Şimdi Ara

BlackBerry Z30 Kullanıcıları Kulübü [AnaKonu] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
6
Favori
26.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elektrosenol

Arkadaşlar Z30 için hatta Z30 'u geçtim diğer Blackberry cihazları için 10.3.2 resmi (official) sürüm çıktımı acaba?

Çıktı da türkiyeye vermediler hâlâ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ay oldu sanırım gelse artık yahu ay bitmeden
  • Pekala , teşekkürler.
  • ekle
  • Arkadaşlar merhaba

Telefonda bütün ayarlarımı vs. yaptım çok memnunum. Sadece iki sorum var

1) Kilit ekranı menüsünde facebookla ilişkilendirilmiş güne göre "...'in doğum günü" vs diye yazı çıkıyor sadece bunun gözükmesini nasıl kaldırabilirim?
    2) Normal modda iken tuş sesinin çıkmamasını nasıl sağlayabilirim?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • 1) Ayarlar-Hesaplar-Facebook doğum günü hatırlatıcısı yok veya olayları senkronize eti kapalı duruma getirdiğinizde sanırım ortadan kalkar durum.
    2) Ayarlar-Dil ve Giriş-Geri Bildirim sesi kısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.Castro -- 18 Ağustos 2015; 14:54:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.Castro

1) Ayarlar-Hesaplar-Facebook doğum günü hatırlatıcısı yok veya olayları senkronize eti kapalı duruma getirdiğinizde sanırım ortadan kalkar durum.
    2) Ayarlar-Dil ve Giriş-Geri Bildirim sesi kısın.

Tesekkurler cevap için.

En son yaptıgım ayarda olayları senkronize et'i kapatmış ve dogum günü hatırlatıcı'yı yok yapmışım. Bildirimleri etkinleştiri kaldırmak istemiyorum, hub'a düşmez o zaman sanırım.
  • 1 haftadır kullanıyorum çok memnunum fakat ekran keşke fhd olsaydı.Ekranı pek beğenmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: General.

1 haftadır kullanıyorum çok memnunum fakat ekran keşke fhd olsaydı.Ekranı pek beğenmedim.

ekran konusunda haklısınız yeteri kadar kullanıcı memnun etmiyor ve parlaklık ayrı bi sıkıntı.ve netlikde sorun var

• quote:

Orijinalden alıntı: mprdn

Merhaba arkadaşlar

Mümkünce özet olarak size bişey sormak ve geribildiriminizi almak istiyorum uygun görürseniz.

Z30 almayı düşünüyorum çok araştırdım blackberry world'une kadar.

Oyun oynamıyorum.

Su an androidimde yer alan ve z30da da çalışmasını istediğim öncelikli programlar:

Whatsapp, Twitter, Facebook, Facebook Messenger, Linkedin, Pinterest, Skype, Instagram, Viber, Google+, İşcep ve Dropbox.

Genelde bir çoğu 3 yıldız gözüküyor blackworld'teki yorumlarda vs stabil çalışmadığı oluyormuş sanırım. Bu konuda beni daha net bilgilendirebileceğinizi düşündüm. Oyun oynamadığım için bu telefon bana oldukça cazip geliyor, işletim sisteminin kalitesi ile.

Ve Turkiye'den ithalat garantili alırsam pasaport kaydı vs kesinlikle gerekmiyor dimi? Sonuçta Türkiye'de satışa sunulabildiği için.

Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. İyi günler...

BlackBerry world deki puanlara bakmayin adam markette uygulama aramayi bilmiyor uygulama yok diyor. 3310 dan gecme cogu o puan verip elestirenlerin...

• Merhaba arkadaşlar bende yeni aldım z30 ama bir kaç şey sorun var mesela kilit ekranında bir türlü bıldırımlerı aktif edemedim ayarlardan özelliği aktif etmeme ragmen bildirimler gözükmüyor
    Birde muzik uygulaması içinde radyo yok acaba güncelleme yüklenirken bi sorun mu oldu özellikleri benim gibi olan varmı?
  • Clash of Clans sorunu çözülmüş. Eğer hala isteyen varsa bu mesajımı alıntılayın paylaşim

• quote:

Orijinalden alıntı: malatyaspor

quote:

Merhaba arkadaşlar

Mümkünce özet olarak size bişey sormak ve geribildiriminizi almak istiyorum uygun görürseniz.

Z30 almayı düşünüyorum çok araştırdım blackberry world'une kadar.

Oyun oynamıyorum.

Su an androidimde yer alan ve z30da da çalışmasını istediğim öncelikli programlar:

Whatsapp, Twitter, Facebook, Facebook Messenger, Linkedin, Pinterest, Skype, Instagram, Viber, Google+, İşcep ve Dropbox.

