Şimdi Ara

BlackBerry Z10 modelinin Avrupa fiyatı ortaya çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o değilde bb10 tutarsa sonrasi nasil olcak onu merak ediyorum.blackberry tam bi kapali kutu

• blackberry anca başını alır

• quote:

Orijinalden alıntı: darkaura

quote:

Orijinalden alıntı: Jesse JamesAndroid fanları alsın işte Flash desteği var. Android in yeni sürümünde de olmayacak ya şu çok övünülen Flash.
    androidi hic anlamamissiniz. google flasha destegi kesebilir, isletim sistemi desteklemez hatta adobeun kendi bile destegi kesebilir ama kullanicilar flash istiyorsa android acik ve ozgur sistemdir, o istek yerini bir sekilde bulur. keza android son surumleri resmi olarak desteklemesede flash son derece verimli kullanilabiliyor. androidi sevme nedenimde bu. ureticinin kullanim vizyonuyla yada tekelci amaclariyla sinirli degilim.

Çok iyimsersin... Peki sorarım sana, keşfedilen açıkları kim kapayacak? Zaten özünde kasım kasım kasılan bir sistem flash, yeni versiyonlar için perfomans düzeltmeleri kim yapacak? Yeni özellikleri kim ekleyecek? Ben özgürüm yihuu mantığı ile maalesef bir yere varılmıyor, olmuyor.. Android 5.0 olacak ama flash olduğu yerde sayacak, evet yine kullanılabilecek belki ama eziyete dönüşecek. Bunu biliyoruz. İnkar etmeye gerek yok..

İkincisi Android o kadarda özgür değil, evet açık kaynaklı bir sistem doğrudur, fakat sistem kaynaklarına erişmek için "root" haklarına sahip olmak zorundasınız, bunun içinde ekstra çaba gösterip bellenimi "root etmek" durumundasınız. Şöyle örnek vereyim.. Bir iMac değil Android, ama kesinlikle toplama PC gibi elinizi direkt içine sokamazsınız. Daha çok Dell gibi dşünüyorum, içini açıp müdahale edersin ama garanti etiketini yırtman gerekir.

• Apple rekabet edebilmek için daha pahalı çıkmalıydı!

• O fiyat nedir öle ya ...o fiyata satamaz 4s varken s3 varken işi çok zor ...Blackberry fiyat olarak 1000 liranın altına inerse yeni seride alıcı bulur ....
  • Fiyat fazla gibi.Turkiyede 1.800 den asagi olmaz....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asalet03

quote:

Orijinalden alıntı: Jesse JamesAndroid fanları alsın işte Flash desteği var. Android in yeni sürümünde de olmayacak ya şu çok övünülen Flash.
    flash olsa ne olur olmasa ne olur zaten son derce saçma ve gereksiz html5 yeter

İşte bende bunu söylüyorum ancak Android işletim sistemini zamanında Flash üzerinden savunan fanlara dokununca ne denildiğini anlamadan ne dediklerini bilmeden sadece saldırıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jesse James -- 28 Ocak 2013; 15:00:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FERFEROS

quote:

Markette olmaması desteğin olmadığı anlamına gelmiyor. Adobe resmi sitesinden indirebiliyoruz. 3 - 4 aydır ayda en az bir kere güncellendi. Tabi sizin gibi cihazı aldığı gibi kullanmaya çalışanlara karışık geliyor herhalde bu basit işlem.

Evet işletim sistemleri, yazılım mimariler bunlar bana çok uzak size çok yakın. Android işletim sistemi için yapmış olduğunuz teknik incelemeden bir kuple bahsederseniz bu cahil kulunuz kırk yıl köleniz olur. Bildiğiniz yanıldığınıza yetmediği gibi bunun farkında bile değilsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkaura

quote:

androidi hic anlamamissiniz. google flasha destegi kesebilir, isletim sistemi desteklemez hatta adobeun kendi bile destegi kesebilir ama kullanicilar flash istiyorsa android acik ve ozgur sistemdir, o istek yerini bir sekilde bulur. keza android son surumleri resmi olarak desteklemesede flash son derece verimli kullanilabiliyor. androidi sevme nedenimde bu. ureticinin kullanim vizyonuyla yada tekelci amaclariyla sinirli degilim.

