Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.059
Cevap
28
Favori
286.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Açıklamalar için teşekkürler.
  • teknosadan al. ben 1600 e aldım.
  • Şarjı tamamen bitip kapanınca şarja takıyorum, %100 şarj olunca şarjdan çıkartıyorum. Masanın üzerinde ellemeden duruyor 24 saat sonra şarjı bitiyor tamamen
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulan

Şarjı tamamen bitip kapanınca şarja takıyorum, %100 şarj olunca şarjdan çıkartıyorum. Masanın üzerinde ellemeden duruyor 24 saat sonra şarjı bitiyor tamamen

Hard Reset at 2 kez yeniden başlat Full şarj et düzelmesi gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar bı kac ucretsız uygulama soylermısınız? kullandıgınız.program ısmı ve ne ıse yaradıgını yazarsanız sevınırım.ozllıkle ucretsız goruntulu gorusme programı arıyorum.
  • selcuk666 kullanıcısına yanıt
    Skype kullanıyorum gayet memnunum ücretsiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: therebeder

Skype kullanıyorum gayet memnunum ücretsiz

bunda androıd olanlarlada konusabılıyoruz dımı
    sıkıntı olmuyor yanı farkedıyormu
  • selcuk666 kullanıcısına yanıt
    cepten pc ye ,bb den android ,ios konuşabiliyorsunuz
  • Arkadaşlar tarayıcıda nette gezinirken sayfada zoom yaptığınızda yazılar bozuluyormuş sizde böyle birşey var mı ? Birde arama tuşuna bastınız sonra aramayı iptal etmek istediniz hemen arama sonlandırmaya bassanız bile karşı tarafın telefonu çalıyormuş böyle bir durum var mı ?
  • riprap R kullanıcısına yanıt
    dediklerinizi hiç birine rastlamadım ben ,internette zoom yaparken yazılar gayet net,arama da aynı şekil arama sonlardırmaya bastığınız zaman hemen kapanıyor
    Dediklerinizin ikisi de şehir efsanesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetSelçuk

Evet başka forumlarda görünce bu tip yorumları sizlere sormak istedim.Herkes bir şeyler yazıyor doğru yada yanlış. 10.2 güncellemesi ile android programları kurmak daha kolaylaştımı acaba ? İşim gereği mailde autocad açmam gerekebiliyor Z10 da autocad kullanan hiç duymadım deneyip çalıştıran oldu mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: riprap

quote:

Evet başka forumlarda görünce bu tip yorumları sizlere sormak istedim.Herkes bir şeyler yazıyor doğru yada yanlış. 10.2 güncellemesi ile android programları kurmak daha kolaylaştımı acaba ? İşim gereği mailde autocad açmam gerekebiliyor Z10 da autocad kullanan hiç duymadım deneyip çalıştıran oldu mu acaba ?

Maalesef sadece biri (birincisi) şehir efsanesi..

• Kadir Kaan kullanıcısına yanıt
    Sorunlar tabi ki yaşanacaktır, benim söylemek istediğim genelleme yapmak yanlış olur. Yoksa her telefonda sorunlar çıkabilir.
    Telefondan genel anlamda çok memnunum. Daha önce bold 9700 ve 9900 kullanmıştım. Bu benim 3. Blacberry'im. 10.2 güncellemesinden sonra bazı uygulamalar ve programlarım kayboldu. Herhalde uyumluluk problemi oldu. Android programlarını bir önceki sürümde kurmuştum ama bu sürümde denemedim. Ama bildiğim kadarı ile 4.2 ile uyumluymuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadir Kaan

quote:

Orijinalden alıntı: riprap

quote:

Maalesef sadece biri (birincisi) şehir efsanesi..

Mesajı okuyunca hemen denedim.Bahsedilen 2.sorun yok.Arama reddetme kesiyor bağlantıyı,karşı taraf çalmadan.

• 10.2 yi güncelleştirme kontrolü yapıyorum... bulamıyo öyle bir sürüm telden güncelleştirme yapmak istediğimde.. neden ? Manuel mi yüklüyosunuz ?
  • Darkchild kullanıcısına yanıt
    henüz yayınlanmadı ,yükleyen arkadaşlar manuel yüklüyor
  • telefonum beyaz renk alt beyaz kısımında çatlamalar oluyor sizlerde de böyle bir durum varmı ,telefon darbe felan almadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: therebeder

telefonum beyaz renk alt beyaz kısımında çatlamalar oluyor sizlerde de böyle bir durum varmı ,telefon darbe felan almadı

benim de telefonum beyaz, ilk alanlardanım, hiç çatlama filan olmadı. telefonum kvk çıkışlı.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.