Şimdi Ara

BlackBerry Z30 Kullanıcıları Kulübü [AnaKonu] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
6
Favori
26.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan11237637

quote:

quote:

quote:

Clash of Clans sorunu çözülmüş. Eğer hala isteyen varsa bu mesajımı alıntılayın paylaşim

Hocam paylaşırsan çok makbule geçer 82 lw köy nosda duruyo

http://www.****.com/google-play-hizmetleri-sorununa-ve-clash-of-clans-da-koy-kaybetme-derdine-son-10931.html

Bu web sayfası kullanılamıyor uyarısı veriyor?

sitede reklam yapmak yasak o yüzden link kapalı

Size zahmet olmaz ise buraya yapıstırsanız nasıl yapıldıgını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Clash of Clans sorunu çözülmüş. Eğer hala isteyen varsa bu mesajımı alıntılayın paylaşim

Hocam paylaşırsan çok makbule geçer 82 lw köy nosda duruyo

http://www.****.com/google-play-hizmetleri-sorununa-ve-clash-of-clans-da-koy-kaybetme-derdine-son-10931.html

Bu web sayfası kullanılamıyor uyarısı veriyor?

sitede reklam yapmak yasak o yüzden link kapalı

Size zahmet olmaz ise buraya yapıstırsanız nasıl yapıldıgını

mesaj attım

• Bana da yollar musunuz Clash için
    Şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mprdn

Neutron müzik uygulaması indirdim, keyifle kullanıyorum. Bir sorum var bu konuyla ilgili;

Bu program orijinal müzik programı ile şarj harcaması açısından aynı mı sizce arkadaşlar? Yoksa Neutron biraz daha fazla harcıyor mu? Uzun süre kullananların yorumlarını merak ediyorum.

Bir de numara yazarken ses çıkmamasını engelleyebiliyor muyuz arkadaşlar? Modlarla çözülebilen bir sorun degil sanırım.

Ayrıca şunu sormak istiyorum size emin olamadım, amatörlüğümü bağışlayın Metin mesajı vs yazarken otomatik tanımla ekran klavyesi çevresinde çeşitli kelimeler tahmin olarak çıkılıyor biliyorsunuz. Onların arasından seçmek istediğimiz varsa herhangi bir dokunma yöntemi ile yazı kısmına geçirebiliyor muyuz?

Ve mesela "şarkılar" kelimesini yazdım diyelim. Sözlük açıkken otomatik farklı bir kelime yazılmışsa harfleri silmeye kalkmadan doğru kelimeyi en kısa yolla nasıl yazabilirim.

Fazla uzattım kusura bakmayın, bilgilendirebilirseniz sevinirim.

Ayarlar dil ve giris tahmin ve duzeltme de gerekli ayarlar var. Orada. Bosluk tusuyla duzeltmeyi kapatin onerdigi kelimeyi secmek icin o kelimenin uzerinde ekrana dogru sallayin
    https://m.youtube.com/watch?v=w2VZjXBXHJY

• quote:

Orijinalden alıntı: muhendis-m

Bana da yollar musunuz Clash için
    Şimdiden teşekkür ederim

B b t u r k. C o m da var

• quote:

Orijinalden alıntı: malatyaspor

quote:

Orijinalden alıntı: mprdn

Neutron müzik uygulaması indirdim, keyifle kullanıyorum. Bir sorum var bu konuyla ilgili;

Bu program orijinal müzik programı ile şarj harcaması açısından aynı mı sizce arkadaşlar? Yoksa Neutron biraz daha fazla harcıyor mu? Uzun süre kullananların yorumlarını merak ediyorum.

Bir de numara yazarken ses çıkmamasını engelleyebiliyor muyuz arkadaşlar? Modlarla çözülebilen bir sorun degil sanırım.

Ayrıca şunu sormak istiyorum size emin olamadım, amatörlüğümü bağışlayın Metin mesajı vs yazarken otomatik tanımla ekran klavyesi çevresinde çeşitli kelimeler tahmin olarak çıkılıyor biliyorsunuz. Onların arasından seçmek istediğimiz varsa herhangi bir dokunma yöntemi ile yazı kısmına geçirebiliyor muyuz?

Ve mesela "şarkılar" kelimesini yazdım diyelim. Sözlük açıkken otomatik farklı bir kelime yazılmışsa harfleri silmeye kalkmadan doğru kelimeyi en kısa yolla nasıl yazabilirim.

Fazla uzattım kusura bakmayın, bilgilendirebilirseniz sevinirim.

Ayarlar dil ve giris tahmin ve duzeltme de gerekli ayarlar var. Orada. Bosluk tusuyla duzeltmeyi kapatin onerdigi kelimeyi secmek icin o kelimenin uzerinde ekrana dogru sallayin
    https://m.youtube.com/watch?v=w2VZjXBXHJY

Dediklerinizi uygulamıştım, kelime seçmeyi bilmiyordum teşekkürler. Şimdilik son bir şey sormak istiyorum size;

Titreşim yoğunluğunu azaltamıyoruz değil mi?

