Şimdi Ara

BlackBerry Z30 Kullanıcıları Kulübü [AnaKonu] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
6
Favori
26.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • epeydir ugramıyordum buralara ugramısken biseylerde karalayayım, Z30 umu alalı nerdeyse 9 ay olacak, ilk akıllı telefonum kendisi...
    android vs şişiyor kasıyor diye tercih etmemiştim, burda da Blackberry kendi işletim sistemi kullanıyor çok stabil vs diye yorumların almam da baya etkisi olmuştu.

Ama bu telefon da zamanla şişiyor arkadaş Özellikle en can alıcı nokta rehberde, telefon görüşmelerinde... Karşı taraf arıyor-açıyorsun konuşmayı... abartmıyorum sesimi karşı taraf 6.sn den sonra duymaya başlıyor, bazen tam tersi oluyor karşı tarafın sesini 3-4 sn sonra alıyorsun. yada birini arayacaksın ara düğmesini basman ve aranıyor ekranına geçiş yine 4-5 sn sürüyor.
    Evet 1 hafta önceki güncellemeye kadar telefonum ite kaka çalışıyordu resmen. satmayı düşünüyordum ki güncelleme geldi ve telefon ilk aldığım zamanki hızına performansına döndü.(önceki güncellemelerde olduğu gibi) şu anda sıfır arama sorunu.

leaked sürümlerde dahil 4-5 kere güncellemişimdir telefonu, hep aynısı oldu yine olacak 1 aya kalmaz yine arama sorunları çıkacaktır ortaya.

etkisi varmı bilmiyorum ama 3-4 tane android program yüklü ama onları doğru düzgün kullanmıyorum bile. Oyun zaten yok...

sırf ses kalitesi ve şarj süresi için biraz daha kullanmaya devam...

• quote:

Orijinalden alıntı: jugglor

epeydir ugramıyordum buralara ugramısken biseylerde karalayayım, Z30 umu alalı nerdeyse 9 ay olacak, ilk akıllı telefonum kendisi...
    android vs şişiyor kasıyor diye tercih etmemiştim, burda da Blackberry kendi işletim sistemi kullanıyor çok stabil vs diye yorumların almam da baya etkisi olmuştu.

Ama bu telefon da zamanla şişiyor arkadaş Özellikle en can alıcı nokta rehberde, telefon görüşmelerinde... Karşı taraf arıyor-açıyorsun konuşmayı... abartmıyorum sesimi karşı taraf 6.sn den sonra duymaya başlıyor, bazen tam tersi oluyor karşı tarafın sesini 3-4 sn sonra alıyorsun. yada birini arayacaksın ara düğmesini basman ve aranıyor ekranına geçiş yine 4-5 sn sürüyor.
    Evet 1 hafta önceki güncellemeye kadar telefonum ite kaka çalışıyordu resmen. satmayı düşünüyordum ki güncelleme geldi ve telefon ilk aldığım zamanki hızına performansına döndü.(önceki güncellemelerde olduğu gibi) şu anda sıfır arama sorunu.

leaked sürümlerde dahil 4-5 kere güncellemişimdir telefonu, hep aynısı oldu yine olacak 1 aya kalmaz yine arama sorunları çıkacaktır ortaya.

etkisi varmı bilmiyorum ama 3-4 tane android program yüklü ama onları doğru düzgün kullanmıyorum bile. Oyun zaten yok...

sırf ses kalitesi ve şarj süresi için biraz daha kullanmaya devam...

ilk defa bu konuda benim haricimde bb eksiklerini belirten kişi gördüm.bende eksikleri yazıyorum kimse kabul etmiyor bana düşman diyorlar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6 saniye

• quote:

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

ilk defa bu konuda benim haricimde bb eksiklerini belirten kişi gördüm.bende eksikleri yazıyorum kimse kabul etmiyor bana düşman diyorlar :)

valla almam da sizin iyi yorumlarınız etkili olmuştu en çok sanırım zamanla telefon hakkında görüşleriniz değişti ama şu da bir gerçek herşeyiyle dört dörtlük sorunsuz telefon yok piyasada, 2500 TL verip note 5 alanların forumunu da bi göz gezdirin mesela
    Bu arada klavye hassasiyeti ve tepki süresi de berbat ne yazıkki özellikle forumlarda mesaj yazmak işkenceye dönüşüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jugglor -- 14 Eylül 2015; 21:57:18 >
  • jugglor J kullanıcısına yanıt
    BlackBerry 10 işletim sistemi qnx üzerine kurulu monolitik mikro kernel üzerinde çalıştığı için diğer işletim sistemleri gibi çarçabuk şişmez, burada yanlış var. Ben Z30' ü aynı surumle 6 ayı aşkın bir süredir kullandım ve sistemin Android ' te çok barız olan "zamanla şişmesi" meblağsını hiç yaşamadım.

