Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.059
Cevap
28
Favori
286.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iPuma

En iyisini yaparsınız fakat samsung da kullanilmaz.bol model i var , satislari bile zarar.iphone da cogaldi.cunku iphone artik herkesde var.otobus şoförü nden tutunda 13-14-15 yasindaki herkesde iphone 4s-5 var.yakinda iphone 5c ucuzlasin 1000tl civarinda olsun o zaman 5c herkesde olur .Samsung da ayni .Ama blackberry apayri , ozellikle Z10 bambaska telefon, tek eksigi bb in , marketi ve arayüzü dur.bunlaei gelistirsin hicbi sikintisi olmaz baska ;) Ama BB ayricaliktir o kadar farkli bir telefon benim gözüm de

Katılmamak elde değil....

• Valla arkadaşlar satın almak demek her zaman kötü olacağı anlamına gelmez gelmemeli... bilmiyorum çok iyi takip eden biri değilim ama bu tür şirket satın alımlarını ve sonrası ilgi durumlarını ama.. Blacckberry'yi satın alan şirket sahibi Blackberry'nin geçmişten gelen gücünü itibarını kullanmak isterse bu satın alan kişi için çok büyük bir nimettir aslında.. gerek yazılım gerek donanım olarak desteklerse ve diğer marka modellerle başedicek yeni modellerin çıkışını devam ettirirse kendisinin kazanacağını düşünebilecek zekada bir şirket ise... neden eskiye göre daha iyi olmasın... ?! ama tabi ben iyimser yaklaştım olaya yoksa fazla bir beklentim yok benim de...

Satın alınması değil.. satın alan şirketin yatırımı, aldığı markaya olan ilgisi , ar-gesi önemli... işletmecilik farklı birşey.. müşteri ve kalite odaklı olunursa herşey mümkün... :)

• Arakadaşlar telefondan torrent indirebilen oldu mu bi uygulama bulabildiniz mi? Z10'un yeri çok ayrı. Kimsede yok ama çok dikkat çekiyor görülünce
  • Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum, bu telefondaki pratiklik ve sağlamlık hiç bir telefonda yok. 100den fazla kez yere düşmüştür, daha arıza vermedi Uygulama desteği fazla olmasa da ben çok memnunum dostlar. Alırken pahalıya da aldım ama pişman değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BF033

Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum, bu telefondaki pratiklik ve sağlamlık hiç bir telefonda yok. 100den fazla kez yere düşmüştür, daha arıza vermedi Uygulama desteği fazla olmasa da ben çok memnunum dostlar. Alırken pahalıya da aldım ama pişman değilim.

Maaşallah, düzenli olarak düşürüyorsunuz galiba
  • aslında bu telefon ilk çıktığında piyasada başarılı olacağı düşünülüyordu.
    Youtube da bir sürü inceleme izledim.
    Hepsi de telefonu beğendi.
    Telefonda donanım açısından çığır açacak bir şey yok ama her şeyi gayet yeterli.
    İşlemcisi 2 çekirdekli ama yazılımı da ona göre olduğu için sorun olmuyor ayrıca iphone'da da çift çekirdekli işlemci var.
    Bb hub çok güzel bir uygulama. Bütün sosyal iletişim ki buna normal mesajda dahil, facebook, twitter da dahil hepsi bir yerde.
    Bb hub aracılığı ile bildirim merkezinden sosyal medya mesajlarına cevap yazabiliyorsun.
    Bb hub'un kasmaması için de 2 gb ram de koymuşlar.
    Ama o fiyat nedir. Telefon plastik nasıl bu kadar yüksek fiyat koyarsın.
    Bir internet sitesinde baktım 1600 diyor yahu xperia z var su, toz geçirmiyor senin telefonun plastik olmasına rağmn aynı parayı istiyorsun.
    O fiyata o telefon satmaz kardeşim bu kadar basit.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıfır telpası 1250 lere dusmus netde ıkıncı elı 4 aylıklar 850 9500 tl arası galıba bu fıyata alınacak en stabıl en hızlı ıphone 5 ayarında cıhaz ama uygulama konusunda cok yetersız ınstagram bıle cıksaydı ben Z10 u satmıs ama yınede donecem gıbı kararsızım ıphone 5 ıle Z10 arasında gıdıp gelıyorum tek artısı fıyatının uygun olması suan Z30 cıktıgında daha da ucuzlayacaktır real racıng oynayan arkadaslar oyun deneyımlerını anlatabılırmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sindirgi

