Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.059
Cevap
28
Favori
286.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar avea hat kullnıyorum ınternet sureklı E de cekıo yanı bı 3g h falan olmuyor.sızde durum nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk666

arkadaslar avea hat kullnıyorum ınternet sureklı E de cekıo yanı bı 3g h falan olmuyor.sızde durum nasıl

Aynı sorun başka bir arkadaşım da söyledi, 3g yi seçtiğin zaman BBM da 10 os kullanan bir arkadaşın ile sohbet menü ekranında sağ üstteki köşe de camare simgesi çıkarsa 3g de demektir. Muhtemelen Avea da sorun,ben Turkcell kullanıyorum bende 3g yazıyor yada h+.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: riprap

quote:

Orijinalden alıntı: AhmetSelçuk

Kapanma sorunum yok ama şarj akşama kadar dayanmıyor maalesef. Bir çözüm öneriniz var mı.

telefonu aldığım gün şarjı çok çabuk bitmişti forumda arkadaş battery booster ( markette var ücretsiz ) programı kurun ve boost edin demişti 3g açık mail trafiği nette gezinme ile çok rahat 1 gün gidiyor.Sizde dener misiniz ?

Teşekkürler, birde bunu deneyelim bakalım, fark edecek mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilyildiz

Arkadaşlar Z10 İle Lumia 920 karşılaştırma

Merhaba, Lumia ile ilgili çok bilgim yok ama BB Z10'un tam bir iş telefonu olduğunu söyleyebilirim. Teknik özellikleri de toplam olarak bakıldığında diğer telefonlara göre oldukça iyi. Lumia ile karşılaştırması değil ama Blackberry Z10 için güzel bir kullanıcı yorumunu BURADA paylaşıyorum. Umarım yardımcı olur.
  • Arkadaslar anroid uygulamalarini telefona kurabilen var mi? Lig tv yi kurdum calisiyor ancak uygulamayi actigimda guncel versionu var deyip beni android markete yonlendiriyor kurup calistirabilen oldu mu acaba?

• Arkadaşlar Hub yonetımı iş kısmında facebook ıkı tane gozukuyor.bırı aktif olan bırı ıse bos
    Hıcbı bıldırım yok
    Nasıl sılerım boş olanı???
  • Ayarlar hesaplardan hesap silip, ekleyebilirsiniz
  • Arkadaslar bu android uygulamalarini calistirmasi nasil oluyor ? Yani bi dead trigler oynayabilirmiyiz z10 ile ? :O

• Andorid uygulamalarını yüklemek isteyenler ''http://www.****/forum/threads/25142-Android-2-3-3-Uygulama-Oyun-Y%C3%BCkleme-(-Kolay-Y%C3%B6ntem-)'' burdan bakıp yükleyebilirler.Lig tv viber ve tango yükledim çalışıyor uygulamalar ancak lig ve özellikle tango çok kasıyo akıcı değil.Viber iyi.
  • Arkadaslar bu batarya sorununa kesın cozum bulan oldumu ısınma ve cabuk bıtmeaı uyarı vermemesı benı delı edıyor

• Anroid uygulamalarını port etmek isteyen arkadaşlarhttp://www.****/forum/threads/25142-Android-2-3-3-Uygulama-Oyun-Y%C3%BCkleme-(-Kolay-Y%C3%B6ntem-)/page33 bu linkten foruma üye olup konu başlığını okusunlar lütfen. Ben dün viber tango ve lig tv kurdum hepsi çalışıyor ancak lig tv ile tango çok kasıyor sayfada kaymıyor takılıyor.Bunlara rağmen ben kullanırım diyenler pin kodlarını konuda yazsınlar sizin pin kodunuza uygun bir dosya gönderecekler onun aracılığıyla kurma işlemi çok kolay.Bir sorunuz varsa yardımcı olabilirim.

