Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 | ANA KONU (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.059
Cevap
28
Favori
286.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erkan0075

quote:

Orijinalden alıntı: ozzy_carpe

quote:

Orijinalden alıntı: erkan0075

Bu arada Z30 için tanıtım görüntüleri leak yazılımın içinden çıkmış durumda. Sanırım Z30 sandığımızdan da yakın.

http://t.crackberry.com/some-more-blackberry-z30-imagery-whet-your-appetite-new-blackberry-10-smartphone
     BLACKBERRY Z10 | ANA KONU

Blackberry bu sefer yapmis, gercekten cok iyi . Z10`un kasa buyuklugunde 5 inch! Az once crackberry de farkettim A10 zannetim ama ve 4 cekirdekliymis, 1 aralik cikis tarihi deniyor ama emin degilim! 9900 alacagim bu gunlerde ileride alacagim tel bu olacak

Crackberry'de okuduğuma göre ilk spekler birçok kişide memnuniyetsizlik yaratmış. Bu nedenle spekler elden geçirilmiş. Ama yanılmıyorsam işlemci çift çekirdekler iken gpu dört çekirdekli. Biraz da rakiplerinden taktik kapıp altı çekirdekli diye duyursalar daha iyi olacak. Diğer üreticiler little.big işlemcileri octacore yalanıyla pazarlıyor ki şu anda 8 çekirdek aynı anda çalışamıyor.

Bu arada bezel genişliği azaltıldığı için telefonun toplam boyutu çok az artmış.

Sanırım A10 kod adı olarak kalacak, çünkü Aristo cihazı Z30 model nosuyla çıkıyor sanırım.

Umarim islemci 4 cekirdekli olur. Grafik karti ne kadar iyi olur bilemem ama Qualcomm Snapdragon 800 islemciyi eklerse bu modele cikacak diger marka telefonlarla yarisabilir, Geriye 1080p ekran ki hakkinda henuz bilgi verilmemis. Androidin 4.2 surum uygulamalarida eklenince Blackberry iyi bir adim atmis oluyor gercekten.

Ben bunu diger forumlarlarda da yazdim: Blackberry`nin tipki isletim sistemi ve guvenlik icin harcadiklari ozverinin yaninda ayri bir departman, donanimi ve tasarimi ile bu sekilde yogun bir sekilde calismasi gerekiyor. Eger haber dogru ise ben bu modelin diger hepsinden cok cok iyi olacagini dusunuyorum ki simdiden alicisiyim .. Bekliyoruz!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hepiniz davetlısınız DONANIM HABER BBM GRUBU NA,BARKODU OKUT YETER
     BLACKBERRY Z10 | ANA KONU

• İlk Defa Tüm BlackBerry Modelleri için; (Z10-Tüm Modeller, Q10 ve Q5) Tam Bir 10.2 Sızıntı Sürüm Yayınlandı.

- Priority HUB= Önemli olan iletileri sizin için tanıyor.
    - Kamera da 1:1 seçeneği eklenmiş.
    - Hızlı Bildirimler görüntüleme seçeneği eklenmiş ileti geldiğinde ekranın üstünde çıkıyor
    - Saat, çoklu alarm seçeneği eklenmiş
    - Klavye de Ş,Ç,Ğ,İ,Ö, gibi türkçe karakterler ayrı olarak mevcut
    - Bildirileri Kilit ekranın da görüntüleme seçeneğini siz belirliyorsunuz.
    - HUB da ekler diye seçenek var maillerde ki tüm ekleri tek yerden görüntülemeye yarıyor
    - Menü simgelerine Blackberry HUB eklenmiş
    - Tarayıcıda ki yükleme çubuğu değişmiş
    - Tarayıcıda Menü görselleri sadeleştirilmiş
    - Ayarlar menüsü son sürat ( gaz vermişler )
    - Menülerde yazı karakterleri değiştirilmiş
    - Uygulama Yönetici eklenmiş % ve saat oranında ram kullanımları vb. Cihaz Monitörü
    - Akıllı Kart Okuyucusu eklenmiş
    - Sesli yazdırma da otomatik noktalama işaretleri seçeneği var artık
    - Ayarla da açma-kapama (O-I) görselleri daha sadeleştirilmiş
    - BBM Hızlı Yanıtla Özelliği eklenmiş
    - Uygulamadan çıkmadan size gelen her bildirime ekranın üst kısmından cevap verebiliyorsunuz
    - BBM sohbet önizlemelerini kişilere göre belirleme seçeneği var
    - Saat üzerinde ki rakamlar daha da büyük
    - Alarm ayarladıktan sonra kaç saat içinde olacağını hesaplıyor
    - Alarm ayarlama işaretleyicisi tutunca daha büyük oluyor
    - Yükleme dairesi artık yok onun yerine dikdörten gibi kenarları oval olan bir yükleme saati geliyor
    - Takvim de Mobil Konferans Köprüleri Ekleme gelmiş
    - Hava Durumu Uygulaması çok değiş (şahane) effektler yağmurlu ve gökgürültülü
    - Hava Durumu arkaplanda çalışırken çok güzel bir ekrana dönüşüyor
    - Kişiler uygulaması çok hızlı çalışıyor özellikle arama ekranında kişilerda arama yaptığımızda takılıyordu önceden
    - Klavye harfleri üzerinden silme yaptığınızda ekran kücük silme effeti beliriyor klavyenin üzerinde
    - İYİ Kİ BLACKBERRY almışız dedittirdi be (SAĞLAM BIR KAYNAKTAN ALINTIDIR)