Sizin yaşadığınız problemlerin nedenini zaten kendiniz itiraf etmişsiniz. Kısaca Leaked sürümlerde bu söylediğiniz tarzda problemler yaşamak olağandır. Ben 2 aydır Leaked sürüm kullanıyordum ve son çıkan bu güncellemeye kadar delirmek üzereydım. Piyasada her şeyi 4+4 ' luk olan telefonlar her zaman çıkmıyor yani sizinde dediğiniz gibi yok öyle bir cihaz. İllaki bir seylerden kırpıyorlar. Burada amaç en çok ne istiyoruz olmalı yoksa her sistemin, her cihazın eksikliği var...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Radyo muzik calarin icinde fakat sim kart takiliyken goremezsin trt radyo badrolu hikayesinden dolayi.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Konuyla çok alakalı değil ama sizin Whatsapp'ınızda da kasılmalar, takılmalar oluyor mu? 2-3 haftadır böyle başladı devam ediyor. Mesajı gönderiyorum ama göndeirldiğini görmem 10-15 saniye sürüyor. Whatsappı silip yükledim, sistemi baştan yükledim yedeklerimi de atmadım üstelik yine de düzelmedi.

• Arkadaşlar Son bir kaç gündür telefonla konuşurken hoparlörden cızırtı gelmeye başladı 2-3 defa güncellemeyi yüklemeye çalıştım arada kesildi diyip hata verdi ondan dolayı bu cıszırtı olabilir mi birde bana gelen güncelleme 1.6 gb büyüklüğünde sizinkiler kaç gb tı

• WhatsAppta kasma takılma sorunları yaşayan var mı? Bende sapıttı iyice pilimi bitiriyor.

• lazerboy L kullanıcısına yanıt
    Yok. Gayet hızlı çalışıyor.

• Hangi sürümdesin hocam? Bende açılmıyor bile artık.

10.3.2.2474 son sürüm.

• Silip baştan kurdum yedeksiz iyi gibi görünüyor dün de sonradan bozmuştu yedek yükleyince inşallah yine aynısı olmaz.
    Whatsapp' ın hafıza kartı veya telefon belleğindeki dosyasını silin öyle bir kurulum yapın. Olmadı uygulamayı ddpb ile hepten silip tekrar yükleyin. Kasma olmaması gerek.

• Son sürümü ile Pil performansında belirgin artış var.
    Eski sürümlerinde 2. günün sonunda şarja koyarken şimdi 3. Gün öğlen bazende akşamına kadar gıtmeye başladı.
    Bu değerler bol müzik dinleyen tek tuk oyun oynayan bol Wifi az 3g li internet için gecerlı.

• quote:

Son sürümü ile Pil performansında belirgin artış var.
    Eski sürümlerinde 2. günün sonunda şarja koyarken şimdi 3. Gün öğlen bazende akşamına kadar gıtmeye başladı.
    Bu değerler bol müzik dinleyen tek tuk oyun oynayan bol Wifi az 3g li internet için gecerlı.

Leap mi z30 mu pil bakımından daha iyi ne kadar iyi

• quote:

Son sürümü ile Pil performansında belirgin artış var.

Ben yinede 10.2.1 ' deki şarj stabilitesini arıyorum. Söylediklerinizin nezdinde hemen hemen 4 gün giden bir şarj durumu sözkonusuydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektrosenol -- 22 Eylül 2015; 10:22:20 >
  • Telefonu formatlayayım dedim gece 3gibi ama hala bitmedi. %97de kaldı, 2-3saatte 1 ilerliyor.Bir sıkıntı olmasa bari.Sürüm 10.3.2 olarak kalacağı için mi bu kadar uzun sürdü ki?
  • Leaked felan yüklemeyin .Çünkü 10.3 ten 10.2 ye dönemiyorsunuz hiçbir türlü.

• Neredeyse 36 saat olacak ve telefonu hala kullanamıyorum. %98de takılı kaldı dünden beri.Ne yapacağım böyle nereye kadar beklenir ki?
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.