Şimdi Ara

BlackBerry Z30 Kullanıcıları Kulübü [AnaKonu] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
6
Favori
26.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: General.

Dediğim gibi cihaz batarya ve ses dışında beni tatmin etmedi.Sevemediğim bir cihazı kalkıp size tavsiye edemem mail konusunda pdf dosyalarını açmak için bile uygulama gerekiyor doğru dürüst uygulamada bulamadım kurduğum bütün programlar içinde en iyisi bile yamuk yumuk açıyordu.Kısaca Blackberry bana göre değilmiş benim için kusursuz tek sistem iOS.

pdf dosyasını açmak için uygulama gerekliliğinin olmasının doğallığı bir yana

doğru dürüst bulamadığınız uygulamaların "yamuk yumuk" açılması konusunda bize örneklerseniz ufkumuz açılır

size adios
  • Sen Blackberry'nin Avukatımısın? K.kartı ekstresi açmak için 10 tane uygulama kurdum. iOS'da Yerleşik olduğu için Pdf dosyalarını açmak için uygulama indirmeye gerek yok. Ayrıntıya giren kullanıcılar AppStore'dan hertürlü işini görecek uygulama bulur ve ayrıca hepside tıkır tıkır Çalışır. Fanboyluk yapmayın, İnsanları yanıltmayın sistem oturmamış kabullenin artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General. -- 30 Ağustos 2015; 23:17:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maile gelen kredi kartı ekstresi kolaylıkça açılıyor.Bunu söylerseniz bi tarafıyla güler insanlar cihazı elinize bile almadınız mı? Programa falan hiç de gerek yok.
    İos ve BBos10 u kıyaslamak başlı başına aptallık.Elbette ios daha önde buna kimsenin lafı yok.Lakin stabilite konusunda android falan hikaye, eğer tamamıyla venice yoğunlaşmassa bb daha iyi noktaya gelecektir bbos10.Eksikleri yok değil ama kullanımda herhangi bi sıkıntı çıkarmıyor.Geriye kalan +ları anlatmaya da gerek yok her ne kadar 13 sayfa olsa da bahsedildi bi çok kez.
    Ayrıca uygulama marketi gayet yeterli kaldı ki google play uygulamarı da kuruluyor.Ne oyun konusunda ne de uygulama konusunda Line harici sorun yaşamadım.Line de 2hafta öncesine kadar çalışıyordu şuan siyah ekranda kalıyor.Eğer sorunun çözümünü bilen varsa mesaj atsın bu arada

• Yani sonuç olarak general arkadaş, laf olsun ios olsun diyor. Size çirkin ve komplike oyuncağınızla iyi eğlenceler.

• quote:

Orijinalden alıntı: MKAed

quote:

Orijinalden alıntı: malatyaspor

Otg destegi var. Flash bellek fare falan takilabiliyor

Nasıl takabilirim

Otg donusturuculeri ile.http://www.promotesystems.com/products/Promote-Control-USB-OTG-Adapter.html

• quote:

Sen Blackberry'nin Avukatımısın? K.kartı ekstresi açmak için 10 tane uygulama kurdum. iOS'da Yerleşik olduğu için Pdf dosyalarını açmak için uygulama indirmeye gerek yok. Ayrıntıya giren kullanıcılar AppStore'dan hertürlü işini görecek uygulama bulur ve ayrıca hepside tıkır tıkır Çalışır. Fanboyluk yapmayın, İnsanları yanıltmayın sistem oturmamış kabullenin artık.

Baska birsey soylesen neyse de kredi karti ekstresi birak BlackBerry 10 u BlackBerry 7 bile acrobat reader ile aciliyordu. Kurulum da gerekmiyor zaten docs to go ile beraber kurulu geliyor...cok ama cok sacma bir ornek olmus. Siz de dislikeboy luk yapacagim diye olmadik seyler yazmayin...

• quote:

Orijinalden alıntı: ironikas

Arkadaşlar servise götüren oldu mu telefonu? 3 ay servisten alamadım diyenler var. Bir de iflas ettiğini ve o yüzden alınmaması gerektiğini söylüyorlar.
    Gerçekten çok hoşuma gitti z30 ama birçok insan geri döndürmeye çalıştı, 1100 tl verilir mi sizce?

Ben... haziranda mikrofonda sorun cikti gonderdim. 20 isgunu doldu parca bekliyoruz dediler tuketici hakem heyetine gittim faturanda yazan tutari sana odemek zorundalar dedi karar cikmasini bekliyorum. Ben de BlackBerry Passport aldim z30 yerine. Ozetle servis diye bir hizmet yok maalesef...

• Güzel kardeşim biz paramızı veriyoruz tabiki eksiklerini yazacağız. Ben tarafsız yorum Yaptım önyargım olsaydı cihazı almazdım zaten. Herşey muhteşem diyip insanların günahına girmem. Ses ve batarya dışında beğenmedim ekranı bile leş yalanmı?

• F.Castro F kullanıcısına yanıt
    PDF dostalarını açmıyor yalanmı söyleyeceğim? Cihazı açarken Güncelleme göründü direk güncelledim belki sürümle ilgili bir durumdur beni bağlamaz sonuçta ne eksiği varsa dürüstçe yazdım. Babamın Firması değil yalandan övecek halim yok. İyi forumlar efendim.