Sizler gibi düşünemeyen düşünce zenginleri için; burdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jesse James -- 28 Ocak 2013; 14:50:36 >

• Bu fiyatlara çok daha iyi alternatif cihazlar varken fazla kişinin tercih edeceğini düşünmüyorum.

• bu fiyata alınmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarGoS

bence yeni çıkacak olan ve hiç görmediğiniz bişey hakkında b.k atmadan önce bi düşünün.Buyrun size mesut çevik'in konu hakkında twitter mesajı .https://twitter.com/mesutcevik/status/294415178802556929/photo/1

Oo harika mobil cihaz doc.dr.sayin mesut cevik cihaza yag gibi akiyor demis hemen lumia cihazimi satip bunun cikmasini bekleyeyim.

Bizde biliyoruz cihazin donaniminin iyi oldugunu , videolarda izleyip akicilikta eski serilerine oranla cok daha basarili oldugunu.

Ama cogunlugumuz diyor ki pazarda cok yuksek bir kullanici kitlesini kaybeden blackberrynin donusunde guzel cihaz olmasinin yaninda alinabilir bir fiyat politikasi da belirlemesi gerektigi.

Bu fiyatla blackberry ancak su an ki pazar payini koruyabilir.

Eminim ki 5 gun cihazi kurcaladiktan sonra yine ortada bir bekleme simgesi cikar.Akicilik istiyorsam lumia cihazim yeter bana , hem akicilik hem market istersem o fiyata 4s alirim , z10 ilk 3 tercihime giremedi maalesef.

• bir playbook tablet kullanıp tekrar yazmanızı öneririm o halde. benzer donanım ve aynı os kullanıyor.ne beklemesi simgesi nede başka bir kasma göremezsiniz. ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: BarGoS

bence yeni çıkacak olan ve hiç görmediğiniz bişey hakkında b.k atmadan önce bi düşünün.Buyrun size mesut çevik'in konu hakkında twitter mesajı .https://twitter.com/mesutcevik/status/294415178802556929/photo/1

Mesut Çevik Forex UTV380 çok iyi diyordu 1 kere aklına uydum ... (tv kartlarından soğudum o zamandan itibaren tv kartı kullanmadım)

fx57 iyi diyorsa alın (fx57 fiyat/performans diyorsa yine almayın zorunlu olarak diyordur)

http://ipod.tr.stream.donanimhaber.com/forexyxxl_ipod.mp4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 28 Ocak 2013; 17:32:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

Orijinalden alıntı: BarGoS bence yeni çıkacak olan ve hiç görmediğiniz bişey hakkında b.k atmadan önce bi düşünün.Buyrun size mesut çevikin konu hakkında twitter mesajı .https://twitter.com/mesutcevik/status/294415178802556929/photo/1
    Mesut Çevik Forex UTV380 çok iyi diyordu 1 kere aklına uydum ... (tv kartlarından soğudum o zamandan itibaren tv kartı kullanmadım) fx57 iyi diyorsa alın (fx57 fiyat/performans diyorsa yine almayın zorunlu olarak diyordur) http://ipod.tr.stream.donanimhaber.com/forexyxxl_ipod.mp4

mesut çevik i tanımakta zorlandım :D

• Bilgi için teşekkürler.
  • Şîmdıden söylüyorum telefonun fiyatı 2.500 milyar

• amerikada 480 dolar unlocked olarak bulabilirsem(pek sanmiyorum cunku data planli satiyorlar genelde) aninda alirim. hem ozellikleri hem tasarimi cok hosuma gecti. zaten htc dhd hayattan soguttu. ne bir destek ne bir guncelleme. lumina 920 dusunuyordum ancak cok agir bir cihaz. 480 dolar olmasini umuyorum

• Uygun fiyatla alınacak bir cihaz öyle 4.7 inch sevmeyenlere gayet güzel umarım fiyat 1400 civarı olur.
  • z10 un tasarımı farklı farklı ..mesut ceviğin elindeki keskinbköşeli model daha güzel ama sanırım piyasaya sürülecek olan tasarım o değil
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.