Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.059
Cevap
28
Favori
286.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bi problemim var. ama kimse ilgilenmicek sanırım Ben son sızıntı sürümü yükleyeyim dedim Autoloader'ı çalıştırdım tamamlandı kapandı ama telefon açılmadı. 3 kısa-2 uzun kırmızı led yanıp söndü. Neden olmuş olabilir çözümü nedir?
  • Merhaba,

Z30 için ana konu veya bir başlık bulamadığım için buraya yazıyorum.

BBRY, 18 Eylül'de malezya'da bir etkinlik düzenliyor. Linkte göreceğiniz afişin şekli ilk anda bende Z30 lansmanı olup olmayacağı fikrini uyandırdı. Crackberry forumda da bu yönde bir başlığa daha sonra rastladım. Ne dersiniz, Z30 (ilk kod adıyla A10) kapıda bekliyor mu?

http://crackberry.com/blackberry-holding-mystery-event-sept-18th-malaysia-0

Edit: Yoksa bir Z5 mi geliyor?

Z30 ile birlikte Z10'un fiyatının biraz daha düşüp Apple politikası benzeri alt segment cihaz haline gelmesi (spek olarak değil, fiyatlandırma olarak) de mümkün, görüşleriniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan0075 -- 13 Eylül 2013; 13:17:01 >

• BBM Cross Platform olabilir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan0075

Merhaba,

Z30 için ana konu veya bir başlık bulamadığım için buraya yazıyorum.

BBRY, 18 Eylül'de malezya'da bir etkinlik düzenliyor. Linkte göreceğiniz afişin şekli ilk anda bende Z30 lansmanı olup olmayacağı fikrini uyandırdı. Crackberry forumda da bu yönde bir başlığa daha sonra rastladım. Ne dersiniz, Z30 (ilk kod adıyla A10) kapıda bekliyor mu?

http://crackberry.com/blackberry-holding-mystery-event-sept-18th-malaysia-0

Edit: Yoksa bir Z5 mi geliyor?

Z30 ile birlikte Z10'un fiyatının biraz daha düşüp Apple politikası benzeri alt segment cihaz haline gelmesi (spek olarak değil, fiyatlandırma olarak) de mümkün, görüşleriniz?

İnş senın tahmın ettıgın gıbı olurda z10 un fıyatı düşer şahsen z30 arısto a10 adı her ne olacaksa leaked hallerının şeklı cok hosuma gıtme dı keskın hatları yok, ama z10 da oyle degıl görselı cok guzel uygun bı vakıtte de almayı dusunuoyrum beyaz tercıhım olacaktır. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadir Kaan

BBM Cross Platform olabilir..

Ios 7'nin halka açılma tarihi ile uyumlu, muhtemelen de bbm ios versiyonu ios7 ardından lanse edilecek. Ancak iplerin apple'ın elinde olacağı bir konuda böyle boyutlu bir lansman mümkün mü, bilinmez. Belki de ikisi birden duyurulur. Bbry'nin bildirdiğine göre bbm ios versiyonunun onayı için iki hafta önce apple'a başvurulmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan0075 -- 13 Eylül 2013; 23:17:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybatuhan

quote:

Orijinalden alıntı: DeadPoets

quote:

Orijinalden alıntı: ybatuhan

Hocam bence bekle :D
    Android, iPhone 5 pek çok cihaz kullandım işim icabı
    BB'yi başta sevdim orjinal bir cihaz ancak,
    stabil gözüken bir cihaz
    PC yazılımı başarısız,
    Pil ömrü 3g açık iken anormal kısalıyor,
    uygulama marketi köy bakkalı gibi,
    harita uygulaması rezalet ötesi, kaç ay oldu adam gibi düzeltme yok,
    benim sabrım taştı,
    bence bekleyin, pek çok analist BB kapatılabilir bile diyor,
    daha bu hafta okudum, BBC'de, BB açık açık şirketi satabiliriz talip bekliyoruz dedi,
    Google zaten Motorola'yı almıştı,
    Microsoft Nokia'yı aldı,
    e BB'yi kim alacak, bence durumun netleşmesini bekleyin,

ben başta mutluydum, kısa sürede gelen güncellemeler ile iyileşir dedim ama güncellemeler Android gibi çok bekletiyor,
    evvet cpoy/paste'nin gelmesi için Apple da beklesin OS3'e kadar ama BB içinde bekliyemeyiz, geçti bolunun pazarı,
    rehberde numara yollamak falan sorun, 2 alarm kuramıyorsun, bu ne kadar zor olabilir? El insan bunu bir düzeltmediler, ben umudu kestim,
    bekleyin bence,
    pil ömrü çok iyi olur okey ama,
    çok avantajlı yönü yok

