Şimdi Ara

BLACKBERRY Z10 - bb 10-0015 hatası telefon açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Blackberry Z10 telefonumda güncelleme yaptıktan sonra bb10-0015 hatası verdi telefonu şarja taktığımda led ışığı 1-2-2 şeklinde ardarda yanıyor, bb link ve leaked sürümü yüklemek için ne kadar uğraşsamda telefon içerdeki internal memory i görmüyor ne yapmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum.

• deanthis D kullanıcısına yanıt
    Bu sorunun çözümü şu an için yok gibi. Ama blackberry forumlarında Leaked OS 10.2.1.1055 yükleyerek cihazın açıldığını yazanlar var, isterseniz bi deneyin.

Cihazın garantisi varsa servise yollayın.

Geçmiş olsun.

http://www.black.berry.gen.tr/forum/threads/26013-BB10-0015-Hatası-Ve-Çözümü?p=178227#post178227

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknik servise gönderdim ''her zamanki gibi'' kullanıcı hatası olduğunu söylediler ve 560 lira anakart değiştirin dediğimde ise 900 lira istediler, dediğiniz leaked sürümünü deneyeceğim teşekkürler..
  • Arkadaşlar kaç saat uğraşmamın sonucunda telefonun sorununu çözdüm. Telefon brick oldu diye düşünürken son çare olarak bu yöntem işe yaradı.
    İlk başta telefonu SIC Multiwipe ile wipe ladım. 5 aşamalı wipe işleminden sonra indirdiğim Leaked 10.0.10.261 sürümünü yükledim sorunsuz yükledi ve telefon açıldı. Sizde son çare olarak bu yöntemi uygulayabilirsiniz ama ilk önce daha kolay ve risksiz yöntemleri denemenizi öneririm.
  • deanthis D kullanıcısına yanıt
    Sorunu düzelttiginiz icin sevindim.

Sizden ucret isteyen hangi servis?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kvk Ankara servisi istedi sıkıntı tamamen yazılımsal, bana anakartta sıkıntı var demişlerdi nasıl teknik servis anlayamadım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: deanthis

Kvk Ankara servisi istedi sıkıntı tamamen yazılımsal, bana anakartta sıkıntı var demişlerdi nasıl teknik servis anlayamadım :)

Yazılımsal arızası olan anakartlara bütün servisler bunu yapıyor.

Servisler nasıl para kazanacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynısını lg de bana yaptı. P920 için 430₺ istediler geri aldım lg flashtool ile ayağa kaldırdım telefonu... facebook a giremiyorum diye gönder anakart değişimi yaparlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.