Sıfır telpası 1250 lere dusmus netde ıkıncı elı 4 aylıklar 850 9500 tl arası galıba bu fıyata alınacak en stabıl en hızlı ıphone 5 ayarında cıhaz ama uygulama konusunda cok yetersız ınstagram bıle cıksaydı ben Z10 u satmıs ama yınede donecem gıbı kararsızım ıphone 5 ıle Z10 arasında gıdıp gelıyorum tek artısı fıyatının uygun olması suan Z30 cıktıgında daha da ucuzlayacaktır real racıng oynayan arkadaslar oyun deneyımlerını anlatabılırmı ?

instagram geliyor.
    z10'a android uygulamaları yükleyebiliyorsun.
    Ama yarın firma batar, yazılım desteği vermezse bunu bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

quote:

Sıfır telpası 1250 lere dusmus netde ıkıncı elı 4 aylıklar 850 9500 tl arası galıba bu fıyata alınacak en stabıl en hızlı ıphone 5 ayarında cıhaz ama uygulama konusunda cok yetersız ınstagram bıle cıksaydı ben Z10 u satmıs ama yınede donecem gıbı kararsızım ıphone 5 ıle Z10 arasında gıdıp gelıyorum tek artısı fıyatının uygun olması suan Z30 cıktıgında daha da ucuzlayacaktır real racıng oynayan arkadaslar oyun deneyımlerını anlatabılırmı ?

instagram geliyor.

Benımde tek korrkum o. Z10 kullandım ben 5 kıvamında cıhaz artıları bıle fazladır. Uygulama olayını saymazsak 10.2 de cok ıyı olacak daha stabıl denılıyor ama batarsa yazılımda bıter yenı modelde bıter cıhazlar elımızde kalır zaten satanda var alan yok sanırım sahıbınde de aylardır aynı ılanlar duruyor bu tabıkıde dusunduruyor ınsanı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

quote:

instagram geliyor.

Benımde tek korrkum o. Z10 kullandım ben 5 kıvamında cıhaz artıları bıle fazladır. Uygulama olayını saymazsak 10.2 de cok ıyı olacak daha stabıl denılıyor ama batarsa yazılımda bıter yenı modelde bıter cıhazlar elımızde kalır zaten satanda var alan yok sanırım sahıbınde de aylardır aynı ılanlar duruyor bu tabıkıde dusunduruyor ınsanı

aslında tamamen batma aşamasına gelmesi bile 2 sene sürer.
    Tabi belki de batmaz.
    Crackberry sitesini ve forumlarını takip ediyorum.
    Sanada öneriyorum.
    Uygulama geliştiricileri kendi marketlerine çekemiyorlar.
    z30 isimli yeni bir model çıkartıyorlar.
    Yeni model çıkıyorsa yazılım desteği de verirler.
    Bütün Dünya'da hatta Kanada'da bile insanlar tereddüte kalıyor.
    Bakalım, bbm diğer platformlara gelince belki daha net açıklamalar yaparlar.

• BİRAZ GARİP AMA, BENİM DURUMUM ŞU ŞEKİLDE;
    *(Android'i hiç sevmeyen biri olarak) 3 gündür gidip-gelip samsung note 3'ü inceliyorum. Çok hoşuma gitmeye başladı....:( Flört eder oldum....-Acaba? diyorum...
    * ASLINDA Bir yandan Z10'umu severek de kullanıyorum....Birkaç uygulama ihtiyacım var.? Bekliyorum. Başka sorunum yok?(Hatta eski Bis aboneliğimi dahi kapattırmadım...öyle devam ediyor...)
    * Dİğer taraftan; Eşim tutturdu: Bırak artık şu bb'yi. Macbook'un var. iPad'in var. Yanında al bir ip5s bu konuyu kökten kapat artık diyor hergün...:(
    * Son olarak: (KOMİK AMA): "Ben hala bazen BB 9900'ımı arıyorum"... (Şeytan diyorki...boşver bu kadar özelliği...Al yeniden yadigar 9900'ı. Çatır çatır kullan...Mustang misali...) (Ama çok sevdiğim bir BB uzmanı(yorumcu) dahi PES etmiş. Ve android'e geçiyor) Bu Beni fena etkiledi..

