç gün oldu, ve şöyle bir şey fark ettim, dünkü aramalarıma bakarken, isim ve numaraların bir birinden şaştığını fark ettim.

Aşağıda ki resimde de anlatmaya çalıştım, yazan isimler ile numaraları rehberde farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kef14 -- 6 Eylül 2013; 13:08:19 >
  • Kef14 kullanıcısına yanıt
    telefondan sim karta kopyalarken olmuştu bende ,rehberde kişinin üstüne tıklayıp bağlantıyı kes dediğimde düzelmişti,2 ,3 isim birbine bağlantılı ,hasan arayınca mehmet yazıyordu
  • quote:

telefondan sim karta kopyalarken olmuştu bende ,rehberde kişinin üstüne tıklayıp bağlantıyı kes dediğimde düzelmişti,2 ,3 isim birbine bağlantılı ,hasan arayınca mehmet yazıyordu

Ben sim kişilerini telefona aktarmadım, aktarayım mı? Nasıl düzeltecem bunu?
    Ben dediğim şekilde düzelttim hepsini tek tek ,kişinin üzerine tıklayıp bağlantılar,bağlantıyı kes yaparak.
    Eğer şunu kastediyosan.. A 'yı arıyorum Telefona B çıkıyo gibi... yani A'nın numarasına B atanmış gibi adeta.. bu bende olmuştu... 2-3 kez oldu ama nasıl oldu nasıl düzeldi hala bilmiyorum...
  • Arkadaşlar z10 telefonum çalındı biliyorsunuz,benim PIN
    24E12578 eklerseniz daha öncede eklemiş olan arkadaşlar sizden ricam bbm gönderirseniz ,okunuyormu kabul ediliyormu ,iletiliyormu şayet bunlardan herhangi bir işlem gerçekleşirse faydası olur diye düşünüyorum.teşekkürler
  • Evet 2. Blackberryim Z10 u almış bulunmaktayım..
  • cmlkurt kullanıcısına yanıt
    davet gönderdim bakalım
  • ender_arslanturk E kullanıcısına yanıt
    tekrardan hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Orijinalden alıntı: lazerboy

Arkadaşlar Z10 almak istiyorum ama malum biraz pahalı. İnternetten uyguna alabileceğim bi yer var mı? Ankara'dan bildiğiniz mağazalar varsa onlara da bakabilirim, elden alabilirim.

Bütçe ne kadar düşünüyorsuz. Şu an ikinci elleri 900-1000 tl civarı. Bu durumda siz 800-850 tl den fazla vermeyin. Sıfır almayı düşünüyorsanız n11.com fırsatlarını takip edin.

Hocam ikinci ele sıcak bakmıyorum sıfır almak istiyorum. Sıfır bakınca da teknoloji marketler anlaşmış gibi hep aynı fiyattan satıyor.

• Ucuzu sitesinde gördüğüm kadarıyla 1300 TL bandına sıfır alınabiliyor. Teknolojiankara gibi yerlerde en düşük fiyatı gördüm. Ben de almayındüşünüyorum ancak İngilter'de carphonewarehouse gibi yerler fiyatı aşağı çekmiş. Türkiye'ye yansımasını bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkan0075

Ucuzu sitesinde gördüğüm kadarıyla 1300 TL bandına sıfır alınabiliyor. Teknolojiankara gibi yerlerde en düşük fiyatı gördüm. Ben de almayındüşünüyorum ancak İngilter'de carphonewarehouse gibi yerler fiyatı aşağı çekmiş. Türkiye'ye yansımasını bekliyorum.

Onlara da güvenemiyorum ya garanti olayı yüzünden. Telefoncuları dolanıyorum :) telefoncu da dedi dolar yükseliyor daha fazla inmez felan ama çok önemsemedim açıkçası.

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.