Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.059
Cevap
28
Favori
286.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resim çekerken telefonu yatay tutuyorum. Resimlere bakarken ise telefon dik konumda. Fakat çektiğim resimler yatay gözüküyor. Bu böyle mi olması lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazerboy

Sizce BBM eski günlerine döner mi beyler? Dönmemeye devam ederse BBM listem hep boş kalacak

BBM bugün Iphone için çıktı. Yakında Android içinde çıkacak. Belki BBM furyası yeniden başlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri aradigin zaman nasil oluyor anlamiyorum ama bazen telefon calerken ekran isigi sonuyor telefon calmaya devam ediyor ama ben arayani goremiyorum sonra ekran geliyor tum bu anlattiklarim bir kac saniyelik durum sizdede oluyor mu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Resim çekerken telefonu yatay tutuyorum. Resimlere bakarken ise telefon dik konumda. Fakat çektiğim resimler yatay gözüküyor. Bu böyle mi olması lazım.

Evet öyle görünmesi gerekir yoksa sıkışır fotoğraf :) BBM eski günlerine dönmez gibi görünüyor ya bu saatten sonra zor. Whatsapp'ı geçemez. Yine çok geç kaldılar. Belki reklam yapılırsa olabilir ama reklam parasını ödeyecek durumda değil Blackberry

Hocam hoparlörün altında sensörler var onların önünü kapatınca kararır ekran. Eğer orasından tutarak çekiyorsanız cebinizden telefonu normaldir.

• arkadaslar lutfen bu sefer bılen bırı bısey yazsın:)

avea hatta gectım ınternet hep E olarak gorunuyor.ve cok yavas facede fotoları zor acıyor.H yada H+ olmuyormu.bunun bı ayarı varmı apn falan ne bılım.mıllette de avea hat var canavar gıbı nete gırıo.ayarlar hakkında bı yardımcı olun sızde ayarlar nedır bı yazıverın ne yapmam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk666

arkadaslar lutfen bu sefer bılen bırı bısey yazsın:)

avea hatta gectım ınternet hep E olarak gorunuyor.ve cok yavas facede fotoları zor acıyor.H yada H+ olmuyormu.bunun bı ayarı varmı apn falan ne bılım.mıllette de avea hat var canavar gıbı nete gırıo.ayarlar hakkında bı yardımcı olun sızde ayarlar nedır bı yazıverın ne yapmam lazım.

Ayarlardan ağ ve bağlantı ayarlarından mobil şebekeyi 2g ve 3g olarak seç keyfıne bak ;)
  • lazerboy L kullanıcısına yanıt
    Öyle olması gerekmiyor işte, dün bir çok resim çektim, hepsini normal gösteriyor, ama cumartesi çektiğim resimleri yan gösteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Öyle olması gerekmiyor işte, dün bir çok resim çektim, hepsini normal gösteriyor, ama cumartesi çektiğim resimleri yan gösteriyor

Bilemicem o zaman hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp-tezcan@hotmail.com

quote:

Orijinalden alıntı: selcuk666

arkadaslar lutfen bu sefer bılen bırı bısey yazsın:)

Ayarlardan ağ ve bağlantı ayarlarından mobil şebekeyi 2g ve 3g olarak seç keyfıne bak ;)

secıorum ama aynı dostum:(
  • Ağ bağlantılarında 2G de iken önce veri servislerini aç biraz bekle sonra 3G ye geç,önce 3G ye geçip sonra veri servislerini açarsan H gelmiyor
  • BlackBerry satıldı

İçine düştüğü mali krizden bir türlü kurtulamayan Kanadalı akıllı telefon üreticisi BlackBerry satıldı. Firmanın yeni sahibi Fairfax Financial oldu.

BlackBerry'den yapılan yazılı açıklamada, liderliğini Fairfax Financial Holding'in yaptığı bir konsorsiyumun 4.7 milyar dolarlık teklifinin kabul edildiği ve şirketin tüm hisselerinin bu konsorsiyuma devredildiği bildirildi.

Satışa ilişkin Toronto Borsası'na da gerekli bildirimlerin yapıldığı kaydedildi.Mike Lazaridis tarafından 1999 yılında kurulan ve farklı özellikleri nedeniyle cep telefonu piyasasında bir dönem adından bahsettiren BlackBerry, mali krizi aşabilmek için en son 4500 çalışanını işten çıkaracağını açıklamıştı.

http://haber.mynet.com/dunya/blackberry-satildi-808511-1

• atlantis. A kullanıcısına yanıt
    Umarım BB için iyisi olur. Ve umarım Z10 desteğinde bir değişiklik olmaz...
  • BB satılıyor, satıldı,,,alındı, yeni uygulamalar gelecek derken; Benimde gönlüm (her nekadar Z10'umu çok sevsemde) yavaş yavaş tekrar ip5s veya galaxy note3' doğru kayıyor....
  • Blackberry satıldı... biz daha 18 ay taahhüt borcunu ödeyelim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

Blackberry satıldı... biz daha 18 ay taahhüt borcunu ödeyelim...

katılıyorum... Ve bu işten soğumaya başladım malesef....:(
  • hakanuzay kullanıcısına yanıt
    Ben telefonumu seviyorum ya.. çok sık tel değiştiren biri değilim zaten.. avukat olduğum için aslında bir iş telefonu mahiyetinde de olduğu için işime yarıyo ve daha da yarar diye düşünüyorum... daha tam anlamıyla iş telefonu olarak kullanmıyorum şuan... ama ilerde blackberryyi bırakıcak olursam (ki 18 aylık taahhüt bitmeden bırakmam) Sony alırım yine çünkü iphone kesinlikle almam o kadar büyük konuşuyorum samsung vs. alabilirim...
  • Cihazdan resimlere bakarken ekranı çekmişim, nasıl yaptığımı bilmiyorum, cihadan herhnagi bi screen grab yazılımı yok, acaba bir kısayol tuşu olabilir mi?
  • Kef14 kullanıcısına yanıt
    Ses açma ve kapama tuşuna aynı anda bastıgınızda ekran göruntusu resım olarak kaydedilir
  • Darkchild kullanıcısına yanıt
    bence blackberrynın satılması daha ıyı oldu adamların maddi sıkıntıları vardı bu sebepten çok geliştiremiyorlardı kendılerını suankı fırma Fairfax zaten blackberrynın %10 hıssesıne sahıp anlasma resmı olarak yapılırsa tamamı kendılerının olacak ve bence malı kaygısı olmayan bu şirketın blackberryye iyi şeyler getirecegını tahmın edıorum.
  • Darkchild kullanıcısına yanıt
    En iyisini yaparsınız fakat samsung da kullanilmaz.bol model i var , satislari bile zarar.iphone da cogaldi.cunku iphone artik herkesde var.otobus şoförü nden tutunda 13-14-15 yasindaki herkesde iphone 4s-5 var.yakinda iphone 5c ucuzlasin 1000tl civarinda olsun o zaman 5c herkesde olur .Samsung da ayni .Ama blackberry apayri , ozellikle Z10 bambaska telefon, tek eksigi bb in , marketi ve arayüzü dur.bunlaei gelistirsin hicbi sikintisi olmaz baska ;) Ama BB ayricaliktir o kadar farkli bir telefon benim gözüm de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.