Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.059
Cevap
28
Favori
286.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

işlemleri tek tek uyguluyorum olmuyor neden anlamadım ekranda sürekli ekranda görüldüğü gibi

https://store.donanimhaber.com/c7/77/ee/c777eee835ce8652f5f30b22ef73e585.jpg
     BLACKBERRY Z10 | ANA KONU

• 10.2.0.1047 Leaked

işlemleri tek tek uyguluyorum olmuyor neden anlamadım ekranda sürekli;

resetting device:
    resetting device:
    resetting device:
    resetting device:
    resetting device:
    resetting device:

sürekli bu yazıyor ekran açılıyor açılırken BB logosu yarı ya kadar dolmadan yeniden kapanıyor ve bu işlem böyle devem ediyor.yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergindemirel

arkadaşlar şirket maillerini alıyorum fakat mailleri 1 aylık tutuyor.biray önceki mailleri siliyor. eski BB9700 de böyle değildi, hiç silmiyordu. nasıl yapabiliriz silmemesi için
    tşk

Hocam eski modellere gore konusuyorum , mail kutusunu acin ayarlardan maili saklama suresi diye bir yer vardi, standart kurulumda mailler 1 ay saklaniyor, bu kismi bulursaniz saklama suresini sinirsiz yapabilirsiniz !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar BlackBerry Z10 almak istiyorum yalnız kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olucak..

1- Diğer işletim sistemlerine sahip telefonlar ile kameralı görüşmeler yapılabiliyor mu?
    2- Diğer telefonlar ile dosya paylaşımı konusunda sıkıntı var mı?
    3- Uygulama havuzu nasıl?
    4- Batarya durumu nasıl?

Alırken nelere dikkat etmeliyim? Uygun bir şekilde alabileceğim tavsiye edeceğiniz yer var mıdır? Teşekkürler...
  • omerteam O kullanıcısına yanıt
    İki sorunuza cevap vereyim. Uygulamalar çok zengin değil ama android uygulamalarının bir kısmını çalıştırabiliyor, bu da azımsanmayacak bir çeşitlilik katıyor.. Batarya süresi ise klasik akıllı telefon mantığı, bir günü zor çıkartıyor.
  • Arkadaşlar az önce rastgele KLASÖRT oluşturmayı öğrendim bunu yapabildiğimizi bilmiyodum cidden.. ve çok işime yarıyo... kimse bahsetmedi e haliyle ben de görmeyince kendim keşfetmiş bulundum... ilk ekranda klasör oluşturup enf azla kullandıklarınızı içine atıyosunuz ve lazım olunca atıyosunuz ayrıca küçülttüğünüz zaman çarpıdan kapatmak gibi bir zahmeti yok direk kapanıyo yukarı çekince...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 6 Ağustos 2013; 4:32:35 >

• Bu grubu ekleye 2 gun oldu ses yok

• Arkadaşlar yeni güncelleme ile neler değiştiğiştiğini madde halinde yazabilirseniz memnun olurum
  • Facebook 10.2 çıktı güncelleyin arkadaşlar

• seytan dıyor guncelemelerı at belkı sorun olmaz.bı tarafım dıyor bosver bulasma sorunsuzu cıkana kadar bekle:) dayanamayıp deneyecem pısman olacam bılıyorum.bu guncellemelerı alıp sorun yasamayan varmı arkadaslar.yoksa nadır kısılermı sorun yasamıyor.
  • selcuk666 kullanıcısına yanıt
    Ben kendi cihazımda olumlu yada olumsuz bir şey fark etmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetSelçuk

Ben kendi cihazımda olumlu yada olumsuz bir şey fark etmedim.

yarın bı denemede ben atayım bakalım nolacak.sarjı %20de kapanıyor falan dıyorlar ya canımı sıkıyor basıma gelırse ugrastırır sımdı.son guncellemeden sonra kamerada yada sarj uzunlugunda bı degısım olmadımı?
  • selcuk666 kullanıcısına yanıt
    %20 de kapanma olayının güncelleme ile ilgisi yok sanırım. Eski sürümlerde de bu sorunu yaşayan arkadaşlar vardı. Şarjım eskiden de günü ancak tamamlıyordu, şimdi de.
  • Evet arkadaşlar, 10.2 güncellemesini de yükledim. Şu anda her şey normal görünüyor. Klavye harika olmuş.
  • 10.2 yüklü olan arkadaşlar mobil hotspot işlev görmüyor bende,aynı sorunu yaşayan varmı..?ekran görüntüsü böyle neye bağlanmaya çalışıyor,neden bağlanmıyor anlamadım...!

