Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.059
Cevap
28
Favori
286.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben şarjımım bir günü zor tamamlamasından sıkılıp expria z ye geçtim,rahatlıkla 2 gün gidiyor,telefonda gayet güzel ancak z10 daki kullanım rahatlığı,telefon özelliklerini özlüyorum.
  • Arkadaslar facebook ve Twitter ı nasıl kapatıyoruz? Kucultup x ıle kapatınca bıldırımler gelmeye devam ediyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerteam

Arkadaslar facebook ve Twitter ı nasıl kapatıyoruz? Kucultup x ıle kapatınca bıldırımler gelmeye devam ediyor..

ya feys ve twitter ayarlarından bıldırımlerı kaapatın yada feys ve twter ayarlarından çıkış yapın nasıl pc de cıkıs yaparken hesapdan cıkıyoruz feys ve twıterdada aynı sekılde cıkıs yapın
  • Arkadaşlar pil süresi benim telefonum için 10.2'de neredeyse 1,5 kat uzadı hatta 2 bile diyebilirim. Biraz sabredin resmi sürümü yayınlasınlar sonra şikayetleriniz azalır bi nebze.
  • Blackberry Z10'daki Bugları yani hataları yazdığımız zaman dikkate alınacak bir link verin arkadaşlar bana.. elimden geldiğince hataları oraya aktarıp zamanla düzeltilmesini sağlayabiliriz... Bir arkadaş beta forumlarından bahsetmişti ama... ?!
  • Arkadaşlar kamera ile çektiğimiz bir fotoyu en kısa yoldan nasıl mail ile yollarız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazerboy

Arkadaşlar pil süresi benim telefonum için 10.2'de neredeyse 1,5 kat uzadı hatta 2 bile diyebilirim. Biraz sabredin resmi sürümü yayınlasınlar sonra şikayetleriniz azalır bi nebze.

Isınma durumu nasıl ?
  • quote:

Arkadaşlar kamera ile çektiğimiz bir fotoyu en kısa yoldan nasıl mail ile yollarız?

foto üzerinde iken; sağ (üç nokta üstüste) seçeneklerden PAYLAŞ yapıyoruz. (İster e-posta,, ister diğer sosyal bağlantılar ile anında paylaşım yapabilirsin) çok seri olarak....
  • gerekli olmadıkça 3g ve wifi açık tutmuyorum.
    batarya sürem oldukça uzadı. 2 veya 2,5 güna çıkıyorum artık. günlük yaklaşık 1 veya 1,5 saat konuşurum.
    ve telefonu kullandıkça 3-5 ay sonra batarya kondisyonu bariz iyileşiyor.
  • Batarya süremi (buradaki yorumlar sayesinde) oldukça uzattım bende.
    Ekran parlaklığı: %50 (gayet yeterli)
    wf sürekli açık. (uygun durumlarda hep bağlı)
    3g sadece ihtiyaç durumunda açıyorum.
    Batarya süresini %30 oranında daha verimli kullanıyorum...
    (Bu arada Battery Optimizer uygulamasının faydasını gördüm cidden...Günde 2 kere optimize ediyorum...)Belkide psikolojiktir....:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanuzay -- 19 Eylül 2013; 18:11:11 >
  • Arkadaşlar eski telefonumdaki kayıtları google hesabına aktardım arkasından BBZ10'dan hesap senkronize ederek kayıtlarıma ulaştım ama bir sorum olucak bu kişileri telefonum kendi hafızasına almış mıdır? Google'ı hesaplar bölümünden senkronizasyonunu iptal etsem kişilerim gider mi? Ya da nasıl telefon hafızasına aktarabilirim. Bir de BBM kişileri nasıl ekliyoruz?
  • quote:

Arkadaşlar eski telefonumdaki kayıtları google hesabına aktardım arkasından BBZ10'dan hesap senkronize ederek kayıtlarıma ulaştım ama bir sorum olucak bu kişileri telefonum kendi hafızasına almış mıdır? Google'ı hesaplar bölümünden senkronizasyonunu iptal etsem kişilerim gider mi? Ya da nasıl telefon hafızasına aktarabilirim. Bir de BBM kişileri nasıl ekliyoruz?

İlk sorunun cevabını bilmiyorum ama BBM'de kişi eklemek için Davet Et bölümüne girip pin numarası giriyoruz ve daveti yolluyoruz kabul ederse ekleniyor otomatik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: riprap

quote:

Orijinalden alıntı: lazerboy

Arkadaşlar pil süresi benim telefonum için 10.2'de neredeyse 1,5 kat uzadı hatta 2 bile diyebilirim. Biraz sabredin resmi sürümü yayınlasınlar sonra şikayetleriniz azalır bi nebze.

Isınma durumu nasıl ?

Isınma konusunda fark göremedim. Oyun oynarken, internette çok sekmeli gezinti yaparken fazla ısınıyor.
  • lazerboy L kullanıcısına yanıt
    Pin numarasını biz rastgele mi veriyoruz yoksa herkesin halihazırda bir pin numarası var mı?
  • omerteam O kullanıcısına yanıt
    her cihazın imei numarası gibi pin numarası vardır ,rastgele değil
  • quote:

Pin numarasını biz rastgele mi veriyoruz yoksa herkesin halihazırda bir pin numarası var mı?

her cihazın kendine özel fabrika çıkışı bir pin numarası vardır. Değiştirilemez.
  • omerteam O kullanıcısına yanıt
    pin numaranızı öğrenmek için;

ayarlar/hakkında/kategoriye basın ve "donanım"ı seçin

orada en başta göreceksiniz.
  • Pin numaramı öğrendim Teşekkürler. O zaman kişi eklemek için pin numarasini bilmek gerekir.. Kayıtlarımdakı bır kişiyi BBM ye eklemenin tek yolu bu şekil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Pin numaramı öğrendim Teşekkürler. O zaman kişi eklemek için pin numarasini bilmek gerekir.. Kayıtlarımdakı bır kişiyi BBM ye eklemenin tek yolu bu şekil mi?

evet ama yakınınızda birisi ise telefonundaki kare kodu kendi telefonunuza okutarak da yapabilirsiniz.
  • Sizce BBM eski günlerine döner mi beyler? Dönmemeye devam ederse BBM listem hep boş kalacak
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.