NEYSE; BEN SANIRIM ŞASE YAPTIM GALİBA... (""FİKİR veren OLURSA çok sevineceğim dostlar...""")

10.2.....güncellemesi sonrası bir karar vereceğim. YA devam.... Ya tamam....
    Buradaki yorumlar herzamanki gibi önemli benim için ?

• Arkadaşlar elimde şeffaf ekran koruyucu var 5 tl den satıyorum ihtiyacı olan varsa p.m atabilir
  • hakanuzay kullanıcısına yanıt
    Şirket in yeni sahipleri , bb 10 isletim sistemi üzerinde yogunlasiyorlar, az model ve kurumsal devam etmeyi dusunuyorlar.Bencede biraz daha bekleyin, eger blackberry tarafinda sorunlar halen devam ederse degistirin derim fakat birde şöyle düşünün, o sizin suanda tereddüt ettiğiniz telefonu özellikle arayanlar var , Mesela ben lte modelini bulsam z10 beyaz renk , en az 3 sene kullanirim o kadar kafayi taktim Ama marketindeki sikintisi hakkinda birsey diyemem. zamanla gelişmesi ni umuyoruz.iphone 5s gibi telefona gerek yok bence herkesde iphone var fakat z10 yok buda bb nin farki :)

• DOĞRU SÖZE saygı ile eğilirim..
    teşekkürler,
  • Kef14 kullanıcısına yanıt
    Nasıl olabiliro ya.. Eleman ya sıkıyo ya da yanlış biliyo... Z10 da Android yok ve yüklenemez şuan...
  • BBRY el değiştirdi, değiştiriyor, piyasada kabul görmedi, akıllı telefon pazarında kan kaybediyor, WP 3.lük konumuna oturdu, bu gidişi gidiş değil, Fairfax ve Prem Watsa şirketi ayakta tutar mı, parçalayıp satar mı gibi olumsuz haberlerin içinde biraz da gülmek için:

• hakanuzay kullanıcısına yanıt
    Blackberry gerçekten bir farklılık ayrıcalık bencede,içine girmeyen kullanmayan insan bilemez,cihazı nasıl güzelleştireceğini bilmeden(leaked yazılımlar wipe shriking) alan arkadaşkarım vardı 1 kaç ay sonra bu nasıl telefon kasılıo donuo dıolardı üşenmedim cihazlarını bir günlüğüne aldım ve modelıne göre cıkan enson leaked yada resmı yazılımların guncelledım wipe ettım shrik uyguladım sonra telefonlarını onlara verdım ve inanamadılar çok memlun kaldılar. dedıgım gıbı bılmeyen sevemez. keza suan da aynı bb ıle hıc tanısmamıs bır arkadas o paraya gıdıp z10 q10 almaz gıder androıdlı samsunglu alır 3-5 oyun yükler oylar durur. ama bb nın farkını bılemez,şuan androıd uygulamaların çogunu port işlemıyle gerçeklestırılebılıyor aslına bakarsanız market sorunumuzda yok,sirket el değiştirdı bu para demek bence dahada gelışecek ben daha ıyıye gıdecegıne ınanıyorum bb den vazgecersemde androıd kullanmam..
  • Darkchild kullanıcısına yanıt
    reblika cihaz herhalde, bende bilmiyorum
  • leak, wipe ,shrik kavramlarını biraz açar mısınız... ? ne yaptınız da telefonlarına böyle memnun kaldılar?
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.