bu arada iPhone'dan nefret eden biriydim ancak adam zamanı çok lehine kullandı, tabletimde iO7'ye geçtim çok başarılı,
    Apple muhteşem bir ekosistem kurmuş, her işinizi görecek uygulamalar var, imatch harika birşey,
    arabama takıyorum telefonu playlistleri her şeyi araç görüyor, android veya BB taktığım zaman tanımlanamayan cihaz diyor,
    iPhone'u öyle kolay eleştirmeyin,

sanırım siz hiç köy bakkalı görmemişsiniz.
    plastik yumağı samsung ve bebelerin oyuncağı olmuş fiyatının onda birini bile hak etmeyen iphone ların yanında z10 ilah gibi kalıyor.
    yazdığınız her şey abartılı ve kötüleme amacıyla yazılmış.
    diğer telefonları kullanmasam belki inanırdım.
    z10 kullandığım akıllı telefonlar arasında en akıcı, en karizma, en iyi telefon.
    market olayı açıkcası umrumda değil. zaten instgram dışında her şey var. oyun oynayan birisi de değilim, iş amaçlı kullanıyorum, tabi oyun kaygısıyla telefon alan belki beklediği oyunları bulamıyordur bilemem.
    batarya ömrü iyi değil ama iphone yanında aynı seviyede diyebilirim. 2g ve uygun ekran parlaklığı ile iyi sonuçç veriyor, 3g'yi lazım olduğunda kolayca açıyorum.
    kendi haritası gayet güzel ve navigasyon için de sesli olarak gayet güzel çalışıyor. beğenmeyen wisepilot indirip kullansınlar. gmaps pro da bb ile çok güzel çalışıyor. tarayıcı baş döndürücü hızda, süper. hub olayındaki pratiklik ve kolaylık gerçekten harika.
    daha ne olsun ?
    blackberry asla kapanmaz ama belki başka firma tarafından satın alınabilir. en büyük firmalar dahi günümüzde akıllı merging girişimlerinden kaçınmıyor. bb'nin bundan sonraki akıllı telefonu daha muhteşem olacak. ayrıca mevcut z10 için güncelleme de çok iyi şeyler getireceğe benziyor.

Amacım neden kullandığım cihazı kötülemek olsun?
    Bu bizden farklı düşünenlere saldırma politikasından kurtulmamız lazım, siyasilere uymayalım,
    Dediğim gibi, harita uygulaması daha uydu görüntüsünü desteklemiyor -size lazım olmaya bilir, benim için hayati,
    benzer şekilde foursquare, ibbceptrafik gibi hayati uygulamalar harita API'si yüzünden çok başarısız,
    siz foursquare'i kullanmıyor olabilirsiniz ancak benim için hayati, hiç plan yapmadan tatillere çıkar, yolda foursquare ile yemek yiyeceğim, gezeceğim yerlere karar veririm..

2. Alarm kurulamıyor, 3g aktif iken anormal pil harcıyor,
    bulunduğum yerde telefon açık olmasına rağmen, çekiyor göstermesine rağmen bazen kapalı gözüküyor, arayan bana ulaşamıyor, ancak aynı yerde başka kimsede bu sorun yok (Bu sorun bir ihtimal SIM kart alakalı olabilir, iPhone5'ten çıkardığım SIM kartı ortalayıp yerleştirdim yuvasına, ama sorun bence SIM kart değil, çünkü bu sorun az çeken yerlerde oluyor)

Çok sağlam bir task uygulaması beklerdim içinde hazır gelen yok,

kısaca, ilk kullanmaya başladığımda alet hoşuma gitti,
    android'in güvenlik ve stabilite sorunları, iphone'nun dayatmaları sıkmıştı
    ancak aradan geçen zaman içinde artık memnun değilim, iPhone'u arıyorum,
    siz memnun olabilirsiniz, kullanan herkes memnun olabilir, ancak bunlar benim görüşlerim,
    benim ihtiyaçlarımı karşılamıyor,
    BB kısa sürede update'ler ile cihazı mükemmelleştirebilir dedim ama, kaç ay geçti, çok yavaş kaldılar,
    2 cihazın var yahu, çok kısa sürede mükemmelleştirebilmesi gerekirdi,

ayrıca ne yazık ki, insanların çoğunluğu bende aynı fikirde,
    Amerika'da yapılan anketlerde kullanıcılar BB'yi tavsiye etmiyor,
    bu sebep ile zaten kötü bulutlar tepelerinde

Sorunlarınızın bir çoğu 10.2 yazılımında çözülmüş durumda. Ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.