• Arkadaşlar biraz sakin olalım , yine hararetlendirmişsiniz Blackberry konularını. . @General 'in yaşadığı pdf açma problemini belki birçoğunuz inanmayacak ama abimin Z10 'unda bizzat bende yaşadım. Garanti' nin kredi kartı ekstresini indirip Adobe Reader ile açmaya çalıştığımda açmıyordu. Ama Yapı kredinin ekstresini indirdiğimde açılıyordu. . Fakat altını çizerek söylüyorum böyle bir sıkıntının olması yüzünden ''cihaz pdf bile açamıyor'' diye genelleme yapılmamalı. Çünkü ben bu güne kadar envai çeşit pdf dosyasını açtım bu cihazda ve hiçbir sorun yaşamadım. Diğer yandan ekstre zaten isteğe göre HTML5 formatında da gösterilebiliyordu, yani illa pdf olarak açmak lazım değil.

• quote:

Güzel kardeşim biz paramızı veriyoruz tabiki eksiklerini yazacağız. Ben tarafsız yorum Yaptım önyargım olsaydı cihazı almazdım zaten. Herşey muhteşem diyip insanların günahına girmem. Ses ve batarya dışında beğenmedim ekranı bile leş yalanmı?

Z30 un ekrani klasik amoled ekran. O ekranlari ben de sevmiyorum mavi gibi. En uyuz oldugum ekran amoled ekran. Ama zaten samsunglarin cogunda da kullaniliyor ve BlackBerry de sadece z30 da var.

Sistemi sevmeye bilirsiniz. Beklentiniz cok yuksekse uygulama konusunda ve playstore u yuklemeyi beceremiyorsaniz beklentinizi karsilamaz. Whatsapp facebook vs bana yeter mail gonderip alayim bir de ofis dosyalarimi duzenleyeyim diyorsaniz daha iyisi yok..

• Polemik sevmeyen bir insanım sırf "playstore'u yüklemeyi beceremiyorsanız" cümlesi için cevap yazıyorum. Onuda yani playstore'u da yükledim kardeşim hiçbir uygulama stabil değil ve ayrıca sürekli Google playstore hizmet uyarısı verip delirtti beni. İyi Akşamlar efendim.

• quote:

Polemik sevmeyen bir insanım sırf "playstore'u yüklemeyi beceremiyorsanız" cümlesi için cevap yazıyorum. Onuda yani playstore'u da yükledim kardeşim hiçbir uygulama stabil değil ve ayrıca sürekli Google playstore hizmet uyarısı verip delirtti beni. İyi Akşamlar efendim.

Çok haklısınız.Fakat şu ilerleyen güncelleme ile android switch butonu gelecek o zaman biraz daha stabil olacak deniliyor fakat yinede bir android telefon kadar stabil olmayacak.market ve uygulama stabilliğinde BlackBerry nin çok eksiği var fakat maalesef BlackBerry kullanıcıları bazı gerçekleri bilip fakat kabul etmek istemiyor.Gerçekte şu ki ; BlackBerry nin şuana kadar çıkan hiçbir telefon normal kullanıcıya hitap eden değil.Şirket kurumsal odaklandıgı için telefonlarıda o doğrultuda çıkartıyor.Maalesefki günümüz teknolojisindende geriden gelmiş oluyor

• Bİr gün yine herkes blackberry kullanacak

• RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    Millet acayip sanki babasının firması laf söyletmiyor.Firmayı sevebilirsin, sistemi sevebilirsin ama insanlar parasını veriyor dürüstçe eksiklerini söylersin alan alır veya almaz bu tercihi cebinden para çıkan insan yapsın.Adam çıkıp blackberry alacağım tavsiye edermisin diyor ne diyim tavsiye ederim süpermi diyim artı-eksi neyse onu söyledim son karar kendisine kalmış.Tuhaf bir milletiz doğruları söylemek suç oluyor maalesef.
  • Blackberry 10, en stabil mobil işletim sistemidir. Önce gerçekler 101.

• Blackberry ' nin tabiki birçok eksiği var fakat aynı durum ios ve android içinde geçerli. Hiçbir sistem kendi başına çok süper değil ne yazık ki günümüzde. Hepsinin dezavantajı var. Burada asıl olan sizin isteklerinize cevap veriyormu o. Blackberry ' i tercih eden kullanıcıların BB OS 'u tercih etmesindeki ana sebeplerden bir ios ve android 'in kendi isteklerini karşılamaması.

İşe iyi yanından bakarsanız başladığı noktadan geldiği şu noktaya kadar birçok güzel gelişme oldu. Blackberry World ' teki uygulama sayısı arttı. Firmanın şekil itibariyle diğer firmalardan daha farklı tasarımlar ortaya koyup daha geniş bir kesime hitap ettiğinide söylemek gerek. Hep söylerim yine söylüyorum. Aynı fiyat marjında gidipte bir android telefon almak yerine Blabkberry almak çok daha mantıklı bence. Yine şahsi fikrim, avantaj olarak sayılsa da keşke bu cihazlar android uygulamalarını çalıştırmasalar. Sizlerinde dediği gibi malesef ki o güzelim stabiliteyi bozuyor bu uygulamalar. Arka planda çalışan ''android is'' sistemin kaynaklarını yiyiyor. Official bir yazılım olduğu için durdurma ve silme imkanınızda yok ve ayriyetten sistem hafızasında ortalama 7GB 'lık yer yemekte. Blackberry bu gibi bazı konularda esnek olmalı.

• Blackbeery z30 mu daha iyidir s6 mı sizce

• Önce şuna yoğunlaşmanız daha sağlıklı olur: blackberry 10 mi yoksa android mi?..

• quote:

Orijinalden alıntı: User Friendly

Önce şuna yoğunlaşmanız daha sağlıklı olur: blackberry 10 mi yoksa android mi?..

Ben şahsen blackberry 10 os yi androidden daha çok seviyorum

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.