• bu surum ne zaman gelecek?
  • Z10'larımız daha ne kadar güncelleme alacak acaba? Neredeyse 1 sene oldu çıkalı ve sanıyorum 4 kez güncelleme almış olacak 10.2 ile...

• Bence yazılımsal olarak eksikleri var hala Blackberry Z10'un.. bunları iletebilebileceğimiz, kaale alacak bir yer varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadir Kaan

Z10'larımız daha ne kadar güncelleme alacak acaba? Neredeyse 1 sene oldu çıkalı ve sanıyorum 4 kez güncelleme almış olacak 10.2 ile...

Blackberry telefonlar her zaman "sürekli güncelleme" alır. Bu durum bitmeyen bir işlemdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

Bence yazılımsal olarak eksikleri var hala Blackberry Z10'un.. bunları iletebilebileceğimiz, kaale alacak bir yer varmı ?

Blackberry nin beta forumları var. Oraya eksikleri yazabilirsin.
  • 10.2 sürümünün tam net çıkış tarihi belli mi.
  • 10.2.0.1047 sürümünü yükledim ama açmadı neden acaba
  • 10.2.0.1047 sürümünü yükledim ama açmadı neden acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: şehzade05

10.2.0.1047 sürümünü yükledim ama açmadı neden acaba

çok uzun süre bekleme gerekebiliyor. güç kaynağına bağlı tutun bekleyin, açılacaktır.
  • şimdi bir daha denedim dosya açılamıyor diyor
  • arkadaşlar şirket maillerini alıyorum fakat mailleri 1 aylık tutuyor.biray önceki mailleri siliyor. eski BB9700 de böyle değildi, hiç silmiyordu. nasıl yapabiliriz silmemesi için
    tşk
  • Arkadaşlar, hub da sosyal ağlardan gelen örneğin facebook gibi mesajları silemiyorum. Metin mesajları, emailler siliniyor ama bunlar silinmiyor.
  • quote:

şimdi bir daha denedim dosya açılamıyor diyor

mesajınızı dikkatli okumamışım, ben 10.1.0.4181 olarak kısa süre önce gelen ara güncelleştirmeyi yüklediniz zannettim.
    10.2 daha resmi olarak yayınlanmadı ve sanırım siz leak olarak bazı forumlarda yayınlanan linklerden yüklediniz, leak olanlar daha tam resmiyet kazanmamış, yeterince test edilmemiş şeyler, bence cesaret ister yüklemek, ben yüklemedim, o nedenle durumunuzu bilemiyorum.
  • quote:

10.2.0.1047 sürümünü yükledim ama açmadı neden acaba

Açmayan nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergindemirel

arkadaşlar şirket maillerini alıyorum fakat mailleri 1 aylık tutuyor.biray önceki mailleri siliyor. eski BB9700 de böyle değildi, hiç silmiyordu. nasıl yapabiliriz silmemesi için
    tşk

Bildiğim kadarıyla yapılabilecek birşey yok. Forumlarda da okuduğum kadarıyla yaygın bir şikayet konusu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

şimdi bir daha denedim dosya açılamıyor diyor

Sanki indirdiğiniz dosya sıkıntılı gibi. Birçok kişinin indirmesinde kesilme veya donma yaşanmış. Depolardaki yoğunluk azalınca tekrar deneyin indirmeyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.