• lazerboy L kullanıcısına yanıt
    Merak ettim, açabildiniz mi cihazı?
  • Bence Z10 daki en büyük eksiklik masaüstü gibi yerin olmaması... tuş kilidini kaldırdığım karşıma ilk önce benim belirlediğim 3-5 uygulamanın olduğu ekran gelmeli... bi ekran geliyo ama dokunsan bir şey değişmiyo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmlkurt

quote:

Orijinalden alıntı: therebeder

Çok geçmiş olsun,blackberry modellerine imei atılamıyor,faturası var ise savcılığa başvuracaksınız

çok teşekkürler,olay yeri inceleme geldi Allah polis teşkilatını başımızdan eksik etmesin,savcılığa gitmem için bana herhangi bir şey söylemediler,sanırım o süreci polis başlatıyor.

Geçmiş Olsun...

1.) Blackberry Protect özelliği ile bilgisayarından= (çalınan) cihazına çeşitli sıfırlamalar, reset, uzaktan telefonu kapalı olsa dahi çaldırma (veya belki takip) yapabilirsin. (Daha önce aktif ettiysen)
    2.) Haricen mutlaka savcılığa dilekçe vermen gerekir. Karakoldan da ilgili tutanakları ekletmen gerekir.
    3.) Dirayetli şekilde işin peşini bırakmaz ve sabırla takip edersen....Cihazın yüksek ihtimal bulunur. Sabırla işi kovalamanı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

Bence Z10 daki en büyük eksiklik masaüstü gibi yerin olmaması... tuş kilidini kaldırdığım karşıma ilk önce benim belirlediğim 3-5 uygulamanın olduğu ekran gelmeli... bi ekran geliyo ama dokunsan bir şey değişmiyo...

iphone da dahi masaüstü yok, ama en azından android tarzında bir uygulama olabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Merak ettim, açabildiniz mi cihazı?

Daha sonra ugrastim yukleyebildim. Megersem yarisinda kesiliyormus yukleme.

• Merhaba arkadaşlar bugün Z10 için 2680 mah gold bateri aldım ilk gün kullanımım olmasına rağmen performansı cidden orjinalinden fazla,
    normalde 3g kapalı zor çıkartırken şuan sabah 9 da çıkardığım telefon 3 g açık hala % 38 dolu bence çok iyi denemek isteyenler için sipariş ettiğim adres altta;

http://www.aliexpress.com/store/product/HK-Post-Airmail-High-capacity-3-8V-2680mAh-Gold-Battery-for-Blackberry-Z10-battery-Batterie-Batterij/114484_1261053901.html

20 gün sürdü gelmesi çinden gelen kargolara göre iyi bir süre

• Yarım günde şarj bitiyor, ne yapabiliriz?

• Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Telefonu 2G de kullanın, ekran parlaklığını kısın derim,
  • iemir İ kullanıcısına yanıt
    * Ekran Parlaklığı %40
    * 3g (Gerekli durumlarda aç)
    * Bildirimleri (gerekmedikçe) kapalı durumda tut.
    * Facebook vs... çok kullanma
    * E-posta gönder-al seçeneklerini 2-3 saat yap.
    * Batery Optimizer (free) kullan. Günde 2 kere optimize et. (Az da olsa faydasını gördüm ben..)

(Batarya ömrünü günde %50 uzatır...) Yeni güncelleştirmeler ile batarya süresinin uzayacağını ümit ediyoruz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanuzay

* Ekran Parlaklığı %40
    * 3g (Gerekli durumlarda aç)
    * Bildirimleri (gerekmedikçe) kapalı durumda tut.
    * Facebook vs... çok kullanma
    * E-posta gönder-al seçeneklerini 2-3 saat yap.
    * Batery Optimizer (free) kullan. Günde 2 kere optimize et. (Az da olsa faydasını gördüm ben..)

(Batarya ömrünü günde %50 uzatır...) Yeni güncelleştirmeler ile batarya süresinin uzayacağını ümit ediyoruz....

Telefonun özelliklerini istediğim gibi kullanamadıktan sonra ne edeyim o telefonu, şarj durumu rezil bir telefon.
  • Rezil bir durum yok. Dolu dolu kullanıyorum, sabah 7 akşam 11 arası yetiyor...

• Ok kadar rezil bir durum yok... Telefon gerçekten kaliteli, farklı ve stabil bir cihazdır.
    Batarya süresi facia değil, ancak bir parça yetersizdir. Yakın tarihte yapılacak güncellemeler sonrasında daha iyi hale gelecektir....(diye düşünüyoruz...)
  • Milletde sanacak ki, diğer telefonlarda şarj 3-4 gün gidiyor, hepsi öyle, bir günü çıkaran şükür ediyor.
  • Bende yarı aktif kullanınca 2 günü rahat çıkarıyo... eğer net açık olmasa bende 2.5 -3 günü zorlar valla o derece... en başlarda tam şarj deşarj yapmıştım 4-5 defa...
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.