Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.059
Cevap
28
Favori
286.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Darkchild

ARKADAŞLAR BANA ACİL MSJ ENGELLEME PROGRAMI LAZIM... RAHATSIZ EDİLİYORUM RESMEN VE ARTIK MSJ GELMESİNİ İSTEMİYORUM.. BU KONUDA FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM...

Telefonda öyle bir özellik var mı-yok mu bilmiyorum, yoksa türkcell sms plus'ı inceleyin.

http://www.turkcell.com/bireysel/servisler/sayfalar/sms-plus.aspx

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PVH kullanıcısına yanıt
    rica ederim.ilk çıktığından beri beri kullanıyorum ,bb 8100 pearl dan beri blackberry kullanıcısıyım,3g açık 12 saat dayanmıyor,fakat 2g de facebook,bbm,whatsapp,skype açık günde 20,25 dk telefon görüşmesi yoğun bir şekilde skype ve bbm sabah alıyorum şarjdan akşam 9 ,10 gibi bitiyor
    bana göre tek eksik yanı şarj süresi oda diğer akıllı telefonlar ile hemen hemen aynı seviyede,ben çok memnunun telefonu çok seviyorum malzeme kalitesi çok iyi
    uygulama olarak mağazası eksik fakat öyle telefonda oyun oynayan bir insan değilim o yüzden benim için yeterli seviyede ,ihtiyaçlarım hepsini karşılıyor
  • Z10 3g açık şarjı sömürüyor ne yazıkki. Ofisde wi-fi açık aynı kullanım çok rahat 1 gün gidiyor. Ancak 3g açık telefonu yatarken tuş kilidini kapatıyorum %78 de olan şarjım sabah kalktığımda %30 larda oluyor. O yüzden 3g gün boyu açık kalacaksa eğer 1 günü çıkarmak mümkün değil bekleme modunda dahil ! z10 kullanan arkadaşlara bır sorum olacak ; gmailime mail geldiği zaman telefondan okursam eğer pc den gmailimi açtığım zaman maili göremiyorum nedendir ? Bunun ayarı nerden yapılıyor acaba ?
  • riprap R kullanıcısına yanıt
    Bende boyle bır sorun yok hocam, bunun ıcın bır var mı bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: therebeder

Bende boyle bır sorun yok hocam, bunun ıcın bır var mı bilemiyorum

Dostum mailleri sildi sanıyordum silmemiş ben yanlış bakıyormuşum
  • riprap R kullanıcısına yanıt
    Bende yarım saattir bakıyorum, öyle bır ayar varmı dıye
  • quote:

Orijinalden alıntı: riprap

Z10 3g açık şarjı sömürüyor ne yazıkki. Ofisde wi-fi açık aynı kullanım çok rahat 1 gün gidiyor. Ancak 3g açık telefonu yatarken tuş kilidini kapatıyorum %78 de olan şarjım sabah kalktığımda %30 larda oluyor. O yüzden 3g gün boyu açık kalacaksa eğer 1 günü çıkarmak mümkün değil bekleme modunda dahil ! z10 kullanan arkadaşlara bır sorum olacak ; gmailime mail geldiği zaman telefondan okursam eğer pc den gmailimi açtığım zaman maili göremiyorum nedendir ? Bunun ayarı nerden yapılıyor acaba ?

benim 3g sürekli açık 1 günü çok rahat günde 1 saat oyun oynayarak 2 saat görüşme yapıp 3 4 saat internette dolaşarak yetiriyorum cihazının bataryasında bi problem olabilir.
  • mrkarahan M kullanıcısına yanıt
    3g modunmadı yoksa 2g demı kullanıyorsunuz,ve hangi hat?
  • Kef14 kullanıcısına yanıt
    Avea kullanıyorum ya yoksa kesin alırdım... :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrkarahan

quote:

Z10 3g açık şarjı sömürüyor ne yazıkki. Ofisde wi-fi açık aynı kullanım çok rahat 1 gün gidiyor. Ancak 3g açık telefonu yatarken tuş kilidini kapatıyorum %78 de olan şarjım sabah kalktığımda %30 larda oluyor. O yüzden 3g gün boyu açık kalacaksa eğer 1 günü çıkarmak mümkün değil bekleme modunda dahil ! z10 kullanan arkadaşlara bır sorum olacak ; gmailime mail geldiği zaman telefondan okursam eğer pc den gmailimi açtığım zaman maili göremiyorum nedendir ? Bunun ayarı nerden yapılıyor acaba ?

benim 3g sürekli açık 1 günü çok rahat günde 1 saat oyun oynayarak 2 saat görüşme yapıp 3 4 saat internette dolaşarak yetiriyorum cihazının bataryasında bi problem olabilir.

Turkcell benim hattım 3g sürekli açık olursa dediğim gibi 1 gün çıkaramaz. Pilde sorun olsa aynı kullanımı wi-fi bağlı yaparsam 1 günü rahat çıkartıyorum. Ancak 3g açık ise şarj su gibi Pili doldurduğumda 3g açıkken kullandığım bir program var pil yüzdesi ve kullanım durumunuza göre pilin kaç saat gideceğini gösteren ondan da ekran görüntüsü alacağım.

• bataryada % 10 altını hiç göremedim. eskiden % 20 civarıydı ve kapanıyordu. trial olduğu için 3 defa filan boost uygulamasını çalıştırdım, bataryayı 6-7 saat çıkardım bilmiyorum onların mı faydası oldu ama halen bataryayı hiç sonuna kadar kullanamıyorum.
    bataryada dibine kadar kullanabilen var mı

• DeadPoets kullanıcısına yanıt
    Ben %1 %2 ye kadar kullanıyorum sonra konuşurken filan kapanıyor.Bende sizde ki durum söz konusu değil.Bir ara kvk cihazlarda böyle bir sorun yok yazıyordu kullanan arkadaşlar sizin cihaz kvk mı ?
  • quote:

Ben %1 %2 ye kadar kullanıyorum sonra konuşurken filan kapanıyor.Bende sizde ki durum söz konusu değil.Bir ara kvk cihazlarda böyle bir sorun yok yazıyordu kullanan arkadaşlar sizin cihaz kvk mı ?

evet kvk
  • Arkadaşlar 2680 mAh pili kullanan var mı? kulanmakta sakınca var mı? Bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadPoets

quote:

evet kvk

Demekki Kvk cihazlarla alakası yok. Format atıp tekrar kurulum yaptınız mı peki ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeadPoets

quote:

evet kvk

Demekki Kvk cihazlarla alakası yok. Format atıp tekrar kurulum yaptınız mı peki ?

hayır hiç format atmadım.
  • Ekranı tam parlak kullanıpta akşama kadar şarjı yeten var mı?
  • iemir İ kullanıcısına yanıt
    kesinlikle yetmiyor ,orta parlaklıkta sabah 9 dan akşam 9 a kadar en fazla
  • therebeder T kullanıcısına yanıt
    Oda aktif olarak telefonu kullanmazsak herhalde?

Netcez biz bu şarj olayını?
  • iemir İ kullanıcısına yanıt
    aynen öyle ,şuan için yapacak birşey yok ,10.2 güncellemesi ile belki biraz düzelebilir
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.