Şimdi Ara

BlackBerry Z10 çok yakında Avea’da!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merakla beklenen BlackBerry Z10 çok yakında Avea’da! Ön talep için bilgilerinizi hemen bırakın:http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/BBZ10

• Avea anasayfasında karizmatik bir görüntü yapmışlar

BlackBerry Z10 çok yakında Avea’da!
  • ohooooooo
  • 28 Şubat'ta satışta.
  • Tahmin >  BlackBerry Z10 çok yakında Avea’da!1599
  • tek ıstedıgım ınternet tarayıcısında gezerken mesala mesaj geldımı uygulamadan cıkmadan cevaplayabılmek bunda olucak herhalde olursa cok super olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scott23

tek ıstedıgım ınternet tarayıcısında gezerken mesala mesaj geldımı uygulamadan cıkmadan cevaplayabılmek bunda olucak herhalde olursa cok super olur

bu yıllardır olan birşey ki..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ittersweet

quote:

tek ıstedıgım ınternet tarayıcısında gezerken mesala mesaj geldımı uygulamadan cıkmadan cevaplayabılmek bunda olucak herhalde olursa cok super olur

nerede dostum iphoneda mesala facebook uygulamasındayım ugulamadan cık mesajlara gır mesajı yaz tekrar uygulamaya gır o sırada zaten tekrar mesaj geliyor ana ekran uzerınden nerede cevaplayabılıyorum uygulamamı kapatmadan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: l3ittersweet

quote:

nerede dostum iphoneda mesala facebook uygulamasındayım ugulamadan cık mesajlara gır mesajı yaz tekrar uygulamaya gır o sırada zaten tekrar mesaj geliyor ana ekran uzerınden nerede cevaplayabılıyorum uygulamamı kapatmadan

blackberry os5'den beri yapılıyor bu.
  • hocam onceden blackberry e karsıydım bb9900 almayı dusundum ama kıme sorduysam donuyor zor acılıyor ekstra bıs pakedi cart curtla benden sogutmaslardı ki bis pakedi kaldırılmıs bunda. o yuzden seceneklerım arasına dırek gırdı
  • Kontratsız fiyatı 1800tl olacak sanırsam.
  • Suanda sahibinden de 2 yil garantili satiliyor 1750 tl ye.ben alicam ama 18 subat lansmani bekliyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-blackberry-z10-2-yil-telpa-garantili-18-subatta-stoklarimizda-114310640/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarGoS -- 13 Şubat 2013; 17:56:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarGoS

Suanda sahibinden de 2 yil garantili satiliyor 1750 tl ye.ben alicam ama 18 subat lansmani bekliyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-blackberry-z10-2-yil-telpa-garantili-18-subatta-stoklarimizda-114310640/detay

Güvenilir satıcıya benziyor, bunların fiyatı gerçektir. Bence almayı düşünenler biraz beklesin fiyat inecektir.

• merakla bekliyoruz
  • Bu mesajımı Blackberry Z10 telefonumdan yazıyorum. Bu telefonun önceki modellerle alakası yok. Çok başarılı bir cihaz yapmışlar. Klavye inanılmayacak kadar kullanışlı. Tarayıcısı bilgisayar tarayıcısı kadar hatta daha hızlı. Bir çok kullanıcı için önemli değişiklik artık BIS kullanılmaması. Herhangi bir internet paketi ile BIS hizmetlerine bağlanıyor. Ekranda O meşhur BIS işareti beliriyor. Tabi gerçek multi tasking var. Ben şiddetle öneririm. Aldığınızda pişman olmayacaksınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.