• Yatarken 3g açık facebook vb. tüm uygulamalar kapalı iken şarjın %90 dan sabah %30 olması normal mi ? Bekleme modun da bu kadar pil harcaması bana fazla geldi.Yarım saatte bir mailleri kontrol ediyor onun haricinde tüm uygulamalar kapalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: riprap

Anroid uygulamalarını port etmek isteyen arkadaşlarhttp://www.****/forum/threads/25142-Android-2-3-3-Uygulama-Oyun-Y%C3%BCkleme-(-Kolay-Y%C3%B6ntem-)/page33 bu linkten foruma üye olup konu başlığını okusunlar lütfen. Ben dün viber tango ve lig tv kurdum hepsi çalışıyor ancak lig tv ile tango çok kasıyor sayfada kaymıyor takılıyor.Bunlara rağmen ben kullanırım diyenler pin kodlarını konuda yazsınlar sizin pin kodunuza uygun bir dosya gönderecekler onun aracılığıyla kurma işlemi çok kolay.Bir sorunuz varsa yardımcı olabilirim.

arkadaşım pin: 24E12578 ekle beni de link kırık gözüküyor.

• riprap R kullanıcısına yanıt
    benimde aynı şekilde hocam ,tavsiyesi olan varmı
  • Bataryayı telefondan çıkarın 8 saat sonra tekrar takın..

• Geçen gün 1 kereliğine mahsus şöyle bir şey oldu nasıl oldu anlamadım... sabah şarjdan almıştım öğlen 1 gibi şarj bitti.. ki hiç şarj bitiricek bir şey yapmadım... zaten o kadar vbakitte bitirmem çok zor ki ben 3-4 msj bikaç tel konuşması , whatzup vs. yapmışımdırr.. hala merak ediyorum nasıl olduğunu... çok ilginçti..
  • arkadaşlar z10 için dokunmatik tuşl kilidi açma programı varmı.hani iphone da felan varya.telefon kilidi koyuyosun parmağını gezdirerek bi şekil yapıyosun açılıyor
  • Yıllardır Blackberry kullanıcısı olarak;
    Akıllı telefon olması nedeniyle şarjının çabuk biteceğini,
    az da olsa şarjının uzun gitmesini sağlamak için bu telefonu almaya neden olan özelliklerin çoğunu kapatmak gerekeceğini,
    9800 ve 9900 bold ve önceki blackberry ler ile menü/kullanım anlamında hiçbir benzerliği olmadığını bilerek Z10 aldım.

ilk 1-2 gün diğer android tel kullanan arkadaşların yardımlarıyla intibak sağlayabildim.

Evde, işyerimde,aracımda şarj olduğu için 12 saati bile bulmadan şarjının bitmesini tolere edebiliyorum

Ancak bazı şeyleri hala yapamıyorum:

1) skype (msn hesabından) simge durumuna küçültüp çarpı ile kapatsam bile kapanmıyor,arka planda çalışmaya devam ediyor.(çünkü mesajlar gelmeye devam ediyor) Bunun gibi gerekmediği halde kapattım zannettiğimiz ancak arka planda çalışan uygulamalar mı bataryayı böyle erken bitiriyor.

2) İmkan varsa blackberry hub ı masüstünde/belki ekran koruyucusu gibi görmek isterim ne bildirimler var uğraşmadan bir göz atımı zamanda incelemek isterim mümkün mü?

3) klavyede yardım öneri kısmı aktif olduğunda; başka kelime yazmışken cihaz "esasen sen şunu demek istedin" diye başka kelime öneriyor ve space tuşunda sunuyor. İstemiyorum diyemiyorsunuz, başka kelime yazmak için space e bastığınızda kendi alakasız kelimesini sizin yazdığınız kelimeyle değiştiriyor. Buna çare nedir?

4)Cihazla kurulu gelen bazı yeni uygulamalar var?ne işe yarar nasıl kullanılır bunlar? işime yaramayacaksa ve bataryadan yiyorsa silmek isterim?

SİZCE ÇOK BASİT GELEN KULLANIM KOLAYLIKLARINI/KULLANIMLARI PAYLAŞSANIZDA; bmw 5.35 alıp özelliklerinin %95 ini 1 kez olsun kullanmayan tüketiciler gibi olmasak :) (başka lüks araçlarda da aynısı geçerli tabi) :)

• Arkadaslar BB mağaza da d2u Transcriber (Yabancı dil sözlük) ücretsiz uygulaması vardı ancak sayfadan kaldırılmış.Bu ürünü yine de arama motorundan indirip telefona kursak problem olur mu?
    Ayrıca z10 da Türkçe hariç kullanabileceğimiz kaç dil seçeneği konulmuş bunun hakkında bilgi verebilir misiniz?
  • Pizdets.Promo kullanıcısına yanıt
    32 adet dil seçeneği mevcut
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.