Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.059
Cevap
28
Favori
286.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yanlışlıkla biryere felan çarptım galiba
  • BlackBerry os10.2 yukledim cok guzel olmuş fakat sarj % 20 ye geldiginde kapanıyor. Onceki resmi Son sürümde böyle bi sıkıntı yoktu ne yapmam gerekiyor acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar Z10 nu satıyorum telefon degıstırıcem

• Batarya sorunu yaşayan arkadaşlar bbworld den battery booster free programını indirip boost tıklasınlar sonra pili cihazdan çıkarıp 2 saat kadar beklesinler tüm sorunları çözülecek sürekli 3g wifi açık 1 saat konuşma yapıldı internet facebook kullanıldı mail kullanıldı 1 günü geçti ve hala batarya yarı yarıya dolu.
  • Z10 mail kutusunda ki mailler 1 ay sonra siliniyormuş.Bunun bir ayarı yok mu arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sindirgi

Arkadaslar Z10 nu satıyorum telefon degıstırıcem

Detaylari õzel mesaj'dan gonderir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Orijinalden alıntı: sindirgi

Arkadaslar Z10 nu satıyorum telefon degıstırıcem

Detaylari õzel mesaj'dan gonderir misiniz?

Pm attım

• Arkadaşlar z10 'da telefonda ki mesajlar ve mailler 1 ay sonra otomatik olarak siliniyormuş böyle bir durum var mı ?
  • Mailler için evet ama smsler için hayır..

• Sorularıma bıkmadan cevap veren BB Z10 almam da emeği geçen herkese teşekkür ederim . Bugün aldım sonunda
  • riprap R kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: riprap

Sorularıma bıkmadan cevap veren BB Z10 almam da emeği geçen herkese teşekkür ederim . Bugün aldım sonunda

pısman olmayacaksın emın olabılırsın.
  • quote:

Sorularıma bıkmadan cevap veren BB Z10 almam da emeği geçen herkese teşekkür ederim . Bugün aldım sonunda

mübarek olsun, akıllı seçim.
  • quote:

Güle güle kullanın

• Kaça aldınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadir Kaan

Kaça aldınız?

Hocam kvk garantılı aldım 1450 tl ye
  • Merhaba arkadaslar.Yaklaşık 1 aydır araştırıyorum ve az çok bilgi sahibi oldum BB Z10 hakkında ama hala kafamı kurcalayan sorular var.Dış görüntüsüyle, kalitesiyle çok farklı bir yeri var Blackberry'in.Bazı sorularım olucak bu yüzden.
    Ben yurt dışındayım yılın 9 ayı (Asya'da) Türkiye den alıp yurt dışında kullanırsam bir problem olur mu? Kullanıcağım farklı bir hat telefonu olumsuz yönde etkiler mi?Çünkü kullandığım nokia 5800 telefon ilk zamanlar olumsuz yönde etkilenmişti.Bazı arkadaşlarımın telefonları donma yaşıyordu sürekli hatta bozulanlar bile olmuştu.Daha önce blackberry telefon kullanmamış olmam bana biraz zorluk getirebilir fakat çok hoşuma gitti bu telefon.Oyun oynayan biri değilim fakat internette gezmeyi çok severim ve maillerimi her gün akıcı olarak kontrol ederim.Batarya gücü biraz düşük olabilir fakar bunun büyük problem olduğunu sanmıyorum sonuçta günümüz akıllı telefonları bu şekilde diye düşünüyorum.Bunu ekstra bir yardımcı şarz aletiyle giderebilirim.Ayrıca Facebook gibi paylaşım sitelerinde de paylaşım yapamıyor olmak geri adım attırıcak türden bir durum.Genel olarak Türkiye de olmayacağımdan dolayı biraz düşünceliyim ki bu süre 1 ayı buldu.Yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: DeadPoets

quote:

Orijinalden alıntı: therebeder

telefonum beyaz renk alt beyaz kısımında çatlamalar oluyor sizlerde de böyle bir durum varmı ,telefon darbe felan almadı

benim de telefonum beyaz, ilk alanlardanım, hiç çatlama filan olmadı. telefonum kvk çıkışlı.

Bende de yok.
  • Pizdets.Promo kullanıcısına yanıt
    Bence yurtdışı cihaz alın ve kullanacağınız ülkedeki uyum durumunu kontrol ettirin.
  • Darkchild kullanıcısına yanıt
    Blacberry forumlarından bulduğum linkten indirdim ve yükledim, yüklediğimiz henüz resmi sürüm değil.
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.