Genelde bir çoğu 3 yıldız gözüküyor blackworld'teki yorumlarda vs stabil çalışmadığı oluyormuş sanırım. Bu konuda beni daha net bilgilendirebileceğinizi düşündüm. Oyun oynamadığım için bu telefon bana oldukça cazip geliyor, işletim sisteminin kalitesi ile.

Ve Turkiye'den ithalat garantili alırsam pasaport kaydı vs kesinlikle gerekmiyor dimi? Sonuçta Türkiye'de satışa sunulabildiği için.

Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. İyi günler...

BlackBerry world deki puanlara bakmayin adam markette uygulama aramayi bilmiyor uygulama yok diyor. 3310 dan gecme cogu o puan verip elestirenlerin...

Teşekkürler hocam cevabınız için, aldım telefonu sorunsuz kullanıyorum büyük keyifle. Android'ten sonra ilaç gibi geldi

• Neutron müzik uygulaması indirdim, keyifle kullanıyorum. Bir sorum var bu konuyla ilgili;

Bu program orijinal müzik programı ile şarj harcaması açısından aynı mı sizce arkadaşlar? Yoksa Neutron biraz daha fazla harcıyor mu? Uzun süre kullananların yorumlarını merak ediyorum.

Bir de numara yazarken ses çıkmamasını engelleyebiliyor muyuz arkadaşlar? Modlarla çözülebilen bir sorun degil sanırım.

Ayrıca şunu sormak istiyorum size emin olamadım, amatörlüğümü bağışlayın Metin mesajı vs yazarken otomatik tanımla ekran klavyesi çevresinde çeşitli kelimeler tahmin olarak çıkılıyor biliyorsunuz. Onların arasından seçmek istediğimiz varsa herhangi bir dokunma yöntemi ile yazı kısmına geçirebiliyor muyuz?

Ve mesela "şarkılar" kelimesini yazdım diyelim. Sözlük açıkken otomatik farklı bir kelime yazılmışsa harfleri silmeye kalkmadan doğru kelimeyi en kısa yolla nasıl yazabilirim.

Fazla uzattım kusura bakmayın, bilgilendirebilirseniz sevinirim.

• quote:

Neutron müzik uygulaması indirdim, keyifle kullanıyorum. Bir sorum var bu konuyla ilgili;

Bu program orijinal müzik programı ile şarj harcaması açısından aynı mı sizce arkadaşlar? Yoksa Neutron biraz daha fazla harcıyor mu? Uzun süre kullananların yorumlarını merak ediyorum.

Bir de numara yazarken ses çıkmamasını engelleyebiliyor muyuz arkadaşlar? Modlarla çözülebilen bir sorun degil sanırım.

Ayrıca şunu sormak istiyorum size emin olamadım, amatörlüğümü bağışlayın Metin mesajı vs yazarken otomatik tanımla ekran klavyesi çevresinde çeşitli kelimeler tahmin olarak çıkılıyor biliyorsunuz. Onların arasından seçmek istediğimiz varsa herhangi bir dokunma yöntemi ile yazı kısmına geçirebiliyor muyuz?

Ve mesela "şarkılar" kelimesini yazdım diyelim. Sözlük açıkken otomatik farklı bir kelime yazılmışsa harfleri silmeye kalkmadan doğru kelimeyi en kısa yolla nasıl yazabilirim.

Telefondaki mevcut resimleri sizdede albüm kapak resmi yapıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

quote:

Neutron müzik uygulaması indirdim, keyifle kullanıyorum. Bir sorum var bu konuyla ilgili;

Telefondaki mevcut resimleri sizdede albüm kapak resmi yapıyor mu?

henüz bi kaç kez kullandım ama şu ana kadar öyle bir şey olmadı.

• quote:

Clash of Clans sorunu çözülmüş. Eğer hala isteyen varsa bu mesajımı alıntılayın paylaşim

Hocam paylaşırsan çok makbule geçer 82 lw köy nosda duruyo

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan11237637

quote:

Clash of Clans sorunu çözülmüş. Eğer hala isteyen varsa bu mesajımı alıntılayın paylaşim

http://www.****.com/google-play-hizmetleri-sorununa-ve-clash-of-clans-da-koy-kaybetme-derdine-son-10931.html

• quote:

quote:

quote:

http://www.****.com/google-play-hizmetleri-sorununa-ve-clash-of-clans-da-koy-kaybetme-derdine-son-10931.html

Bu web sayfası kullanılamıyor uyarısı veriyor?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu web sayfası kullanılamıyor uyarısı veriyor?

sitede reklam yapmak yasak o yüzden link kapalı

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.