• mprdn M kullanıcısına yanıt
    Markette uygulamalar var onun icin. Adlarini hatirlamiyorum. Marketi kurcalayin bulursunuz. Market gorundugu kadar zayif degil dolasirsaniz cok ise yarar uygulamalar var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Markette uygulamalar var onun icin. Adlarini hatirlamiyorum. Marketi kurcalayin bulursunuz. Market gorundugu kadar zayif degil dolasirsaniz cok ise yarar uygulamalar var.

Farkındayım teşekkürler. Bir de 10.3'lü wifi problemli sürüm güncellense tam mutlu olacağım.
  • Beyler şuan Z30 un bildiğiniz yada yaşadığınız duyduğunuz kronik yazılımsal yada donanımsal problemi var mı ? Z10 da bunlardan çok var o yüzden Z 30 almak istiyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

Beyler şuan Z30 un bildiğiniz yada yaşadığınız duyduğunuz kronik yazılımsal yada donanımsal problemi var mı ? Z10 da bunlardan çok var o yüzden Z 30 almak istiyorum ?

Yok z30 da, fakat z30 un son parti cihazlarından alın.bende aldım kullandım z30 fakat geri z10 a döndüm :)

• BlackBerry z30'a flash bellek takılabiliyor mu? Samsunglara takılıyor ya onun gibi

• MKAed kullanıcısına yanıt
    Otg destegi var. Flash bellek fare falan takilabiliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wifi de yasadiginiz problem nedir?
  • Arkadaşlar servise götüren oldu mu telefonu? 3 ay servisten alamadım diyenler var. Bir de iflas ettiğini ve o yüzden alınmaması gerektiğini söylüyorlar.
    Gerçekten çok hoşuma gitti z30 ama birçok insan geri döndürmeye çalıştı, 1100 tl verilir mi sizce?
  • ironikas kullanıcısına yanıt
    Hb'dan 1049tl ye aldım 1 hafta kullandım iade ettim.Ses ve batarya konusunda muazzam bir cihaz fakat uygulama konusunda sıkıntılı ve ekran beni tatmin etmedi.
  • quote:

Otg destegi var. Flash bellek fare falan takilabiliyor

Nasıl takabilirim

Servis konusunu bilmem de şirket iflas falan etmedi uygulama konusunda sıkıntı var Android uygulamaları çalışıyo ama yine de iphone uygulamalarını özlemedim değil. Lakin sistemi çok iyi ekran bence güzel klavye süper blackberry Hub ise müthiş mesajlaşma uygulamalarına hiç girmiyorum tüm işi ordan hallediyorum kısaca tek sorunu uygulamalar satarsam bu yüzden satarım z30'umu

• Teşekkür ederim cevaplarınız için. Uygulama konusunda benim için sıkıntı olacağını sanmıyorum, çünkü telefonda oyun oynamıyorum, facebook bile yüklü değil yalnızca mail, whatsapp gibi programlar kullanıp oyun vb. şeyleri ipad'den karşılıyorum. uygulama konusunda bir sıkıntı yok diyorsanız benim için ideal telefon :) Android'den ve kasmalarından gerçekten gına geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironikas -- 30 Ağustos 2015; 12:25:35 >
    Dediğim gibi cihaz batarya ve ses dışında beni tatmin etmedi.Sevemediğim bir cihazı kalkıp size tavsiye edemem mail konusunda pdf dosyalarını açmak için bile uygulama gerekiyor doğru dürüst uygulamada bulamadım kurduğum bütün programlar içinde en iyisi bile yamuk yumuk açıyordu.Kısaca Blackberry bana göre değilmiş benim için kusursuz tek sistem iOS.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironikas

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Uygulama konusunda benim için sıkıntı olacağını sanmıyorum, çünkü telefonda oyun oynamıyorum, facebook bile yüklü değil yalnızca mail, whatsapp gibi programlar kullanıp oyun vb. şeyleri ipad'den karşılıyorum. uygulama konusunda bir sıkıntı yok diyorsanız benim için ideal telefon :) Android'den ve kasmalarından gerçekten gına geldi.

Çok fazla cıncıklı uygulamalar arıyorsanız bu cihaz size göre değil. Standart kullanıcı için genel olarak sıkıntı çıkarmayacak bir cihaz z30. Marketinin derinlerine inerseniz işe yarayacak uygulamalar var. Bende önceden android kullanıyordum ve envai çeşit android cihaz elledim, değiştirdim. Kasıntılardan sizin yaşadığınız gibi gına gelmişti. Android 'in bana göre bir sistem olmadığını anladım. Bütün gün rom ara , onu sil bunu yükle , tamam sistem açık kaynak olduğu için özelleştirebiliyorsun bir yere kadar, ama bir yerden sonra adamı resmen esir ediyor. Özellikle yaşanılan güvenlik problemleri ve başıma güvenlikle ilgili bir sıkıntı geldiği için Blackberry ' e geçtim bende. Yanlız şu an cihazımda Leaked sürüm yüklü olduğu için android ' de yaşadığım gınalık problemlerin bir kısmını yaşıyorum. Size tavsiyem cihazı aldıktan sonra Official sürümlerden başka sürümleri cihaza yüklemeyin.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.