• quote:

Orijinalden alıntı: cmlkurt

10.2 yüklü olan arkadaşlar mobil hotspot işlev görmüyor bende,aynı sorunu yaşayan varmı..?ekran görüntüsü böyle neye bağlanmaya çalışıyor,neden bağlanmıyor anlamadım...!

Bende de aynı.

• son guncellemeyı yaptım resmı olanı.bende bı aksaklık yok sarjım uzadı 2 gune cıktı nerdeyse.bakalım kapanma falan olacakmı? normalde gunde 1 sarj ederdım su an %60da bugun sonu:) %20de kapanmassa sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk666

son guncellemeyı yaptım resmı olanı.bende bı aksaklık yok sarjım uzadı 2 gune cıktı nerdeyse.bakalım kapanma falan olacakmı? normalde gunde 1 sarj ederdım su an %60da bugun sonu:) %20de kapanmassa sıkıntı yok

Şarj dayanma süreniz oldukça iyi. Günlük kullanma şekliniz nasıl, neleri kullanıyorsunuz.
  • BLACKBERRY Z10 ABD Savunma Bakanlığı ağlarında kullanılmaya uygun ilk telefon ünvanını aldı.

http://crackberry.com/blackberry-awarded-authority-operate-us-department-defense-networks
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetSelçuk

quote:

Orijinalden alıntı: selcuk666

son guncellemeyı yaptım resmı olanı.bende bı aksaklık yok sarjım uzadı 2 gune cıktı nerdeyse.bakalım kapanma falan olacakmı? normalde gunde 1 sarj ederdım su an %60da bugun sonu:) %20de kapanmassa sıkıntı yok

Şarj dayanma süreniz oldukça iyi. Günlük kullanma şekliniz nasıl, neleri kullanıyorsunuz.

hocam ilk güm 3g sureklı acık.facebook kullanımı 1 saat ınternet kullanımım oldu.facebooka sureklı gırıp cıkıyorum.oyun oynama olayı yok bende.1 saatlık telefon gorusmem olmustur.malum bayramın ılk gunu bırsuru mesajlasma.telefon yenı oldugu ıcınde sık sık kurcalıyorum.bugun sabah kalktım baktım %45 gun ıcınde bıter falan dıye bı yarım saat sarja taktım.su an %35 de aynı kullanımım bugunde gecerlı.hala kapanma olayı falan olmadı.bı sıkıntı cıkmassa son guncelleme bende olumlu yanı.2-3 gun gecsın ben yazarım yıne.ama bı degısıklık gozume carpmadı gercı daha yenıyım ama farketmedım bısey.

bu arada telefonada degınmeden gecemıcem.burdakı yorumların hepsını okudum almadan once.telefonu cok kotuleyen vardı.benım ıcın uygulama onemlı degıldı.ben yınede aldım telefonu.ıkıncı el aldım 3 gunluk telefonu 900 lıraya.ve malum sıtelerde bu fıyatlara cok var.kesınlıkle verdıgım paraya degecek bır telefon.ozellıkle karızması yokmu.sımıtcı telefonu ıphone'lar gıbı herkeste yok.elımde goren o ne lan dıyor.uygulama oyun olarak eksıgı var evet. ama 10.2 ıle artık hemen hemen hepsı port edılebılecekmıs.ınternet tarayıcısı bı harıka.ınternet konusunda bundan hızlısını kullanmadım ben.5 gundur falan kullanıyorum bahsedılen sorunların hıcbırısınıde yasamadım.cıhazım kvk cıkıslı.eger herkeste olmayan ve dıkkat ceken bı alet ıstıyorsanız kesınlıkle tavsıyemdır.ayrıca degıneyım ses kalıtesı super.sımdıye kadar kullandıgım teller ıcınde telefon gorusmelerımı en rahat yaptıgım alet.sesı net alıyorum.xperia sp kullandım ıphone 4 kullandım onlarda boyle degıldı.nacızane fıkırlerım bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuk666 -- 9 Ağustos 2013; 21:10:16 >

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.